Arden Grange Puppy/Junior

18,9068,49

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1137 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Arden Grange PUPPY/JUNIOR, πλούσια σε φρέσκο κοτόπουλο, απευθύνεται σε κουτάβια και έφηβους σκύλους μικρόσωμων και μεσαίων φυλών από δύο έως εννέα μηνών, με ειδική σύσταση που πληρεί τις διατροφικές ανάγκες τους για μία υγιή ανάπτυξη.

 Την ίδια στιγμή, συνιστάται και σε περιπτώσεις μεγαλόσωμων φυλών που δεν έχουν όρεξη για φαγητό, με αποτέλεσμα να κινδύνεύουν από έλλειψη θρεπτικών συστατικών, όπως επίσης για κουτάβια σε απογαλακτισμό, απαιτητικά και δύστροπα σκυλιά, αλλά και για σκυλίτσες σε περίοδο τοκετού ή θηλασμού.

 Χαρακτηριστικά της Arden Grange Puppy/Junior:

    • Υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών από φρέσκο και όχι τυποποιημένο κοτόπουλο, που έχει μεγάλη διατροφική αξία και βοηθά στην αύξηση μυϊκής μάζας.

 

    • Υποαλλεργικά συστατικά που αποτρέπουν το ενδεχόμενο τροφικών αλλργιών ή δυσανεξίας σε κάπποια τροφή.

 

    • Πλήθος εύπεπτων συστατικών, που καθιστούν τη τροφή ιδανική για τα κουταβάκια που το πεπτικό τους σύστημα είναι ακόμα ευαίσθητο και ευπαθές σε διαταραχές.

 

    • Ισορροπία ασβεστίου, φωσφόρου και βιταμίνης D που συμβάλλει σε ένα γερό και δυνατό μυοσκελετικό σύστημα.

 

    • Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, που προστατεύουν τα κύτταρα του οργανσμού από τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας.

 

    • Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα (DHA & EPA) από κριλ που βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

 Συστατικά της Arden Grange Puppy and Junior: Φρέσκο κοτόπουλο (18%), αποξηραμένο κρέας κοτόπουλου (18%), ρύζι, αραβόσιτος, έλαιο κοτόπουλου, ολόκληρο αποξηραμένο αυγό, πολτός τεύτλων, αποξηραμένο κρέας ψαριού, υδρολυμένες πρωτεΐνες κοτόπουλου, λιναρόσπορος, krill, μαγιά, μέταλλα, πρεβιοτικά FOS, πρεβιοτικά MOS, εκχύλισμα γιούκα, γλυκοζαμίνη, MSM, χονδροϊτίνη, cranberries, νουκλεοτίδια.

 *Συντηρείται με μείγμα τοκοφερόλων και εκχύλισμα δενδρολίβανου.

 Αναλυτικά συστατικά: Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 29%, Λιπαρά 18%, Τέφρα 7%, Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2,5%, Ασβέστιο 1,3%, Φώσφορος 0,85%, Ωμέγα-3 1,11%, Ωμέγα-6 2,66%.

 Βιταμίνες (ανά κιλό): Βιταμίνη A-21,000 IU, Βιταμίνη D3-1,516 IU.

 Διατροφικές συμβουλές: H Arden Grange Puppy/Junior πρέπει να προσφέρεται από την 8η εβδομάδα μέχρι το κουτάβι σας να φτάσει το ύψος ενός αντίστοιχου ενήλικου. Μετά μπορείτε να αλλάξετε την τροφή σε μία τροφή ενηλίκων σκύλων.

Βρείτε τη τροφή Arden Grange Puppy/Junior στο e-shop και το κατάστημά μας σε συσκευασίες 2kg, 6kg & 12kg σε προσιτή τιμή, για να προσφέρετε στο κουταβάκι σας μια ισορροπημένη, διατροφή για τη πλήρη κάλυψη των αναγκών τους.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις