Σαμαράκι Σκύλου Trixie H Premium

8,0019,00

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1353 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

Το Σαμαράκι Σκύλου Trixie H Premium είναι σχεδιασμένο σε σχήμα ‘Η’ , που σημαίνει ότι το σχήμα στο σαμαράκι καθιστά την τοποθέτηση και απομακρυνση πολύ εύκολη. Το κατοικίδιο σας μπορεί να εισχωρήσει σε αυτό πολύ εύκολα και και οι ασφάλειες στα clips του εξασφαλίζουν μία ασφαλή εφαρμογή.

Το σαμαράκι σκύλου είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό νάιλον υψηλής ποιότητας και είναι πλήρως ρυθμιζόμενο έτσι ώστε να μπορείτε να εξασφαλίσετε άνεση στο κατοικίδιο ζώο σας.

Ιδανικό ως εναλλακτική επιλογή σε σχέση με το κολλάρο για την βόλτα του κατοικίδιου σας. Με αυτό τον τρόπο όταν τραβάει ένας σκύλος στο περπάτημα δεν φορτίζεται με την δύναμη που ασκεί το κολλάρο με συνέπεια να του προκαλεί προβλήματα στον λαιμό, αλλά μοιράζεται η δύναμη σε όλο το στήθος.

Πλεονεκτήματα  για το Σαμαράκι Σκύλου Trixie H Premium:

  • Εύκολα ρυθμιζόμενη ταινία ιμάντα
  • Με δύο κουμπιά στον ιμάντα της κοιλιάς
  • Ευελικτα ρυθμιζόμενη θέση του ιμάντα στο μέρος της κοιλιάς


 

Διαστάσεις :

XSmall-Small: Περίμετρος Στομάχου 30-44 cm / 10 mm

Small-Medium Περίμετρος Στομάχου 42-60 cm/15 mm

Medium-Large Περίμετρος Στομάχου 52-75 cm/20 mm

Large: Περίμετρος Στομάχου 60-87 cm / 25 mm

Large-XLarge Περίμετρος Στομάχου 75-120 cm / 25 mm

Οδηγός Επιλογής




 

Το Σαμαράκι Σκύλου Trixie H Premium είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα ώστε να ταιριάζουν με το κατοικίδιο σας, βρείτε το τώρα σε τιμή προσφοράς.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις