Meradog Care High Premium Junior 1

Καλέστε μας για τιμή

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1208 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Meradog Care High Premium Junior 1 είναι μία πλήρης τροφή ανάπτυξης για κουτάβια όλων των φυλών, ανεξαρτήτων μεγέθους, από 6 μηνών, η οποία παρασκευάζεται χωρίς σιτηρά, ώστε  να καλύπτει τις ανάγκες των κουταβιών που έχουν αλλεργίες ή δυσανεξία σε συγκεκριμένα συστατικά.

 Τα οφέλη της τροφής για την υγεία των κουταβιών μας:

    • Υποαλλεργική τροφή χωρίς τη προσθήκη σιτηρών, τα οποία προκαλούν αλλεργίες και δυσανεξίες σε πολλούς σκύλους.

 

    • Υψηλή περιεκτικότητα υγιεινού και εύπεπτου κοτόπουλου, το οποίο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, ώστε τα κουτάβια να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα και να έχουν ένα υγιές, απαστράπτον τρίχωμα αντίστοιχα.

 

    • Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα οποία δρουν κατά του σχηματισμού των ελεύθερων ριζών στα κύτταρα και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

 

    • Εμπλουτισμένη με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν αντιοξειδωτική δράση και ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, τα οποία προάγουν την υγεία του δέρματος και του τριχώματος.

 

    • Πρεβιοτικά για την υποστήριξη της εντερικής μικροχλωρίδας, προκειμένου να διασφαλίζεται η φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

 

    • Προσθήκη γλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνης, τα οποία παίζουν καταλυτικό ρόλο στην υγεία των οστών και των αρθρώσεων όλων των σκύλων και δη, των κουταβιών και των ηλικιωμένων.

 

    • Εγγυημένη, ακαταμάχητη γεύση κοτόπουλου, στην οποία κανένας σκύλος δεν αντιστέκεται.

 

    • Κατάλληλη για εγκυμονούσες και θηλάζουσες σκυλίτσες, που έχουν υψηλές διατροφικές και ενεργειακές ανάγκες ημερησίως για την υγεία των ίδιων και των μωρών τους.

 

    • Πανεύκολη και εύληπτη υφή πολτού με τη προσθήκη μέσα σε νερό ή πουρέ, για να μπορούν να τη καταναλώνουν τα ζουμπουρλούδικα και αξιαγάπητα κουταβάκια σας.

 

 Η πλήρης σύσταση του προϊόντος:

 Σύνθεση: Πρωτεΐνη πουλερικών (35% μερικώς αποξηραμένη και υδρολυμένη), ρύζι, αραβόσιτος, λίπος πουλερικών, λιναρόσπορος, λιγνοκυτταρίνη, πολτός τεύτλων, σκόνη αυγού, λάδι σολωμού (0,7%), μαγιά ζυθοποιίας (αποξηραμένη), ηλιέλαιο (0,5%), χλωριούχο νάτριο, ινουλίνη ραδικιού (0,2%), κυτταρικό τοίχωμα μαγιάς (=0.05%βήτα – γλυκάνες), χλωριούχο κάλιο, γλυκοζαμίνες από ζωϊκούς ιστούς (0,02%), θειική χονδροϊτίνη (0,01%).

 Αναλυτικά συστατικά: Πρωτεΐνη 29%, λιποπεριεκτικότητα 16%, ακατέργαστες ίνες 2,5%, ακατέργαστη τέφρα 6,5%, ασβέστιο 1,15%, φωσφόρος 0,9%, νάτριο 0,35%.

 Πρόσθετες ουσίες ανά kg: Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη Α 12.000 ΙΕ, βιταμίνη D3 1200 IE, βιταμίνη Ε 200 mg, βιταμίνη C 100 mg, χαλκός (ως πεντοϋδρικός θειικός χαλκός-ΙΙ) 12,5 mg, ψευδάργυρος (ως μονοϋδρικός θειικός ψευδάργυρος) 100mg, ψευδάργυρος (υδρικός χηλικός γλυκίνη-ψευδάργυρος (στερεός)) 60 mg, σίδηρος (ως μονοϋδρικός-(ΙΙ)-θειικός σίδηρος) 250 mg, μαγγάνιο (ως μονοϋδρικό-(ΙΙ)-θειικό μαγγάνιο) 35mg, ιώδιο (ως άνυδρο ιωδιούχο ασβέστιο) 2.0 mg, σελήνιο (ως νατριούχο σελήνιο) 0,35 mg.

MERADOG_Brochure_Greek-42

 * Βρείτε τη Meradog Care High Premium Junior 1 για κουτάβια και εγκυμονούσες ή θηλάζουσες σκυλίτσες διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό και φυσικό μας κατάστημα σε συσκευασία 12,5kg.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις