Σχοινί με κόμπους Παιχνίδι Σκύλου

1,2011,50

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1319 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Σχοινί με κόμπους Παιχνίδι Σκύλου είναι ένα από τα πλέον γνωστά παιχνίδια για σκύλους.

 Φανταστείτε το εξής: Χαλαρώνετε αναπαυτικά στον καναπέ σας μετά από μία κουραστική μέρα και βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά. Ξαφνικά, έρχεται ο τετράποδος φίλος σας και αφήνει το παιχνίδι με τους κόμπους του στα πόδια σας. Κουνάει χαρούμενος την ουρά του και σας προσκαλεί να παίξετε!

 Το παιχνίδι με το κατοικίδιο σας είναι σίγουρα μία από τις πιο ευχάριστες και απολαυστικές στιγμές μέσα στην ημέρα και πώς να μην είναι αφού περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί.

 Η αλήθεια είναι πως, όταν καλείστε να αποφασίσετε τι παιχνίδι να αγοράσετε για το ζωηρό κατοικίδιο σας, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

 Για την ακρίβεια, οι επιλογές που υπάρχουν είναι αμέτρητες και τα οφέλη τους διαφορετικά: ατελείωτη διασκέδαση, αντοχή, εκτόνωση, μείωση του στρες, εκπαίδευση, αυτόνομη ενασχόληση, βελτίωση της υγιεινής των δοντιών και, φυσικά,  ανακούφιση του πόνου των ούλων στα κουταβάκια.

 Μια σίγουρη λύση που θα προσφέρει όλα τα παραπάνω στο αγαπημένο σας ζωάκι είναι το λατρεμένο του παιχνίδι με κόμπους!

 Το περίφημο Rope Toy είναι το νούμερο 1 στις προτιμήσεις μεταξύ των σκύλων, μιας και τους κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα τους προσφέρει την απαραίτητη σωματική άσκηση, αλλά και πνευματική διέγερση.

 Διαστάσεις:

 20 cm

 23 cm

 28 cm

 31 cm

 36 cm

 40 cm

 42 cm

 Χαρακτηριστικά του προϊόντος:

 Έτσι, κατά τη διάρκεια των αγορών σας θα μπορέσετε εύκολα να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από παιχνίδια με μπαλάκια-κόμπους.

 Έρχονται σε όλα τα φανταχτερά χρώματα, σχέδια και μεγέθη και υπόσχονται να τραβήξουν την προσοχή ακόμη και του πιο απαιτητικού σκύλου.

 Είναι κατάλληλα τόσο για μικρά κουτάβια, όσο και για ενήλικους σκύλους, ανεξάρτητα από τη φυλή ή το μέγεθος τους.

 Μάλιστα, το συγκεκριμένο Rope Toy είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως είναι το βαμβακερό σχοινάκι. Αυτό το καθιστά απόλυτα ασφαλές για την καλή υγεία και ευεξία του σκυλάκου σας, καθώς είναι αντιτοξικό και φιλικό ως προς το ευαίσθητο δερματάκι του.

 Έτσι, να είστε σίγουροι πως το σκυλάκι σας θα τα δαγκώνει για ώρες ατελείωτες, χωρίς να διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο!

 Μάλιστα, στον εργονομικό σχεδιασμό του, που είναι υψηλών προδιαγραφών, προστίθεται και η ειδική λαβή, ώστε να μπορείτε κι εσείς να το κρατάτε με άνεση και χωρίς καμία δυσκολία.

 Το παιχνίδι σκύλου σχοινάκι με κόμπους είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στα δαγκώματα του και τα τραβήγματα σας, οπότε μπορείτε να παίξετε άφοβα και απαλλαγμένοι από το άγχος μη τυχόν ο σκυλάκος σας το διαλύσει ή μήπως πονέσουν τα δόντια του.

 Εξάλλου, πρόκειται για το απόλυτο dental παιχνίδι για σκύλους με πλεκτούς κόμπους, που έρχονται για να απογειώσουν την ώρα του παιχνιδιού!

 Παρέχει απόλυτη προστασία στα δόντια του, συμβάλλει στην καλή στοματική του υγεία και απομακρύνει δραστικά την πέτρα.

 Τώρα πια, με το κατάλληλο παιχνίδι με κόμπους μπορείτε να διασκεδάσετε με τον πιστό σας φίλο, παίζοντας για ώρες το αγαπημένο του παιχνίδι – το Tug of war!

 Εκμεταλλευτείτε το έμφυτο κυνηγετικό του ένστικτο και ταλέντο, την ανάγκη του για ευχάριστο ποιοτικό χρόνο μαζί σας και προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα το μοναδικό αυτό Rope Toy σε απίστευτα προσιτή τιμή.

 Ως υπεύθυνοι κηδεμόνες, θα πρέπει πάντοτε να φροντίζετε ώστε το παιχνίδι του σκυλάκου να είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του.

 Εξίσου σημαντικό είναι να επιβλέπετε τακτικά την ενασχόληση του με το παιχνίδι, να το διατηρείτε όσο το δυνατόν πιο καθαρό και να είστε βέβαιοι πως δεν αφαιρούνται τυχόν κομμάτια από αυτό.

 Λοιπόν, τι περιμένετε; Ολοκληρώστε τις αγορές και ετοιμαστείτε να βγάλετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας! Δείτε ακόμα μια μεγάλη γκάμα απο παιχνίδια σκύλων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις