Pro Plan Sterilised Renal Plus Cat Κουνέλι

14,9059,90

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1428 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Pro Plan Sterilised Renal Plus Cat Κουνέλι είναι μία συνταγή αποκλειστικά σχεδιασμένη για την υγιή συντήρηση των στειρωμένων γατών, με λαχταριστή γεύση κουνελιού, ως πρώτο συστατικό, ειδικά σχεδιασμένη για τη κάλυψη των αναγκών και την υποστήριξη της λειτουργίας των νεφρών.

 Τα οφέλη της Pro Plan Sterilised Renal Plus Cat Κουνέλι:

    • Περιέχει OPTIRENAL, μια μοναδική σύνθεση που προάγει την υγεία των νεφρών. Το OPTIRENAL είναι ένας επιστημονικά σχεδιασμένος συνδυασμός συστατικών, στα οποία περιλαμβάνονται αμινοξέα, απαραίτητα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά.

 

    • Διατηρεί την υγεία του ουροποιητικού στις στειρωμένες γάτες που έχουν αυξημένο κίνδυνο Νόσου του Κατωτέρου Ουροποιητικού, μέσω μιας ισορροπημένης συνταγής που μειώνει την πιθανότητα σχηματισμού κρυστάλλων.

 

    • Βοηθά στη διατήρηση του ιδανικού σωματικού βάρους χάρη στην ακριβή ισορροπία πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λίπους, Υψηλές πρωτεΐνες (41%) και χαμηλό λίπος (12%).

 

    • Βοηθά στην προστασία των δοντιών από την πλάκα και την τρυγία, χάρη στη τραγανή υφή της κροκέτας.

 

    • Υποστηρίζει τη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, χάρη στη περιεκτικότητά του σε κουνέλι και κοτόπουλο που είναι ένα εξαιρετικά εύπεπτα συστατικά.

 

 Συστατικά της τροφής:

 

 Σύνθεση: Κοτόπουλο, αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, ρύζι, άλευρο γλουτένης αραβοσίτου, άλευρο γλουτένης σίτου, σιτάρι, ίνες σίτου, κουνέλι (4%), κυτταρίνη, αραβόσιτος, αποξηραμένο αυγό, Ανόργανα άλατα, ιχθυέλαιο, ζωικό λίπος, υδρολυμένες πρωτεΐνες, Ζύμες.

 Αναλυτικά συστατικά:

Bασικές θρεπτικές αξίες * Ξηρά Τροφή
Υγρασία 6%
Πρωτεΐνη 41%
Λίπη 12.0%
Υδατάνθρακες 29.5%
Ακατέργαστες Διατροφικές Ίνες 4.5%
Σίδηρος 76 mg/kg
Ψευδάργυρος 120 mg/kg
Ασβέστιο 1.9 mg/kg
Βιταμίνη A 32000 IU/kg
Βιταμίνη D3 1000 IU/kg
Βιταμίνη E 670 IU/kg
Βιταμίνη C 140 mg/kg
Tαυρίνη 2166 mg/kg
Μεταβολιστέα Ενέργεια (ME)1 3.7 kcal/g

 

 

 

 Συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία (γραμμάρια/ημέρα):
Σωματικό Βάρος γάτα (κιλά) gr/ημέρα
2-4 30-60
4-6 60-90
6-8 90-120

 

 Βρείτε περισσότερα προϊόντα γάτας Pro Plan στην ιστοσελίδα μας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://petvet24.gr/category/gata/gatotrofes/xira-trofi-gatas/pro-plan-cat/ και στα φυσικά μας καταστήματα σε εξαιρετική τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις