Hill’s Prescription Diet Cat Gastrointestinal Biome Φακελάκι

1,9522,20

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

Η κλινική τροφή Hill’s Prescription Diet Cat Gastrointestinal Biome Φακελάκι απευθύνεται σε ενήλικες ή ηλικιωμένες γάτες που πάσχουν από διαταραχές του πεπτικού τους συστήματος, με συνέπεια να μη σχηματίζουν φυσιολογικά κόπρανα.

Οι διαταραχές της εντερικής μικροχλωρίδας της γάτας (μικροβίωμα του εντέρου) είναι ο κύριος λόγος που η τετράποδη φίλη σας δεν μπορεί να αφομοιώσει σωστά την τροφή της και να σχηματίσει φυσιολογικές κενώσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται, να πονάει και να μην απολαμβάνει την καθημερινή της ρουτίνα, όπως πριν.

Χάρη στο πρωτοποριακό σύμπλεγμα ActivBiome + που περιέχεται μέσα στη φόρμουλα της συγκεκριμένης τροφής, το μικροβίωμα του εντέρου της γάτας σας θρέφεται με πολύτιμα πρεβιοτικά και καταφέρνει να ανακάμψει για να επιτελέσει τη φυσιολογική του λειτουργία. Με την χορήγησης της Hill’s Prescription Diet Cat Gastrointestinal Biome (Φακελάκι) έχει αποδειχθεί κλινικά ότι η γάτα παρουσιάζει μείωση των γαστρεντερικών διαταραχών και σταδιακά η κινητικότητα του εντέρου της αποκαθίσταται.

 

 

 Τα οφέλη της Hill’s Prescription Diet Cat Gastrointestinal Biome Φακελάκι:

  • Ολοφάνερη μείωση των γαστρεντερικών επεισοδίων της γάτας (π.χ διάρροια).
  • Αποκατάσταση του μικροβιώματος του εντέρου και παραγωγή μεταβιοτικών μέσα στο έντερο (λιπαρά οξέα, διάφορα ένζυμα και τμήματα κυττάρων), με αποτέλεσμα τη διασφάλιση της φυσιολογικής λειτουργίας του εντέρου και κατ’ επέκταση του πεπτικού συστήματος.
  • Φυιολογικός σχηματισμός κοπράνων.
  • Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο είναι στενά συνυφασμένο με την πεπτική υγεία της γάτας.

 

 

 

 Τα συστατικά της κλινικής δίαιτας:

Σύνθεση: Κρέατα και υποπροϊόντα ζώων (κοτόπουλο 21%), υποπροϊόντα φυτικής προελεύσεως, σιτηρά, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, αυγά και προϊόντα αυγών, ιχθύες και υποπροϊόντα ιχθύων, σάκχαρα, οπώρες, ανόργανα συστατικά, σπέρματα, έλαια και λίπη. Εξαιρετικά εύπεπτα συστατικά: Κοτόπουλο, χοιρινό, άμυλο αραβοσίτου, άμυλο ταπιόκας, γλουτένη σίτου, αποξηραμένα αυγά, σολομός, ρυζάλευρο, σιτάλευρο, σάκχαρα, υδρολυμένες πρωτεΐνες, άλευρο κριθής, ιχθυέλαιο, δεξτρίνη αραβοσίτου. Μείγμα πρεβιοτικών ActivBiome+ (2,5%): Αλεσμένοι φλοιοί καρυδιών πεκάν, λιναρόσπορος, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, αποξηραμένος πολτός εσπεριδοειδών, αποξηραμένα κράνμπερι.

 962 kcal/kg

Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
%
Πρωτεΐνη 36.4 %
Λίπος 16.3 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 36.3 %
Ακατέργαστες Ίνες 5 %
Τέφρα 6.1 %
Ασβέστιο 0.83 %
Φωσφόρος 0.65 %
Κάλιο 0.75 %
Νάτριο 0.35 %
Μαγνήσιο 0.059 %
Ταυρίνη 0.21 %
Βιταμίνη Α 70796 IU/kg
Βιταμίνη C 112 ppm
Βιταμίνη D 1512 IU/kg
Βιταμίνη Ε 748 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 1.12 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.09 %
Βήτα-Καροτένιο 0.21 ppm

 

 Πίνακας ημερήσιας δοσολογίας:

Βάρος γάτας – kgs Ποσότητα ανά ημέρα – φακελάκι 85 g Ποσότητα ανά ημέρα – γραμμάρια
2 1 + 15 g
3 1 + 30 g
4 1 + 40 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 10 g / kg

 

 

 

 

Βρείτε τη Hill’s Prescription Diet Cat Gastrointestinal Biome Φακελάκι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα καταστήματα μας σε φακελάκια των 85 γραμμαρίων και σε εξαιρετική τιμή, για να βοηθήσετε τη γατούλα σας να αντιμετωπίσει τα γαστρεντερικά επεισόδια και να έχει ένα υγιές πεπτικό σύστημα, που είναι υψίστης σημασίας για τη συνολική της υγεία!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.