Essential Foods Contour

28,9085,90

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1073 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Essential Foods Contour είναι μία ολοκληρωμένη, super premium, ξηρά τροφή, χωρίς προσθήκη σιτηρών, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για παχύσαρκους και στειρωμένους σκύλους, που μετά το χειρουργείο έχουν τη τάση να παίρνουν εύκολα βάρος.

 Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη φόρμουλα του προϊόντος είναι πολύ υψηλής ποιότητας, ενώ τα γεύματα της Essential είναι διαμορφωμένα με βάση τον κανόνα BOF.

Κατ’ ουσίαν, πρόκειται για τη δημιουργία ενός γεύματος που θα ταίριαζε με την φυσική διατροφή του σκύλου σας.

 Αυτό ακριβώς καταφέραμε με την Essential! Οι τροφές μας εγγυώνται την σταθερότητα των τιμών του σακχάρου στο αίμα του σκύλου σας, που έχουν ως συνέπεια τη βελτίωση της συμπεριφοράς του. Τα υψηλά ποσοστά φρέσκου κρέατος διεγείρουν τα ένστικτα του ζώου και οι χαμηλές θερμοκρασίες μαγειρέματος δημιουργούν ένα γεύμα ύψιστης διατροφικής αξίας.

 Συστατικά όπως τα μούρα, οι σπόροι και τα βότανα μιμούνται τα περιεχόμενα του στομάχου του θηράματος, το δε μέγεθός τους και η σύστασή τους εξασφαλίζουν την διαδικασία της μάσησης πριν την κατάποση.

 Την ίδια στιγμή, η συνταγή της τροφής περιέχει:

  • Πάπια: Το κρέας της πάπιας είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμινών και μετάλλων, ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα.
  • Κοτόπουλο: Το κοτόπουλο (ελευθέρας βοσκής) είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και αμινοξέα, ενώ συγχρόνως περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα, όπως βιταμίνη Β και σίδηρο.
  • Σολομός και Πέστροφα: Τα συγκεκριμένα ψάρια περιέχουν πολύ μεγάλη ποσότητα ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και συμβάλλουν στη καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Φρέσκα αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής: Εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, αμινοξέων, λουτεΐνης και βιταμίνης Β (χολίνη).
  • Προβιοτικά: Απαραίτητα για την υποστήριξη και την ανάπτυξη του μικροβιώματος του εντέρου, το οποίο διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στη προστασία του πεπτικού συστήματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.


 

 Η συνταγή της Essential Foods Contour:

 Φρέσκο και αποξηραμένο κοτόπουλο και πάπια, γλυκοπατάτα, μπιζέλια, φρέσκος σολομός και πέστροφα, φρέσκο ολόκληρο αυγό, λιναρόσπορος, πατάτα, ζωμός από συκώτι, φύτρα μηδικής, φυτικές ίνες μπιζελιού, βιταμίνες, μέταλλα, MOS (μαννανολιγοσακχαρίτες), FOS (φρουκτοολιγοσακχαρίτες), MSM (μεθυλοσουλφονυλμεθάνιο), γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, μούρα, acai berry, cranberry, blueberry, μήλο, πορτοκάλι, αχλάδι, ντομάτα, , καρότο, σπανάκι, κουνουπίδι, φύκια, κατιφές, τζίνσενγκ, πράσινο τσάι, τζίντζερ.

 Θερμοκρασία μαγειρέματος: 90οC.

 Αναλυτική Σύσταση:

















Φρέσκο και αποξηραμένο κοτόπουλο, πάπια, 

σολομό, πέστροφα και αυγό.
78.0%
από τα οποία φρέσκο το 45.0%
Πρωτεΐνη 33.0%
Λιπαρά 13.0%
από τα οποία Omega-3 1.4%
από τα οποία Omega-6 2.2%
Μέταλλα/Ακατέργαστη Τέφρα 8.0%
Νερό 8.5%
Ίνες 4.5%
Ασβέστιο 1.8%
Φώσφορος 1.4%
Γλυκοζαμίνη 0.09%
Χονδροϊτίνη 0.07%
Kcal/Kg 3425


 ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΝΑ ΚΙΛΟ: Βιταμίνες: Βιταμίνη Α 15.000 IU, Βιταμίνη D3 2000 IU, Βιταμίνη Ε 240 IU.

 Προβιταμίνες: Ταυρίνη 1.500 mg.

 Ιχνοστοιχεία: Ψευδάργυρος 50 mg, Σίδηρος 50 mg, Μαγγάνιο 35 mg, Ιώδιο 0.96 mg.

 Διατηρείται με φυσικά συντηρητικά (δεντρολίβανο) και φυσικά αντιοξειδωτικά (μικτές τοκοφερόλες) Καν. (ΕΚ) 2017/2279.

 

 Οδηγίες αποθήκευσης και συντήρησης της τροφής:

 Σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε έναν κάδο αποθήκευσης βάζοντας μέσα την συσκευασία της τροφής. Η τροφή πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό και ξηρό μέρος (5-18°C) μακριά από το φως του ήλιου και σε αεροστεγές δοχείο. Τα παραπάνω εγγυούνται ότι η ποιότητα της τροφής θα παραμείνει αναλλοίωτη έως το τελευταίο γεύμα.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις