Arden Grange Adult Pork and Rice

18,8078,00

Κωδικός προϊόντος: PETVET-1005 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Οι ειδικοί της Arden Grange έχουν σχεδιάσει την Arden Grange Adult Pork and Rice με νωπό χοιρινό και ρύζι, προσφέροντας σε ενήλικες σκύλους με κανονικούς ρυθμούς δραστηριότητας μία υποαλλεργική φόρμουλα που αξιοποιεί διαφορετικές πηγές πρωτεϊνών από τις αναμενώμενες.

 Στοχεύοντας στη πλήρη κάλυψη των αναγκών των αγαπημένων κατοικιδίων μας και στην υποστήριξη της υγείας τους, η συγκεκριμένη τροφή σέβεται τις αλλεργίες και τις δυσανεξίες των σκύλων, χαρίζοντάς τους μια τροφή χωρίς σιτηρά και κοτόπουλο και με πλούσια, ακαταμάχητη γεύση που ικανοποιεί τους γευστικούς τους κάλυκες.

 Τα οφέλη της τροφής στην υγεία των σκυλάκων:

  • Υποαλλεργική τροφή σκύλου, χωρίς καμία προσθήκη σιτηρών, κοτόπουλου, καλαμποκιού και γαλακτοκομικών, με αποτέλεσμα να μην επιφέρει δερματικές και πεπτικές διαταραχές.
  • Παρασκευασμένη με φρέσκο χοιρινό και γεύμα χοιρινού, το περιέχει σελήνιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Β και αποτελεί μια πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών για το κατοικίδιό σας.
  • Προσθήκη γλυκοπατάτας, η οποία είναι πλούσια σε φυτικές ίνες για τη προάσπιση της υγείας του πεπτικού συστήματος και βιταμίνη Β6 για τη παραγωγή γλυκόζης και τη καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  • Το κριλ ως συστατικό της τροφής είναι πλούσιο σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύουν τους μηχανισμούς άμυνας του οργανισμού και υποστηρίζουν την ανάπτυξη του εγκεφάλου.
  • Το μέγεθος της κροκέτας είναι κατά τέτοιον τρόπο σχεδιασμένο, ώστε να ανταποκρίνεται στις περισσότερες ράτσες σκύλων.
  • Ισορροπημένο περιεχόμενο σε θερμίδες, που βοηθά τους σκυλάκους μας να διατηρούν ένα υγιές βάρος.


 Η σύνθεση του προϊόντος: Χοιρινό (αποξηραμένο γεύμα χοιρινού κρέατος (24%), νωπό φρέσκο χοιρινό (19%), ρύζι (26%), γλυκοπατάτα, έλαιο κοτόπουλου, πολτός τεύτλων, υδρολυμένο προϊόν κοτόπουλου, krill, μαγιά, λιναρόσπορος, μέταλλα, πρεβιοτικά ΦΟΣ, πρεβιοτικά ΜΟΣ, εκχύλισμα γιούκα, γλυκοζαμίνη, MSM, χονδροϊτίνη, cranberries, νουκλεοτίδια.



 Τυπική ανάλυση συστατικών: Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 25%, Λιπαρά 16%, Ακατέργαστη τέφρα 9.5%, Ακατέργαστες φυτικές ίνες 2.5%, Ασβέστιο 2.2%, Φώσφορος 1.4%, Ωμέγα-3 0.53%, Ωμέγα-6 3.17%.

 Βιταμίνες (ανά κιλό): Βιταμίνη A-18,000 IU, Βιταμίνη D3-1,350 IU, Βιταμίνη E-240 IU.


 

 

 Η Arden Grange Adult Pork and Rice με λαχταριστό χοιρινό αποτελεί μια άκρως θρεπτική και εναλλακτική λύση για το κατοικίδιό σας, το οποίο είτε δεν είναι φαν είτε έχει αλλεργία στο κοτόπουλο. Είναι διαθέσιμη σε συσκευασίες 2kg & 12kg, τις οποίες θα βρείτε στο e-shop και το φυσικό μας κατάστημα.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις