Pro Plan Adult Light / Sterilized All Sizes

27,7088,90

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1487 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

Πλήρης τροφή για υπέρβαρους ή στειρωμένους, ενήλικους σκύλους, όλων των μεγεθών. Πλούσιο σε κοτόπουλο. Η παχυσαρκία μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας στο σκύλο σας. Σχεδιασμένη απο τους κτηνιάτρους και διατροφολόγους μας, η Purina PRO PLAN® with OPTIWEIGHT, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι υποστηρίζει την υγιή απώλεια βάρους. Η Pro Plan Adult Light / Sterilized All Sizes βοηθάει στην διατήρηση της μυϊκής μάζας του σώματος χωρίς εναπόθεση λίπους, κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους και μετά την στείρωση. Ακόμη, συμβάλλει στη μελλοντική αποφυγή αύξησης βάρους, κινητοποιώντας τον οργανισμό να καταναλώσει θερμίδες, διατηρώντας τη μυϊκή μάζα χωρίς εναπόθεση λίπους. Περιέχει υψηλής ποιότητας κομμάτια κοτόπουλο και ένα συνδυασμό βασικών θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων σε δραστήριους σκύλους. Τέλος, βοηθάει στη μείωση του αισθήματος της πείνας λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, σύνθετους υδατάνθρακες και τα αυξημένα επίπεδα φυτικών ινών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ



Κοτόπουλο (15%), Σιτάρι, Αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, Αραβόσιτος, Ρύζι (9%), Αποξηραμένος πολτός τεύτλου, Άλευρο σόγιας, Υδρολυμένες πρωτεΐνες, Άλευρο γλουτένης αραβοσίτου, Σιμιγδάλι Αραβοσίτου, Άλευρο γλουτένης σίτου, Ανόργανα άλατα, Ιχθυέλαιο, Ζωικό λίπος.






















Βασικές θρεπτικές αξίες* Ξηρά τροφή
Υγρασία 8.0%
Πρωτεΐνη 27.0%
Λίπη 9%
– Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα 1.8
– Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 0.3%
– DHA 0.05%
– EPA+DHA 0.14%
Υδατάνθρακες 45.5%
Ακατέργαστες Ίνες 3%
Ασβέστιο 1.38%
Φώσφορος 0.91%
Ψευδάργυρος 19.90mg/100g
Βιταμίνη A 37000 IU/kg
Βιταμίνη D3 1200mg/kg
Σύμπλεγμα Βιταμινών Β 358mg/kg
Βιταμίνη E 550 mg/kg
Βιταμίνη C 140 mg/kg
Μεταβολιστέα ενέργεια (ME)1 3.3 kcal/g

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις