Hill’s Science Plan Adult Light Small & Mini

Original price was: 21,80€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 19,20€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-643 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217



 Η ξηρά τροφή για σκύλους Hill’s Science Plan Adult Light Small & Mini είναι ειδικά σχεδιασμένη για λιγότερο δραστήριους ενήλικους σκύλους μικρόσωμης φυλής που χρειάζονται μια τροφή χαμηλού επιπέδου θερμίδων, για βοήθεια στη διατήρηση υγιούς βάρους & τρόπου ζωής.

 Ειδικά παρασκευασμένη με το πιο μικρό μας μέγεθος κροκέτας, για να ταιριάζει στη μικρή σιαγόνα των μικρόσωμων φυλών και να διευκολύνει τη κατανάλωση του φαγητού από τα κατοικίδιά μας, η συγκεκριμένη φόρμουλα περιέχει ισορροπία θρεπτικών συστατικών για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών.

 Τα οφέλη της τροφής:

  • Χαμηλό επίπεδο θερμίδων & L-Καρνιτίνη βοηθούν στην υποστήριξη ιδανικού σωματικού βάρους.
  • Έλεγχος κορεσμού. Διατηρεί το σκύλο σας ικανοποιημένο μεταξύ γευμάτων.
  • Θρεπτικό μείγμα Ωμέγα-6 λιπαρών & Βιταμίνης E για υγιές δέρμα & λαμπερό τρίχωμα.
  • Περιέχει το ειδικό αντιοξειδωτικό μας μείγμα Small & Mini για μακροχρόνια υποστήριξη της ανοσίας.


 Η Hill’s Science Plan Adult Light Small & Mini:

 Συστήνεται για:


 Ενήλικοι σκύλοι από 1 έως 6 ετών που ζυγίζουν έως 10 kg σε πλήρη ανάπτυξη και χρειάζονται λιγότερες θερμίδες μέσα στη μέρα, για παράδειγμα, σκύλοι που είναι λιγότερο δραστήριοι, στειρωμένοι ή έχουν τάσεις αύξησης βάρους.

 Δεν συστήνεται για:


 Κουτάβια, ή ώριμοι ενήλικοι σκύλοι κάτω των 6 ετών. Εγκυμονούσες ή θηλάζουσες σκυλίτσες. Κατά την εγκυμοσύνη ή τη γαλουχία, η τροφή πρέπει να αλλάζει στην αντίστοιχη για κουτάβια.


 Συστατικά του προϊόντος:



 Σύνθεση: Άλευρο κοτόπουλου και γαλοπούλας, σιτάρι, αλεσμένα μπιζέλια, καλαμπόκι, άλευρο γλουτένης αραβοσίτου, υδρόλυμα πρωτεϊνών, ρύζι ζυθοποιίας, κυτταρίνη, ζωικά λιπαρά, πολτός σακχαρότευτλων, φυτικά έλαια, μέταλλα, λιναρόσπορος, αποξηραμένος πολτός ντομάτας, αποξηραμένος πολτός εσπεριδοειδών φρούτων, σπανάκι σε σκόνη.





















Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
%
Πρωτεΐνη 25.7
Λίπος 11.4
Ακατέργαστες Ίνες 13.5
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 43.7
Ασβέστιο 0.90
Φωσφόρος 0.65
Νάτριο 0.32
Κάλιο 0.80
Μαγνήσιο 0.133
Βιταμίνη C 127 ppm
Βιταμίνη Ε 446 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.40
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.15
Τέφρα 5.7
Βήτα-Καροτένιο 3.23 ppm
Βιταμίνη Α 11871 IU/kg
Βιταμίνη D 825 IU/kg


 

 

 Βρείτε τη Hill’s Science Plan Adult Light Small & Mini διαθέσιμη στο e-shop και στα φυσικά μας καταστήματα σε συσκευασία 1,5kg σε μοναδική τιμή προσφοράς για να βοηθήσετε το πιστό σας φιλαράκι να διατηρήσει τα φυσιολογικά κιλάκια του, παραμένοντας φινετσάτος και ευκίνητος καθημερινά!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις