Arden Grange Adult Chicken and rice

16,9567,50

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1134 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Arden Grange Adult Chicken and rice είναι μία υποαλλεργική, super premium, ξηρά τροφή για σκύλους με φρέσκο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και ρύζι.

 Σχεδιασμένη με ειδική σύσταση που πληροί τις διατροφικές ανάγκες των ενήλικων σκύλων με φυσιολογική δραστηριότητα, η συγκεκριμένη τροφή συνδυάζει την πλούσια, νόστιμη γεύση με τη θρεπτικότητα των συστατικών της σε κάθε μπουκιά.

 Τα οφέλη της τροφής επιγραμματικά:

  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες από φρέσκο κοτόπουλο ελευθέρας ποιότητας, που έχουν υψηλή βιολογική αξία και είναι απαραίτητες για τη διατήρηση μυϊκής μάζας, τη παραγωγή αντισωμάτων και για πολλές άλλες ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού.
  • Υποαλλεργική σύνθεση, χωρίς καμία προσθήκη σιτηρών, σόγιας, συντηρητικών, τεχνητών πρόσθετων και αρωμάτων, που αυτομάτως τη καθιστά κατάλληλη για όλους τους σκύλους, ανεξαρτήτως αλλεργιών ή δυσανεξιών.
  • Εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά που υποστηρίζουν την εντερική μικροχλωρίδα, κριλ για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και εκχύλισμα από το φυτό γιούκα, που συμβάλλει στην αντιμετώπιση των φλεγμονών και τη προστασία των αρθρώσεων των σκυλάκων μας.
  • Διαθέτει ωμέγα λιπαρά οξέα που διατηρούν το δερματάκι και το τρίχωμα των κατοικιδίων υγιές και λαμπερό από μέσα προς τα έξω.
  • Το μέγεθος της κροκέτας καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία φυλών και μεγέθους σιαγόνας, για να μπορούν τα σκυλάκια μας να καταναλώνουν εύκολα το γεύμα τους.


 

 Τα συστατικά της Arden Grange Adult Chicken and rice: Αποξηραμένο κρέας Κοτόπουλου (27%), φρέσκο κοτόπουλο (5%), ρύζι (26%), αραβόσιτος, έλαιο κοτόπουλου, πολτός τεύτλων, υδρολυμένες πρωτεϊνες κοτόπουλου, ολόκληρο αποξηραμένο αυγό, krill, μαγιά, λιναρόσπορος, μέταλλα, πρεβιοτικά FOS, πρεβιοτικά MOS, εκχύλισμα γιούκα, γλυκοζαμίνη, MSM, χονδροϊτίνη, cranberries, νουκλεοτίδια.

 *Συντηρείται με μείγμα τοκοφερολών και εκχύλισμα δενδρολίβανου.

 Αναλυτικά Συστατικά : Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 25%, Λιπαρά 15%, Τέφρα 7%, Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2,5%, Ασβέστιο 1,1%, Φώσφορος 0,75%, Ωμέγα-3 0,99%, Ωμέγα-6 2,72%.

 Βιταμίνες (ανά κιλό): Βιταμίνη A-18,000 IU, Βιταμίνη D3-1,300 IU, Βιταμίνη E-126 IU.


 

 Ανακαλύψτε την Arden Grange Adult Chicken and rice στο e-shop και τα φυσικά μας καταστήματα σε συσκευασίες 2kg, 6kg, 12kg και 12kg+2kg δώρο, για να γνωρίσετε στο τετράποδο φιλαράκι σας μια θρεπτική μα πεντανόστιμη συνταγή, που θα αναπομονεί να έρθει η ώρα του φαγητού!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις