Πάνες για σκύλους (Δαπέδου)

9,0010,50

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1219 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Οι Πάνες για σκύλους (Δαπέδου) – (Νέες ΥΠΕΡ-ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΦΥΛΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ) είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κουταβάκια που έχουν ξεκινήσει την εκπαίδευση της τουαλέτας, αλλά και ηλικιωμένα σκυλιά που έχουν ακράτεια και έχουν «ατυχήματα» μέσα στο σπίτι.

 Ειδικά σχεδιασμένες για έξοχη απορροφητικότητα, αποτρέποντας τη διαρροή και την απελευθέρωση της μυρωδιάς των ούρων και των ακαθαρσιών σε όλον τον χώρο, οι πάνες για σκύλο αποτελούνται από χοντρά και ισχυρά υλικά, που επιτρέπουν στα κατοικίδια ζώα να επιτελούν τις σωματικές τους λειτουργίες πάνω στη πάνα και εξασφαλίζουν τη καλή προσωπική υγιεινή και τη γενικότερη υγεία του οργανισμού τους.

 Η ανθεκτική πλαστική επένδυση του προϊόντος εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία του πατώματος, των τάπητων και των χαλιών του σπιτιού σας, καθώς εγκλωβίζουν τα ούρα του σκυλάκου σας και αποτρέπουν τη διαρροή τους.

 Την ίδια στιγμή, οι πάνες εκπαίδευσης είναι καλά μελετημένες για την άψογη κατάρτιση των κατοικίδιων ζώων που περνούν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας τους μέσα στο σπίτι αλλά ακόμη και για τα ταξίδια.

 Ειδικά για εσάς που αποκτήσατε μόλις πρόσφατα ένα αξιαγάπητο κουταβάκι και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την εκπαίδευση της τουαλέτας, οι πάνες είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο και απαραίτητο αξεσουάρ για να προλαμβάνετε τυχόν «ατυχήματα» με την ουροδόχο κύστη του, αλλά και για να κάνετε σταδιακά τη μετάβαση στον εξωτερικό χώρο ή στο γιογιό σκύλου.

 Επιπροσθέτως, αν είστε λάτρεις των οδοιπορικών και σας αρέσουν τα ταξίδια με αυτοκίνητο ή αν πρέπει να βγείτε για εξωτερικές υποχρεώσεις και δεν μπορείτε να αφήσετε το κουταβάκι σπίτι, οι πάνες σκύλων είναι πολύ χρήσιμες και εξυπηρετικές για να έχετε τον τετράποδο μπαγασάκο μαζί σας, αποτρέποντας το ενδεχόμενο να λερώσει τα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου σας, που ευνοούν την ανάπτυξη των μικροβίων και των δυσάρεστων οσμών.

 Να μη παραλείψουμε, βέβαια, να επισημάνουμε πως αν ο πιστός σας φιλαράκος διανύει τη περίοδο των γηρατειών του και οι πονεμένες αρθρώσεις του δεν του επιτρέπουν να κάνει πολλά βήματα ή έχει ακράτεια ούρων, οι πάνες είναι απαραίτητο να βρίσκονται στο σαλόνι ή το δωμάτιο που συχνάζει ο σκύλος σας.

 Ανά πάσα ώρα και στιγμή, ο γεράκος σας μπορεί να κατευθύνεται προς τη πάνα του και να «ανακουφίζεται», χωρίς να λερώνει το κρεβατάκι του και τον ίδιο τον εαυτό του, γεμίζοντας μικρόβια και δυσοσμία. Οι πάνες εξυπηρετούν τις ανάγκες του κατοικίδιού σας, επιτρέποντάς του να μένει καθαρός, υγιής και…αξιοπρεπής!

 

 Τα πλεονεκτήματα του προϊόντος:

  • Ειδικός σχεδιασμός reseau.
  • Διακοσμημένο από υψηλή ταχύτητα, με μαλακό μη υφασμένο υλικό, πιο άνετο για περισσότερη καθαριότητα.
  • Αμερικάνικος φυσικός πολτός απορρόφησης ο οποίος φορμάρει την υγρασία και περισσότερο ξηρός για καλύτερη καθαριότητα και άνεση.
  • Υψηλής ποιότητας σφρίγος από την Ιαπωνία για καλύτερη δυνατή απορρόφηση, χωρίς καμιά διαρροή, με ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ για ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ της ΚΑΚΟΣΜΙΑΣ, περισσότερη προστασία του περιβάλλοντος και περισσότερη υγιεινή.
  • Το πίσω φύλλο είναι μαλακό για περισσότερη απόδοση, ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ χωρίς ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ, για περισσότερη διευκόλυνση του τετράποδου φιλαράκου σας.
  • Αναδιπλούμενος σχεδιασμός για να το αποθηκεύετε πιο εύκολα, εξοικονομώντας χώρο.


 

 Διαστάσεις

  • 60cm x 90cm
  • 60cm x 60cm


 

 

 

 

Βρείτε τις Πάνες για σκύλους (Δαπέδου) διαθέσιμη στο ηλκτρονικό μας κατάστημα και στα φυσικά μας καταστήματα σε συσκευασία 20 τεμαχίων και σε εκπληκτική τιμή προσφοράς, για να εκπαιδεύσετε το κουταβάκι σας να πηγαίνει τουαλέτα, αποτρέποντας τη πιθανότητα να λερώσει στο δάπεδο ή το χαλί σας.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις