Purina Pro Plan Veterinary Diets OM Obesity Management

33,6090,90

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1486 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Παχυσαρκία. -Σακχαρώδης διαβήτης. -Υπερλιπιδαιμία σε υπέρβαρους σκύλους. -Κολίτιδα ανταποκρινόμενη στην χορήγηση ινών. -Δυσκοιλιότητα.

 Η Purina Pro Plan Veterinary Diets OM Obesity Management είναι κλινική δίαιτα για σκύλους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το σωματικό τους βάρους και κινδυνεύουν από παχυσαρκία, σακχαρώδη διαβήτη, υπερλιπιδαιμία και κολίτιδα.

  Οι βασικές ιδιότητες της τροφής:

  • Τροφή χαμηλή σε θερμίδες, προκειμένου το σκυλάκι να έχει θερμιδικό έλλειμμα και να χάσει πιο γρήγορα το περιττό βάρος.
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ούτως ώστε να διατηρείται η μυϊκή μάζα των σκύλων καθ’ όλη τη διάρκεια της απώλειας βάρους.
  • Αξιοποίηση υδατανθράκων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, προκειμένου να μην ανεβαίνουν τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα και τα σκυλάκια που πάσχουν από διαβήτη να απολαμβάνουν μια ισορροπημένη και θρεπτική τροφή.
  • Η υψηλή ποσότητα πρωτεϊνών, σε συνδυασμό με το πλήθος των φυτικών ινών δημιουργούν στα κατοικίδιά μας αίσθημα κορεσμού, προκειμένου να χορταίνουν πιο γρήγορα και να καταναλώνουν λιγότερες ποσότητες φαγητού.


 Τα συστατικά της Purina Pro Plan Veterinary Diets OM Obesity Management:

 Σύνθεση: καλαμπόκι*, άλευρο σόγιας*, αποξηραμένη πρωτεΐνη πουλερικών, κριθάρι*, γλουτένη σίτου, φλοιός μπιζελιού*, Κυτταρίνη, υδρολυμένες πρωτεΐνες, Ανόργανα άλατα, χοιρινό λίπος.

 *Πηγές υδατανθράκων.



 Αναλυτικά Συστατικά: Πρωτεΐνη: 29,0%, Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 6,0%, Ακατέργαστη τέφρα: 6,5%, Ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 10,0%, Μεταβολιστέα ενεργειακή αξία: 2,96kcal/g, Άμυλο: 23,1%, Ολικά σάκχαρα: 1,7%.

 Πρόσθετα διατροφής: Διατροφικά πρόσθετα: IU/kg: Βιταμίνη Α: 34 000, Βιταμίνη D3: 1 100, Βιταμίνη Ε: 350. mg/kg: Μονοένυδρος θειικός σίδηρος: (Fe: 120), Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο: (I: 1.9), Πενταένυδρος θειικός χαλκός: (Cu: 13), Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο: (Mn: 46), Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: (Zn: 110), Σεληνιούχο νάτριο: (Se: 0.13).


 

 

 Βρείτε την Purina Pro Plan Veterinary Diets OM Obesity Management στο e-shop ή τα φυσικά μας καταστήματα, διαθέσιμη σε συσκευασίες 3kg και 12kg, για να βοηθήσετε τον παχύσαρκο σκυλάκο σας να χάσει το περιττό βάρος, χωρίς να στερηθεί τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός του για να είναι υγιής, ευκίνητος και χαρούμενος!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις