Meradog Care High Premium Senior

54,00

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1202 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Meradog Care High Premium Senior είναι μία πλήρης τροφή για ώριμους σκύλους, οι οποίοι χρειάζονται μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή για τη κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών τους, καθώς διανύουν την ευαίσθητη περίοδο των γηρατειών.

 Χαρακτηριστικά της τροφής:

  • Αποτελούμενη από μια συνταγή που δεν περιέχει σιτηρά, με αποτέλεσμα να είναι ασφαλής για σκύλους με αλλεργίες ή δυσανεξίες σε αυτές τις τροφές.
  • Χαμηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο για να μην επιβαρύνεται η λειτουργία των νεφρών, όπως επίσης και σε νάτριο, για να μην γίνεται κατακράτηση υγρών στο σώμα.
  • Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα οποία δρουν κατά των ελεύθερων ριζών που σχηματίζονται στα κύτταρα των ηλικιωμένων σκύλων, με αποτέλεσμα να επιβραδύνονται τα συμπτώματα της γήρανσης και να θωρακίζεται η άμυνα του οργανισμού.
  • Διαμορφωμένη με βάση ένα ωφέλιμο σύμπλεγμα πρεβιοτικής ινουλίνης και Yucca schidigera, τα οποία θρέφουν το μικροβίωμα του εντέρου, απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων και κατ’ επέκταση, ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα των κατοικιδίων μας.
  • Σημαντική περιεκτικότητα σε ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα, τα οποία προσφέρουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην υγεία του δέρματος και του τριχώματος.


 Συστατικά της Meradog Care High Premium Senior: Αραβόσιτος, πρωτεΐνη πουλερικών (19,5% μερικώς αποξηραμένη και υδρολυμένη), ρύζι, κριθάρι, πολτός τεύτλων, γεύμα γλουτένης καλαμποκιού, λιναρόσπορος, μαγιά ζυθοποιίας (αποξηραμένη), λάδι σολωμού (0,5%), σκόνη αυγού, ανθρακικό ασβέστιο, ηλιέλαιο (0,3%), χλωριούχο νάτριο, ινουλίνη ραδικιού (0,2%), κυτταρικό τοίχωμα μαγιάς (=0.04% βήτα – γλυκάνες και 0.04% μαννάνες – ολιγοσακχαρίτες), χλωριούχο κάλιο, σκόνη Yucca schidigera (0,02%).

 Ανάλυση συστατικών: Πρωτεΐνη 22,5%, λιποπεριεκτικότητα 10%, ακατέργαστες ίνες 2%, ακατέργαστη τέφρα 5,5%, ασβέστιο 0,85%, φωσφόρος 0,58%, νάτριο 0,25%.

 Πρόσθετες ουσίες ανά κιλό: Βιταμίνη Α 12.000 ΙΕ, βιταμίνη D3 1500 IE, βιταμίνη Ε 300 mg, βιταμίνη C 200 mg, χαλκός (ως πεντοϋδρικός θειικός χαλκός-ΙΙ) 12,5 mg, ψευδάργυρος (ως μονοϋδρικός θειικός ψευδάργυρος) 100mg, ψευδάργυρος (υδρικός χηλικός γλυκίνη-ψευδάργυρος (στερεός)) 60 mg, σίδηρος (ως μονοϋδρικός-(ΙΙ)-θειικός σίδηρος) 250 mg, μαγγάνιο (ως μονοϋδρικό-(ΙΙ)-θειικό μαγγάνιο) 35mg, ιώδιο (ως άνυδρο ιωδιούχο ασβέστιο) 2.0 mg, σελήνιο (ως νατριούχο σελήνιο) 0,35 mg.

MERADOG_Brochure_Greek-43

 

 Η Meradog Care High Premium Senior διατίθεται σε συσκευασία 12,5kg και σε πολύ καλή, φιλική τιμή, για να βοηθά στη θρέψη και την υποστήριξη των αναγκών των ηλικιωμένων σκύλων, οι οποίοι είναι ευάλωτοι σε πολυάριθμες παθογόνες καταστάσεις που απειλούν την υγεία τους.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις