Hill’s Prescription Diet Canine I/D Low Fat ActivBiome+

25,70131,80

Κωδικός προϊόντος: PETVET-678 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Hill’s Prescription Diet Canine I/D Low Fat ActivBiome+ είναι μια ειδικά παρασκευασμένη τροφή που μειώνει τα συμπτώματα γαστρεντερικών προβλημάτων και προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους στο μέλλον.

 

 Πώς λειτουργεί η φόρμουλα της I/D Low Fat ActivBiome+:

 Η φόρμουλα περιέχει ρύζι από μαγιά μπύρας, άμυλο καλαμποκιού και σιτάρι ολικής άλεσης που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και βοηθούν την καλή υγεία του πεπτικού συστήματος. Επίσης, χρησιμοποιεί τζίντζερ(πιπερόριζα) που συμβάλλει στη καλή πέψη, βοηθώντας στη χαλάρωση των μυών και τη μεταβίβαση της τροφής μέσω ενός νωθρού στομαχιού.

 Οι πρεβιοτικές φυτικές ίνες ενθαρρύνουν την ανάπτυξη οφέλιμων βακτηρίων στο έντερο και συντελούν στην παύση γαστρεντερικών προβλημάτων. Ειδικά σχεδιασμένη να έχει ωραία γεύση και να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι η Hill’s Prescription Diet Canine I/D Low Fat ActivBiome+ food συμβάλλει στην ανάρρωση από επίπονες αναταραχές του πεπτικού συστήματος.

 Τα οφέλη της τροφής:

    • Περιέχει απορροφήσιμα θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην βελτίωση της πέψης.

 

    • Ενισχύει την ανάπτυξη του μικροβιώματος (καλά βακτήρια) στο έντερο, χάρη στη καινοτόμα τεχνολογία ActivBiome+.

 

    • Μειώνει και εξουδετερώνει τα συμπτώματα φλεγμονής του πεπτικού συστήματος.

 

    • Διαθέτει εύγεστη συνταγή για να ικανοποιεί τους απαιτητικούς μπαγάσηδες.

 

 Πότε πρέπει να χρησιμοποιείται;

 Οι γαστρεντερικές διαταραχές είναι συχνό φαινόμενο σε σκύλους διαφόρων ηλικιών. Τα αίτια του φαινομένου είναι ποικίλλης φύσεως, λόγου χάριν παράσιτα ή τροφές που είναι υπερβολικά εμπλουτισμένες με συστατικά και είναι δύσκολο να διασπαστούν.

 Τα συμπτώματα εμφανίζονται αρχικά με εμετό, διάρροια και σταδιακά εξελίσσονται σε φούσκωμα στη κοιλιακή περιοχή και απώλεια όρεξης. Στην εν λόγω περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο να επισκεφθείτε τον κτηνίατρο, για να διαγνώσει το πρόβλημα και να προβεί στη καλύτερη δυνατή θεραπεία.

 Η αλλαγή του διατροφικού πλάνου τείνει να έχει αισθητά και ραγδαία αποτελέσματα στην υγεία και ευημερία του σκύλου. Η Hill’s Prescription Diet Canine I/D Low Fat ActivBiome+ στοχεύει στη γρήγορη επαναφορά και διατήρηση  του ζώου σε φυσιολογική κατάσταση.

 Χρησιμοποιείστε το συγκεκριμένο προϊόν ως μέρος της εν εξελίζει υγείας του σκύλου, πάντοτε υπό τη καθοδήγηση του επιβλέποντος γιατρού, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Οι κλινικές δίαιτες παρασκευάζονται για να προσφέρουν θρεπτική κάλυψη σε κατοικίδια με ειδικές ιατρικές ανάγκες και επιβάλλεται να χορηγούνται έπειτα από εξέταση και διάγνωση του προβλήματος. Για περισσότερες πηροφορίες, όσον αφορά στη Hill’s Prescription Diet Canine I/D Low Fat ActivBiome+, παρακαλούμε να αναζητήσετε επαγγελματική γνώμη.

 Συστατικά του προϊόντος:

 ΣΥΝΘΕΣΗ: Σιτηρά, κρέας και ζωικά παράγωγα (κοτόπουλο 9%), εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, παράγωγα φυτικής προέλευσης, έλαια και λίπη, σπέρματα, ανόργανα συστατικά, λαχανικά (τζίντζερ 1%), φρούτο. Συστατικά υψηλής πεπτικότητας: Ρύζι ζυθοποιίας, άλευρο κοτόπουλου και γαλοπούλας, άλευρο γλουτένης καλαμποκιού, ζωικό λίπος.

Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
%
Πρωτεΐνη 26.1 %
Λίπος 8.9 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 56.7 %
Ακατέργαστες Ίνες 2.3 %
Τέφρα 6 %
Ασβέστιο 0.87 %
Φωσφόρος 0.64 %
Κάλιο 0.8 %
Νάτριο 0.45 %
Μαγνήσιο 0.086 %
Βιταμίνη Α 9267 IU/kg
Βιταμίνη C 109 ppm
Βιταμίνη D 781 IU/kg
Βιταμίνη Ε 629 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.6 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 1.91 %
Βήτα-Καροτένιο 0.82 ppm

 Ημερήσιες ποσότητες σίτισης με τη Hill’s Prescription Diet Canine I/D Low Fat ActivBiome+:

Σωματικό Βάρος kg Ξηρή g ανά ημέρα
2.5 55 – 75
5 95 – 130
10 160 – 220
20 265 – 365
30 360 – 495
40 445 – 615
50 530 – 730
60 + 11 ανά kg

 H Hill’s Prescription Diet Canine I/D Low Fat ActivBiome+ είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στα φυσικά μας καταστήματα σε συσκευασίες των 1,5kg & 12kg σε τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις