Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Cat

Original price was: 28,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 23,00€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1437 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Cat είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για γάτες, ειδικά σχεδιασμένη για τη διάλυση των ουρόλιθων στρουβίτη και τον περιορισμό της επανεμφάνισης τους, χάρη στην ιδιότητα της οξίνισης των ούρων, τη χαμηλή περιεκτικότητά της σε μαγνήσιο και τη χαμηλή περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνες, υψηλής όμως ποιότητας.

 Η μέτρια περιεκτικότητά της σε θερμίδες την κάνει ιδιαίτερα κατάλληλη για σκύλους στους οποίους είναι δύσκολο να διατηρηθεί το ιδανικό βάρος (στείρωση / παχυσαρκία / μειωμένη δραστηριότητα).

 Τα οφέλη της τροφής:

  • Διάλυση στουβίτη: Η Urinary S/O Moderate Calorie διαλύει αποτελεσματικά τους ουρόλιθους στρουβίτη.
  • Μέτρια περιεκτικότητα σε θερμίδες: Η μειωμένη περιεκτικότητα της τροφής σε θερμίδες καθιστά δυνατό τον περιορισμό της αύξησης βάρους σε γάτες με τάση για παχυσαρκία.
  • Αραίωση ούρων: Η αραίωση των ούρων μειώνει τη συγκέντρωση στρουβίτη και οξαλικού ασβεστίου σε αυτό. Ο μεγαλύτερος όγκος ούρου επίσης διασφαλίζει και τον τακτικό καθαρισμό της κύστης.
  • Υποστήριξη της κύστης: Οι γλυκοζαμινογλυκάνες (GAG) υπάρχουν φυσιολογικά στον υγιή βλεννογόνο της κύστης αλλά μειώνονται στην περίπτωση της ιδιοπαθούς κυστίτιδας. Αυτό προκαλεί την αυξημένη διαπερατότητα των βακτηριδίων, των τοξίνων και των ιόντων στην κύστη, που έχει ως αποτέλεσμα τη φλεγμονή της κύστης και την ενεργοποίηση των υποδοχέων πόνου.
  • Χαμηλό RSS:Βοηθά στη μείωση της συγκέντρωσης των ιόντων που συμβάλλουν στον σχηματισμό κρυστάλλων
  • Ευαισθησίες: Οι λίθοι στρουβίτη αποτελούνται από μαγνήσιο, αμμώνιο και φωσφορικά, ενώ τείνουν να σχηματίζονται σε ουδέτερο προς αλκαλικό ούρο, σε αντίθεση με τους λίθους οξαλικού ασβεστίου, που τείνουν να σχηματίζονται σε ούρο με όξινο προς ουδέτερο pH.


Συστατικά του προϊόντος: 

 ΣΥΝΘΕΣΗ: ρύζι, αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, γλουτένη σιταριού*, καλαμποκάλευρο, φυτικές ίνες, γλουτένη καλαμποκιού, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, ανόργανα συστατικά, ζωικά λίπη, ιχθυέλαιο, έλαιο σόγιας, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, εκχύλισμα ταγίτη (πηγή λουτεΐνης).

 ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΛΕΣ (ανά kg): Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη A: 21500 IU, Βιταμίνη D3: 800 IU, E1 (Σίδηρος): 35 mg, E2 (Ιώδιο): 3,5 mg, E4 (Χαλκός): 11 mg, E5 (Μαγγάνιο): 46 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 134 mg, E8 (Σελήνιο): 0,06 mg – Συντηρητικά – Αντιοξειδωτικά.

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη: 34,0% – Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 11,0% – Ανόργανη ύλη: 8,8% – Ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 7,0% – Ασβέστιο: 1% – Φωσφόρος: 0,9% – Νάτριο: 1,2% – Χλώριο: 2,14% – Κάλιο: 1% – Μαγνήσιο: 0,06% – Θείο: 0,7% – Ολική ταυρίνη: 0,22% – Πρόσθετα οξίνισης των ούρων: Θειικό ασβέστιο (1,3%), DL-μεθειονίνη (0,43%) – EPA και DHA: 0,32% – L-καρνιτίνη: 200 mg/kg.

 *L.I.P.: πρωτεΐνη επιλεγμένη με βάση την πολύ υψηλή πεπτικότητά της.

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ: βλέπε πίνακα δοσολογίας. Πρέπει να υπάρχει πάντοτε διαθέσιμο νερό. Αριθμός παρτίδας, αριθμός εργοστασιακής καταχώρησης και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: βλέπε στη συσκευασία. Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.



 

Συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες (g/ημέρα):
Συνεχής παροχή νερού















Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη
Βάρος γάτας(kg) ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΡΗ
(g) δοσομετρητές (g) δοσομετρητές
2 31 3/8
3 47 1/2
4 63 6/8 51 5/8
5 79 1 64 6/8
6 94 1 1/8 77 7/8
7 110 1 1/4 90 1 1/8
8 126 1 1/2 103 1 1/4
9 141 1 5/8 116 1 3/8
10 157 1 7/8 129 1 1/2


 

 Βρείτε τη Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Cat διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα σε συσκευασία 1,5kg σε τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις