Arden Grange Adult large Breed

16,9567,50

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1131 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Arden Grange Adult large Breed είναι super premium, ξηρά τροφή για σκύλους με φρέσκο κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και ρύζι, χωρίς τη προσθήκη σιτηρών σόγιας και πρόσθετων χρωστικών ουσιών και αρωμάτων.

 Η συγκεκριμένη τροφή για σκυλιά έχει ειδική σύσταση που πληροί τις διατροφικές ανάγκες των ενηλίκων σκύλων μεγαλόσωμων φυλών, κροκέτα μεγαλύτερου μεγέθους και αυξημένα επίπεδα Γλουκοσαμίνης, Χονδροϊτίνης και MSM.

 Η σύσταση αυτή βοηθάει στη διατήρηση εύκαμπτων, γερών αρθρώσεων και χόνδρων, που είναι τόσο σημαντική στις μεγαλόσωμες και γιγαντόσωμες φυλές, προκειμένου να μην απειλούνται από οστεοαρθρίτιδα και άλλες επιπλοκές των αρθρώσεων.

 Τα οφέλη του προϊόντος:

  • Υψηλή περιεκτικότητα πρωτεϊνών από κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, με σκοπό τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μυών.
  • Χαμηλά ποσοστά λίπους και υψηλά επίπεδα γλυκοζαμίνης, χονδροϊτίνης και MSM, που είναι απαραίτητα για την υποστήριξη των αρθρώσεων και των χόνδρων, που σε μεγαλόσωμες και γιγαντιαίες ράτσες σκύλων καταπονούνται ιδιαίτερα από το μέγεθος του σώματος.
  • Περιέχει L-καρνιτίνη, η οποία βοηθά στη καύση του λίπους, προκειμένου να παραμένουν οι μύες των σκύλων υγιείς και σε άριστη κατάσταση.
  • Μεγάλο μέγεθος κροκέτας που εξυπηρετεί τα μεγαλόσωμα και γιγαντιαία σκυλιά στη κατανάλωση του φαγητού τους.
  • Grain-free φόρμουλα που δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις στους τετράποδους μπαγάσηδές μας.


 

 Συστατικά της Arden Grange Adult large Breed: Αποξηραμένο κρέας κοτόπουλου (25%), φρέσκο κοτόπουλο (5%), ρύζι (25%), αραβόσιτος, έλαιο κοτόπουλου, πολτός τεύτλων, υδρολυμένες πρωτεϊνες κοτόπουλου, ολόκληρο αποξηραμένο αυγό, μαγιά, krill, λιναρόσπορος, μέταλλα, γλυκοζαμίνη (740 mg/kg), MSM (740 mg/kg), πρεβιοτικά FOS, πρεβιοτικά MOS, χονδροϊτίνη (520 mg/kg), εκχύλισμα γιούκα, cranberries, νουκλεοτίδια.

 *Συντηρείται με μείγμα τοκοφερόλων και εκχύλισμα δενδρολίβανου.

 Τυπική ανάλυση: Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 24%, Λιπαρά 14%, Τέφρα 7%, Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2,5%, Ασβέστιο 1,2%, Φώσφορος 0,75%, Ωμέγα-3 0,98%, Ωμέγα-6 2,74%, L-καρνιτίνη (50mg/kg).

 Βιταμίνες (ανά κιλό): Βιταμίνη A-18,000 IU, Βιταμίνη D3-1,300 IU, Βιταμίνη E-126 IU.


 

 Βρείτε την Arden Grange Adult large Breed στο e-shop και το φυσικό μας κατάστημα σε συσκευασίες 2kg & 12kg, για να χαρίσετε στον γούνινο γίγαντα της οικογένειάς σας μια λαχταριστή και προπαντός, υγιεινή σκυλοτροφή!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις