Arden Grange Adult Sensitive

22,2596,50

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1129 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Arden Grange Adult Sensitive με άσπρα ψάρια ωκεανού & πατάτα είναι μία πλήρης ξηρή τροφή, ιδανική για σκύλους με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα και/ή ευαίσθητη επιδερμίδα.

 Χωρίς να περιέχει καθόλου δημητριακά ή σιτηρά, η Sensitive της Arden Grange ενδείκνυται για όλες τις φυλές και προσφέρει μία πλήρη και υποαλλεργική διατροφή για τα κατοικίδιά μας.

 Συγχρόνως, η τροφή διασφαλίζει την απελευθέρωση σταθερών ποσοτήτων ενέργειας κατά την διάρκεια της ημέρας και το εκχύλισμα μούρων Cranberry βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος.

 Η Arden Grange Sensitive παρέχει υποστήριξη στο πεπτικό και ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, ώστε ο σκύλος σας να απολαμβάνει τέλεια επίπεδα υγείας και ευεξίας.

 

 Τα οφέλη από τη χορήγηση της τροφής με μια σύντομη ματιά:

  • Υποαλλεργική φόρμουλα χωρίς σιτηρά, γαλακτοκομικά, μοσχάρι, κοτόπουλο, σόγια, που έχει σχεδιαστεί για σκύλους με αλλεργίες ή δυσανεξία σε αυτά τα συστατικά τροφών.
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες από ψάρια, οι οποίες διασπώνται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό και αποτρέπουν τυχόν πεπτικές και δερματικές διαταραχές λόγω αλλεργίας ή δυσανεξίας.
  • Εμπλουτισμένη με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, συμβάλλοντας στη τόνωση του ανοσοποιητικού και ωμέγα 6 λιπαρά οξέα που προάγουν την υγεία του δέρματος και του τριχώματος των σκύλων.
  • Χρήση καλών πηγών υδατανθράκων, όπως η γλυκοπατάτα και η πατάτα, που βοηθούν στη σταδιακή απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό, συμπληρώμάτων για τη στήριξη των αρθρώσεων και πρεβιοτικά για την ενίσχυση του μικροβιώματος και του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Προσθήκη cranberries, τα οποία καταπολεμούν τις φλεγμονές και αντιμετωπίζουν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.


 

 Συστατικά: Η ξηρά τροφή σκύλου ARDEN GRANGE ADULT DOG SENSITIVE περιέχει φρέσκο λευκόσαρκο ψάρι ωκεανού 22%, γλυκοπατάτα 22%, αποξηραμένο λευκόσαρκο ψάρι ωκεανού 18%, πατάτα 18%, ραφιναρισμένο έλαιο κοτόπουλου, πολτός τεύτλων, ολόκληρο αποξηραμένο αυγό, λιναρόσπορος, ιχθυάλευρα, krill μαλακοστρακα, μαγιά μπύρας, μέταλλα, πρεβιοτικά FOS & MOS, εκχύλισμα γιούκα, γλυκοζαμίνη, MSM, χονδροϊτίνη, cranberry, νουκλεοτίδια, εκχύλισμα δενδρολίβανου.

 Τυπική ανάλυση: ακατ. πρωτεΐνη 25%, λιπαρά 14%, ακατ. τέφρα 8%, ακατ. φυτικές ίνες 3%, ασβέστιο 1.6%, φώσφορο 1%, Ωμέγα-6 3%, Ωμέγα-3 2.9%. Βιταμίνες (ανά κιλό): Βιταμίνη Α 18.000 IU, Βιταμίνη D3 1.350 IU, Βιταμίνη E 240 IU, L-Καρνιτίνη 50mg.

 

 Η Arden Grange Adult Sensitive είναι διαθέσιμη στο e-shop και τα φυσικά μας καταστήματα σε συσκευασίες 2kg, 6kg & 12kg, για να προσφέρει στα ευαίσθητα σκυλάκια μας μια υποαλλεργική, super premium τροφή!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις