Arden Grange Weaning/Puppy Chicken and Rice

20,9051,10

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1138 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Arden Grange Weaning/Puppy Chicken and Rice, πλούσια σε φρέσκο κοτόπουλο, είναι μία εύπεπτη, super premium, ξηρά τροφή για κουτάβια που βρίσκονται στη φάση του απογαλακτισμού από τις 3 πρώτες εβδομάδες περίπου, όπως επίσης για θηλυκές σκυλίτσες που είναι εγκυμονούσες ή θηλάζουσες.

 Ταυτόχρονα, αν το κουταβάκι σας δεν έχει συνηθίσει ακόμα τη στέρεη μορφή μιας ξηράς τροφής, η συγκεκριμένη φόρμουλα μετατρέπεται εύκολα σε χυλό με λίγο χλιαρό νερό, προκειμένου να μπορεί να τη καταναλώσει το κατοικίδιό σας.

 Με μια υποαλλεργική και υπερβολικά εύγευστη συνταγή, βασισμένη στο κοτόπουλο, η Arden Grange Weaning/Puppy Chicken and Rice περιέχει τις συμπυκνωμένες θερμίδες, βιταμίνες, και μεταλλικά στοιχεία που χρειάζονται τα κουτάβια σε αυτή την σημαντική περίοδο της ζωής τους, ενώ συγχρόνως είναι κατάλληλη για όλες τις φυλές.

 Σημαντικά οφέλη από τη χορήγηση της συγκεκριμένης τροφής στα κουταβάκια:

  • Υψηλή περιεκτικότητα σε φρέσκο κοτόπουλο, που αποτελεί σημαντική πηγή πρωτεϊνών.
  • Κατάλληλη ποσότητα πρωτεϊνών, λιπαρών, μετάλλων, βιταμινών και ιχνοστοιχείων, που υποστηρίζει την ολοκληρωμένη ανάπτυξη του οργανισμού των κουταβιών.
  • Υποαλλεργική φόρμουλα, χωρίς σιτηρά, σόγια, γαλακτοκομικά, μοσχάρι και τεχνητά αρώματα ή χρωστικές, που προκαλούν τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες στο ευαίσθητο πεπτικό σύστημα των μωρών σκυλάκων.
  • Συμπυκνωμένο θερμιδικό περιεχόμενο που ευνοεί τη κατανάλωση μικρότερων γευμάτων ημερησίως, αλλά με τη πλήρη κάλυψη των αναγκών ανάπτυξης, διότι τα κουτάβια έχουν ευαίσθητο στομαχάκι.
  • Εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά για την υποστήριξη του μικροβιώματος, χονδροπροστατευτικές ουσίες για το μυοσκελετικό σύστημα, έλαιο από κριλ και έκχύλισμα γιούκα που συμβάλλουν στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού και των αρθρώσεων των σκύλων αντίστοιχα.
  • Νόστιμη γεύση που ενισχύει τη κατανάλωση φαγητού σε μικρά σκυλάκια με μειωμένη όρεξη και λίγα κιλά σωματικού βάρους.


 

 Συστατικά: Αποξηραμένοκρέαςκοτόπουλου(26%), φρέσκο κοτόπουλο(18%), ρύζι(14%), αραβόσιτος, ραφιναρισμένο έλαιο κοτόπουλου, ολόκληρο αποξηραμένο αυγό, πολτός τεύτλων, ιχθυέλαιο, υδρολυμένες πρωτεΐνες κοτόπουλου, krill, μαγιά, μεταλλικά στοιχεία, λιναρόσπορος, πρεβιοτικά FOS, πρεβιοτικά MOS, εκχύλισμα γιούκα, γλυκοζαμίνη, MSM, χονδροϊτίνη, cranberries, νουκλεοτίδια.


 Αναλυτικά Συστατικά: Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 32%, Λιπαρά 20%, Τέφρα 7%, Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2,5%, Ασβέστιο 1,45%, Φώσφορος 1,05%, Ωμέγα-3 0,95%, Ωμέγα-6 2,87%.

 Βιταμίνες (ανάκιλό) : Βιταμίνη A-24,000IU, Βιταμίνη D3-1.800IU, Βιταμίνη E-320 IU

 

 Διατροφικές συμβουλές για τη σίτιση του κατοικίδιού σας με Arden Grange Weaning/Puppy:

 H Arden Grange Weaning/Puppy πρέπει πρώτα να μουλιάζεται σε χλιαρό νερό και να ανακατεύεται με πηρούνι μέχρι να γίνει χυλός.  Μπορείτε να προσθέστε επιπλέον χλιαρό νερό μέχρι να επιτύχετε την κατάλληλη πυκνότητα για λάπτισμα.

 Προτείνουμε να ταΐζετε τα κουτάβια με τη μέθοδο ελεγχόμενης ποσότητας, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την δόση της τροφής που τρώνε πιο προσεκτικά.

 Προσφέρετε τον χυλό για 15 λεπτά κάθε φορά. Όση ποσότητα δεν έχει φάει το κουταβάκι, αφαιρέστε την (ή δώστε την στη μητέρα). Αυτή η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται σε κάθε γεύμα, συνήθως μέχρι 4 φορές την ημέρα.

 

 Μπορείτε να δείτε την Arden Grange Weaning/Puppy Chicken and Rice στο e-shop και το φυσικό μας κατάστημα διαθέσιμη σε συσκευασίες 2kg & 6kg σε πολύ προσιτή τιμή, χαρίζοντας στο νέο σας κουταβάκι μία super premium τροφή που θα του εξασφαλίζει όλα όσα χρειάζεται καθημερινά για τη διαβίωσή του!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις