Κλειστή Τουαλέτα Γάτας (Δώρο Φτυαράκι)

Original price was: 47,40€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 33,20€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1156 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Κλειστή Τουαλέτα Γάτας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας κατοικίδια. Σημαντικό πλεονέκτημα ότι συγκρατεί σκόνες και άμμο.

Μόλις φέρατε στο σπίτι το νέο μέλος της οικογένειας σας; Σας ευχόμαστε να έχετε πάντοτε μια όσο το δυνατόν πιο αρμονική συμβίωση και να περάσετε μαζί μοναδικές στιγμές!

 Ο ερχομός του νέου κατοικίδιου στο σπίτι είναι μια εμπειρία ζωής, τόσο για εσάς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, όσο και για το ίδιο.

 Θα πρέπει όμως να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Αυτό σημαίνει πως πριν καν πατήσει τα μικροσκοπικά του πατουσάκια μέσα στο καινούριο του σπιτικό, καλό είναι να έχετε προμηθευτεί τον βασικό εξοπλισμό.

 Ένα από τα πιο βασικά εργαλεία που δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι που φιλοξενεί μια γατούλα είναι η τουαλέτα υγιεινής.

 Με αυτή της παρέχετε όλη την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεται, προκειμένου να ικανοποιεί τις βιολογικές της ανάγκες.

 Με μια απλή αναζήτηση όμως, θα μπορέσετε να βρείτε στο εμπόριο ένα σωρό προτάσεις για τουαλέτες: ανοιχτή τουαλέτα γάτας, κλειστές, μέχρι και εντελώς αυτοματοποιημένες!

 Βέβαια, η αλήθεια είναι πως πολλές γατούλες προτιμούν μια τουαλέτα κλειστού τύπου. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, απλώς αντιλαμβάνεστε πως θέλουν κι εκείνες τον προσωπικό τους χρόνο να ανακουφιστούν με την ησυχία τους!

 Κλειστή τουαλέτα γάτας

 Διαστάσεις:

 L 55 * W 39 * H 39.5 cm 

 Πρόκειται για μια τουαλέτα γάτας με έναν εξαιρετικά μοντέρνο, αλλά και άκρως χρηστικό σχεδιασμό. Βάση του είναι ένα μη τοξικό πλαστικό, με μεγάλη διάρκεια ζωής.

 Διακρίνεται από όλες τις υπόλοιπες τουαλέτες του εμπορίου χάρη στο ότι είναι κλειστή. Πρόκειται για ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αφού έτσι αποκλείονται όλες οι διαρροές και η άμμος στο πάτωμα σας αποτελεί πια παρελθόν.

 Με λίγα λόγια, έρχεται για να ξεκουράσει και να απαλλάξει μια και καλή εσάς τους ίδιους από το να βρίσκεστε με μια σκούπα στο χέρι όλη μέρα!

 Στο μπροστινό μέρος του προϊόντος υπάρχει ένα ειδικό άνοιγμα, που μοιάζει με πορτάκι. Αυτό ανοίγει και από μέσα και από έξω και πάντοτε προς τα πάνω, επιτρέποντας έτσι την εύκολη πρόσβαση της μαλλιαρής φιλενάδας σας.

 Την ίδια στιγμή όμως, ο πρωτοποριακός και εργονομικός σχεδιασμός του επιτρέπει και σε εσάς να το ανοιγοκλείνετε άνετα κάθε φορά που θέλετε να απομακρύνετε τις ακαθαρσίες ή να αλλάξετε την άμμο.

 Βέβαια, έχετε πάντοτε και την επιλογή να αφαιρέσετε με δύο μόλις κινήσεις την αποσπώμενη βάση της. Αυτό σας επιτρέπει να πλύνετε ξεχωριστά κάθε τμήμα της με λίγο χλιαρό νερό και σαπουνάκι.

 Το ακόμη καλύτερο ξέρετε ποιο είναι; Πώς η συγκεκριμένη τουαλέτα έρχεται με ένα ειδικό φτυαράκι που σας διευκολύνει κατά τη διάρκεια του καθαρισμού της – και μάλιστα είναι εντελώς δωρεάν!

 Εκτός αυτού, είναι εξοπλισμένη με ένα ειδικό φίλτρο ενεργού άνθρακα. Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό, αφού έτσι εξουδετερώνονται όλες οι δυσάρεστες οσμές.

 Από εκεί και πέρα, οι διαστάσεις της την καθιστούν ιδανική και κατάλληλη προς χρήση για κάθε γατούλα, ανεξαρτήτου μεγέθους και φυλής.

 Λοιπόν, τι περιμένετε; Προμηθευτείτε την Κλειστή Τουαλέτα Γάτας σε μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή και προσφέρετε στην μαλλιαρή φιλενάδα σας την ιδιωτικότητα που της αξίζει!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις