Pro Plan Puppy Large Athletic

Original price was: 92,90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 78,90€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1497 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

Πλήρης ξηρή τροφή , πλούσια σε κοτόπουλο για μεγάλου μεγέθους κουτάβια, με αθλητική σωματική διάπλαση. Ο πρώτος χρόνος της ζωής του κουταβιού σας (ή τα δύο πρώτα χρόνια για κουτάβια μεγαλόσωμων φυλών) είναι πολύ σημαντικός για την μακροχρόνια υγεία του. Οι κτηνίατροι και διατροφολόγοι της Purina® έχουν αναπτύξει την Purina PRO PLAN® PUPPY with OPTISTART® για να βοηθήσουν την εδυνάμωση της φυσικής άμυνας των κουταβιών. Με ειδικό συστατικό το  πρωτόγαλα – το πρώτο μητρικό γάλα πλούσιο σε αντισώματα – το OPTISTART® βοηθά την ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας των κουταβιών για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων. Η Pro Plan Puppy Large Athletic παρέχει την απαραίτητη ενέργεια για τον έντονο μεταβολισμό του κουταβιού. Αποτελείται από έναν συνδυασμό βασικών θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων σε δραστήρια κουτάβια. Ακόμη ενισχύει την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος του κουταβιού, ώστε να αντιδρά αποτελεσματικότερα. Τέλος, περιέχει υψηλής ποιότητας κομμάτια κοτόπουλο και είναι ειδικά σχεδιασμένη για ολοκληρωμένη οδοντική φροντίδα και ισχυρή φυσική άμυνα και μακροχρόνια υγεία.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κοτόπουλο (17%), Αραβόσιτος, Αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, Σιτάρι, Γλουτένη, Ζωικό λίπος, Άλευρο σόγιας, Ρύζι (4%), Υδρολυμένες πρωτεΐνες, Αποξηραμένος πολτός τεύτλου, Ιχθυέλαιο, Ανόργανα άλατα, Αποξηραμένο πρωτόγαλα (0,1%).






















Βασικές θρεπτικές αξίες* Ξηρά τροφή
Υγρασία 8.0%
Πρωτεΐνη 29.0%
Λίπη 15%
– Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα 2.6%
– Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 0.3%
– DHA 0.06%
– EPA+DHA 0.20%
Υδατάνθρακες 38%
Ακατέργαστες Ίνες 2.5%
Ασβέστιο 1.5%
Φώσφορος 0.9%
Ψευδάργυρος 18.9mg/100 g
Βιταμίνη A 26000 IU/kg
Βιταμίνη D3 870 IU/kg
Σύμπλεγμα Βιταμινών Β 1000 mg/kg
Βιταμίνη E 200 mg/kg
Βιταμίνη C 120 mg/kg
Μεταβολιστέα ενέργεια (ME)1 3.6 kcal/g

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις