Essential Foods The Beginning Small Breeds

29,50

Κωδικός προϊόντος: 5711580010116 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Essential Foods The Beginning είναι μια ειδικά σχεδιασμένη, ολοκληρωμένη, ξηρή τροφή χωρίς σιτηρά (Grain Free) για κουτάβια όπου το ενήλικο βάρος τους υπολογίζεται ότι δεν θα ξεπεράσει τα 15 κιλά αλλά και για ενήλικες θηλυκές σκυλίτσες που διανύουν τους μήνες εγκυμοσύνης τους ή βρίσκονται σε στάδιο γλουχίας.

 Για τους εκτροφείς: Για όλα τα κουτάβια περίπου από την ηλικία των 3 εβδομάδων μουλιάζετε τις κροκέτες σε χλιαρό νερό, ώστε να δημιουργηθεί ένας χυλός και χορηγείτε τη τροφή σταδιακά.

 Σερβίρετε την BEGINNING στη θηλυκή σκυλίτσα μετά τη γέννα μέχρι τα κουτάβια να φτάσουν στην ηλικία των 6-8 εβδομάδων. Μπορεί επίσης να χορηγηθεί πριν το στάδιο της γέννας για επιπλέον ενέργεια στον οργανισμό της μαμάς και των μωρών της.

 Παρασκευασμένη με συστατικά υψίστης ποιότητας, η συνταγή της Essential Foods The Beginning Small Breeds δεν περιέχει σιτηρά, ενώ στοχεύει στη διατήρηση των σακχάρων στο αίμα σε φυσιολογικό επίπεδο.

 Ο κανόνας BOF (Behavioural Optimizing Food):

 Πρόκειται για τη δημιουργία ενός γεύματος που ταιριάζει με τη φυσική διατροφή των σκύλων στην άγρια φύση.

 Η συνταγή εγγυάται τη σταθερότητα των τιμών του σακχάρου στο αίμα του σκύλου σας. Επίσης, τα υψηλά ποσοστά φρέσκου κρέατος διεγείρουν τα ένστικτα του ζώου και οι χαμηλές θερμοκρασίες μαγειρέματος δημιουργούν ένα γεύμα ύψιστης διατροφικής αξίας.

 Συστατικά όπως τα μούρα, οι σπόροι και τα βότανα μιμούνται το περιεχόενο του στομάχου του θηράματος, το δε μέγεθός τους και η σύστασή τους εξασφαλίζουν την διαδικασία της μάσησης πριν την κατάποση.

 Η σύσταση της Essential Foods The Beginning Small Breeds:

 Φρέσκο και αποξηραμένο κοτόπουλο και πάπια, γλυκοπατάτα, λίπος κοτόπουλου, μπιζέλια, φρέσκος σολομός και πέστροφα, φρέσκο ολόκληρο αυγό, λιναρόσπορος, πατάτα, ζωμός από συκώτι, φύτρα μηδικής, βιταμίνες, μέταλλα, MOS (μαννανολιγοσακχαρίτες), FOS (φρουκτοολιγοσακχαρίτες), γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, μούρα, acai berry, cranberry, blueberry, μήλο, ντομάτα, πορτοκάλι, αχλάδι, καρότο, σπανάκι, κουνουπίδι, φύκια, κατιφές, τζίνσενγκ, πράσινο τσάι, τζίντζερ.

 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 90οC.

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ:

 

Φρέσκο και αποξηραμένο κοτόπουλο, πάπια, 

σολομό, πέστροφα και αυγό

85.0%
από τα οποία φρέσκο το 42.0%
Πρωτεΐνη 35.0%
Λιπαρά 21.0%
από τα οποία Omega-3 1.7%
από τα οποία Omega-6 3.6%
Μέταλλα/Ακατέργαστη Τέφρα 8.0%
Νερό 8.5%
Ίνες 3.5%
Ασβέστιο 1.6%
Φώσφορος 1.3%
Γλυκοζαμίνη 0.09%
Χονδροϊτίνη 0.07%
Kcal/Kg 3920

 ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΝΑ ΚΙΛΟ:

 Βιταμίνες: Βιταμίνη Α 15.000 IU, Βιταμίνη D3 2000 IU, Βιταμίνη Ε 240 IU.

 Προβιταμίνες: Ταυρίνη 1.500 mg.

 ΙχνοστοιχείαΨευδάργυρος 50 mg, Σίδηρος 50 mg, Μαγγάνιο 35 mg, Χαλκός 15 mg, Ιώδιο 0.96 mg, Σελήνιο 0.3mg. 

 Διατηρείται με φυσικά συντηρητικά (δεντρολίβανο) και φυσικά αντιοξειδωτικά (μικτές τοκοφερόλες) Καν. (ΕΚ) 2017/2279.

 

 Οδηγίες συντήρησης: Αποθηκεύστε τη τροφή σε δροσερό, ξηρό μέρος (5-18 °C), μακριά από τις ακτίνες του ήλιου και σε αεροστεγές δοχείο, μέχρι το τελευταίο γεύμα του σκυλάκου σας.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις