Hill’s Science Plan Cat Adult με Σολομό (Culinary Creations)

Original price was: 25,70€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 22,60€.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

Η Hill’s Science Plan Cat Adult με Σολομό & Καρότα είναι μία super premium ξηρά τροφή για ενήλικες γάτες, ηλικίας 1 έως 6 ετών, η οποία καλύπτει στον ύψιστο βαθμό τις διατροφικές ανάγκες της γούνινης φίλης σας!

Με πλούσια γεύση και άρωμα σολομού, αλλά και με λαχταριστή υφή, που μένει καλά χαραγμένη στη μνήμη της γάτας, συνταγή της Hill’s Science Plan Cat Adult με Σολομό & Καρότα περιέχει όλα τα ωφέλιμα, θρεπτικά συστατικά που έχουν ανάγκη οι τετράποδες φίλες μας, για να απολαμβάνουν έναν δραστήριο τρόπο ζωής.

Παράλληλα, είναι εμπλουτισμένη με ταυρίνη, ένα β-αμινοξύ που δεν παράγεται φυσικά από τον οργανισμό των γατιών και είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία της καρδιάς, αλλά και πολύτιμα ανόργανα συστατικά, τα οποία συμβάλλουν στην υγεία των νεφρών και του ουροποιητικού συστήματος της γάτας.

Μέσα στη συνταγή της τροφής ΔΕΝ θα βρείτε τα εξής επικίνδυνα συστατικά: τεχνητά συντηρητικά, συνθετικές χρωστικές ουσίες και τεχνητές γεύσεις.

 

Τα συστατικά της Hill’s Science Plan Cat Adult με Σολομό & Καρότα:

 ΣΥΝΘΕΣΗ: Άλευρο κοτόπουλου και γαλοπούλας, άλευρο γλουτένης αραβοσίτου, αραβόσιτος, ζωικά λίπη, θραύσματα ρυζιού, σίτος, άλευρο σολομού (5%), αποξηραμένα καρότα (5%), υδρολυμένες πρωτεΐνες, ανόργανα συστατικά, ιχθυέλαιο, αποξηραμένος πολτός τεύτλων.

 ΑΝΑΛΥΣΗ:

4161 kcal/kg (416 kcal/100g)

Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
%
Πρωτεΐνη 34.8 %
Λίπος 20.9 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 37.3 %
Ακατέργαστες Ίνες 1.4 %
Τέφρα 5.6 %
Ασβέστιο 0.79 %
Φωσφόρος 0.72 %
Κάλιο 0.8 %
Νάτριο 0.33 %
Μαγνήσιο 0.077 %
Ταυρίνη 0.23 %
Βιταμίνη Α 11448 IU/kg
Βιταμίνη C 122 ppm
Βιταμίνη D 624 IU/kg
Βιταμίνη Ε 600 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.55 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.27 %
Βήτα-Καροτένιο 4.66 ppm

 ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ:

Βάρος γάτας – kgs Ποσότητα ανά ημέρα – γραμμάρια
2 35
3 45
4 60
5 70
6 80
7+ 12 / kg

 

Η Hill’s Science Plan Cat Adult με Σολομό & Καρότα είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) και ταυτόχρονα υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας, σε συσκευασία των 1,5kg.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.