Meradog Pure Turkey & Rice

29,5058,00

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1216 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Meradog Pure Turkey & Rice είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικους σκύλους με γαλοπούλα και ρύζι, η οποία είναι σχεδιασμένη με περιορισμένο αριθμό υποαλλεργικών συστατικών, για να μη πυροδοτεί αλλεργικές αντιδράσεις και δυσανεξίες στα κατοικίδιά μας.

 Η φόρμουλα του προϊόντος συνδυάζει τον μειωμένο αριθμό συστατικών με τη χρήση μίας πηγής πρωτεΐνης και υδατάνθρακα, προκειμένου να εξαλείψει οποιαδήποτε περίπτωση τροφικής αλλεργίας στους σκυλάκους μας.

 Την ίδια στιγμή, προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται οι σκύλοι για την ομαλή διαβίωση και λειτουργία του οργανισμού τους, συμβάλλοντας σε έναν υγιεινό και ωφέλιμο τρόπο ζωής.

 Τα οφέλη της τροφής:

  • Η συνταγή της τροφής περιέχει μειωμένο αριθμό υποαλλεργικών συστατικών, χωρίς γλουτένη, που είναι πολύ ομαλά και εύπεπτα για το πεπτικό τους σύστημα, με αποτέλεσμα να αφομοιώνονται εξαιρετικά εύκολα και να μη προκαλούν επιπλοκές στη διαδικασία της πέψης.
  • Η φόρμουλα του προϊόντος περιέχει αποκλειστικά μία πηγή εύπεπτων πρωτεϊνών από γαλοπούλα, οι οποίες βοηθούν στην αύξηση και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας των σκύλων, χωρίς να διαταράσσουν τη πεπτική τους υγεία.
  • Χρήση ρυζιού ως πηγή υδατανθράκων, το οποίο είναι πιο εύπεπτο συγκριτικά με άλλα σιτηρά.
  • Περιέχει πρωτόγαλα, το οποίο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως ανοσοσφαιρίνες, αμινοξέα, βιταμίνες και εξαιρετικά ωφέλιμο για την υγεία των σκύλων και τη τόνωση του ανοσοποιητικού.
  • Είναι εμπλουτισμένη με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ωμέγα 6 λιπαρά οξέα που είναι ωφέλιμα για την υγεία του δέρματος και του τριχώματος.
  • Πλούσια, λαχταριστή γεύση, για να κρατά τους σκύλους χορτάτους και ευχαριστημένους κατά τη διάρκεια της ημέρας.


 Τα συστατικά της Meradog Pure Turkey & Rice:

 Σύνθεση: ρύζι (59,5%), πρωτεΐνη γαλοπούλας (24% αποξηραμένη), πολτός τεύτλων (αποξηραμένο), υδρόλυμα ήπατος, λίπος πουλερικών, λιναρόσπορος, λιγνοκυτταρίνη, μαγιά ζυθοποιίας (αποξηραμένη), χλωριούχο νάτριο, ανθρακικό ασβέστιο, λάδι σολωμού, χλωριούχο κάλιο, φωσφορικό ασβέστιο, ηλιέλαιο, ινουλίνη ραδικιού (0,1%).

 Ανάλυση συστατικών: πρωτεΐνη 22%, λιποπεριεκτικότητα 9%, ακατέργαστες ίνες 2,5%, ακατέργαστη τέφρα 6,6%, ασβέστιο 1,25%, φωσφόρος 0,8%, νάτριο 0,35%.

 Προσθετες ουσίες ανά κιλό: Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη Α 12.000ΙΕ, Βιταμίνη D3 1.500IE, Βιταμίνη Ε 300mg, Βιταμίνη C 200mg, χαλκός (ως πενταϋδρικός θειϊκός χαλκός) 12,5mg, ψευδάργυρος (ως μονοϋδρικός θειϊκός ψευδάργυρος) 100g, ψευδάργυρος (ως ψευδάργυρος γλυκίνης – ψευδάργυρος χηλικός ένυδρος (στερεό)) 60mg, σίδηρος (ως μονοϋδρικός θειϊκός σίδηρος ) 250mg, μαγγάνιο (ως μονοϋδρικό θειϊκό μαγγάνιο) 35mg, ιώδιο (ως άνυδρο ιωδιούχο ασβέστιο) 2,3mg, σελήνιο (ως σεληνιούχο νάτριο) 0,35mg.

 Πρόσθετα: Αντιοξειδωτικά.

sustatika pure mera

 

 

 Ανακαλύψτε τη Meradog Pure Turkey & Rice στο ηλεκτρονικό και φυσικό μας κατάστημα, διαθέσιμη σε εξαιρετικά προσιτή τιμή και σε συσκευασίες των 4kg & 12,5kg.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις