Arden Grange Senior

18,9567,90

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1130 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Arden Grange Senior με φρέσκο κοτόπουλο και ρύζι δημιουργήθηκε από κορυφαίους διατροφολόγους για να προσφέρει τη σωστή ισορροπία πρωτεϊνών, υδατανθράκων, απαραίτητων λιπαρών οξέων, λιπαρών, μεταλλικών στοιχείων και βιταμινών, που είναι απαραίτητα για να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες μεσήλικων – υπερήλικων σκύλων.

 Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα, μέγεθος και υφή κροκέτας, που μετατρέπεται εύκολα σε χυλό, η Arden Grange Senior συνιστάται για ηλικιωμένους σκύλους άνω των δέκα ετών για μικρόσωμες ράτσες και άνω των οχτώ ετών για μεσαίες και μεγαλόσωμες ράτσες.

 Επιπλέον, ενδείκνυται για σκύλους με πολύ μειωμένη δραστηριότητα, οδοντικά προβλήματα και αυξημένες ανάγκες στήριξης των αρθρώσεων και των χόνδρων, που μετά από κάποια χρόνια έχουν αρχίσει να προδίδουν το τετράποδο φιλαράκι σας.

 Χαρακτηριστικά της τροφής:

  • Ισοροπημένη δίαιτα με συγκεκριμένη ποσότητα πρωτεϊνών, βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, που καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες του τετράποδου γεράκου σας.
  • Αυξημένες συγκεντρώσεις χονδροϊτίνης, γλυκοζαμίνης και MSM, που συμβάλλουν στη καλή υγεία των αρθρώσεων και αποτρέπουν την εμφάνιση αρθριτικών ασθενειών.
  • Μειωμένη περιεκτικότητα λίπους, προκειμένου να μην καταπονούνται περισσότερο οι αρθρώσεις των σκύλων από το υπερβολικό βάρος.
  • Ενισχυμένη με L-καρνιτίνη, η οποία βοηθά στον μεταβολισμό και τη καύση του λίπους, προσφέροντας περισσότερη ενέργεια στο κατοικίδιό σας.
  • Προσθήκη κριλ, που αποτελεί σημαντική πηγή ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδη δράση, υποστηρίζοντας την υγεία των αρθρώσεων και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.
  • Εκχύλισμα γιούκα που μειώνει τις φλεγμονές και τα οιδήματα στον οργανισμό, ενώ προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας.
  • Λαχταριστή γεύση από φρέσκο κοτόπουλο, με υψηλή βιολογική αξία.


 Συστατικά Arden Grange Senior: Η ξηρά τροφή σκύλου Senior έχει αποξηραμένο κρέας κοτόπουλου (22%), φρέσκο κοτόπουλο (5%), ρύζι (22%), αραβόσιτος, πολτός τεύτλων, έλαιο κοτόπουλου, λιναρόσπορος, υδρολυμένες πρωτεΐνες κοτόπουλου, ολόκληρο αποξηραμένο αυγό, μαγιά, krill, μέταλλα, πρεβιοτικά FOS, πρεβιοτικά MOS, γλυκοζαμίνη (740 mg/kg), MSM (740 mg/kg), χονδροϊτίνη (520 mg/kg), cranberries, εκχύλισμα γιούκα, νουκλεοτίδια.

 Τυπική ανάλυση: Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 22%, Λιπαρά 12%, Τέφρα 6%, Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3,5%, Ασβέστιο 1%, Φώσφορος 0,75%, Ωμέγα-3 0,94%, Ωμέγα-6 2,12%, L-καρνιτίνη (50mg/kg). Βιταμίνες (ανά κιλό): Βιταμίνη A-18,000 IU, Βιταμίνη D3-1,300 IU, Βιταμίνη E-126 IU.

 

 

 Η Arden Grange Senior είναι διαθέσιμη σε συσκευασίες 2kg, 6kg & 12kg. Βρείτε την στο ηλεκτρονικό και φυσικό μας κατάστημα, για να βοηθήσετε τον γούνινο παπούλη σας να απολαύσει τα θέλγητρα της σκυλίσιας ζωής του χωρίς ακαμψία και αρθριτικά προβλήματα.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις