Grizzly Λάδι Σολομού

16,0023,50

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Grizzly Λάδι Σολομού είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας έλαιο σολομού για σκύλους και γάτες, με στόχο να ενισχύσει το τρίχωμα και το δέρμα τους. Η πληρέστερη πηγή φυσικών ωμέγα-3 λιπαρών οξέων προέρχεται από άγριο σολομό από την περιοχή της Αλάσκας.

 Το λάδι σολομού της Grizzly έχει μεγάλα περιεχόμενα σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα μακράς αλύσου EPA και DHA και μία φυσιολογικά περιορισμένη ποσότητα Ωμέγα -6 λιπαρών οξέων. Με μία εξαιρετική αναλογία των Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων στο Grizzly Λάδι Σολομού είναι μεγαλύτερη από 9 προς 1, συγκρίνοντας την με αυτήν των σολομών ιχθυοτροφείου όπου η αντίστοιχη είναι μικρότερη του 3 προς 1.

 Αυτός είναι ο λόγος που το Grizzly Λάδι Σολομού είναι μια πολύ πιο ισχυρή πηγή Ωμέγα 3, με σκοπό να ισορροπεί την συνολική αναλογία της διατροφής του σκύλου ή της γάτας σας, που ως επί το πλείστον περιέχει μεγαλύτερες ποσότητες Ωμέγα 6 (από φυτικά έλαια και λίπος κοτόπουλου).

 Οι ιδιότητες του Grizzly Λάδι Σολομού:

    • Για ξηρό και ερεθισμένο δέρμα.

 

    • Χαρίζει μαλακό και λαμπερό τρίχωμα.

 

    • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

 

    • Πολλοί το αναφέρουν ως το καλύτερο λάδι σολομού για σκύλους και γάτες.

 

    • Υψηλά επίπεδα EPA και DHA.

 

    • Υποστηρίζει λειτουργίες του οργανισμού, όπως η αντίληψη και η όραση.

 

    • Ενδυναμώνει τους συνδέσμους και τις αρθρώσεις στο σώμα του σκύλου.

 

    • Βοηθάει στην αντιμετώπιση των μολύνσεων σε διάφορα σημεία του οργανισμού του σκύλου ή της γάτας.

 

 

 Το λάδι σολομού της Grizzly προέρχεται αποκλειστικά από άγριο σολομό από τις περιοχές της Αλάσκας, έχοντας περάσει όλη την ζωή τους αναζητώντας μια φυσική διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχει ένα ισορροπημένο μείγμα πολύτιμων λιπαρών οξέων, αντιοξειδωτικών και βιταμινών που τα συναντάμαι στον σολομό, γεγονός που δεν θα επηρεάσει την πρόσληψη βιταμινών από άλλες πηγές διατροφής για το κατοικίδιο ζώο σας.

 Το Grizzly Λάδι Σολομού είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλό σε EPA και DHA – τα σωστά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Ο μεταβολισμός του κατοικιδίου σας χρησιμοποιεί αυτά τα θρεπτικά συστατικά αμέσως χωρίς προηγούμενη μετατροπή τους. Αντίθετα, τα ωμέγα 3 που προέρχονται από φυτά, όπως αυτά που βρίσκονται στον λιναρόσπορο, πρέπει να μετατραπούν από το σώμα του σκύλου ή της γάτας σας πριν την χρησιμοποίηση τους από τον οργανισμό, μια αναποτελεσματική διαδικασία που έχει σαν αποτέλεσμα μόνο ένα μικρό ποσοστό συνήθως 5-15% να μεταβολίζεται πραγματικά.

Μία αποδεκτή λύση πρόσληψης Ωμέγα-3 καθώς δεν αλιεύονται ψάρια με σκοπό την δημιουργία του ελαίου. Αντ ‘αυτού, τα έλαια μας είναι μια συμπαραγωγή της παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας θαλασσινών για τον άνθρωπο. Αυτό επιτρέπει στα περισσότερα από τα ψάρια να χρησιμοποιηθούν με καλύτερο τρόπο …προς όφελος των κατοικίδιων ζώων μας.

 

 Τρόπος χορήγησης:

 Το Grizzly Λάδι Σολομού είναι σε μπουκάλι ιδιαίτερα βολικό και έτοιμο προς χρήση με dispenser (διανομένας), εύχρηστο και απελευθερώνει την κατάλληλη ποσότητα με κάθε πάτημα.

 Προσθέστε καθημερινά στο φαγητό του σκύλου σας την σωστή δόση, σύμφωνα με τον πίνακα. Για καλύτερα αποτελέσματα χορηγήστε τακτικά σε μακροχρόνια βάση.

 

 Δοσολογία Grizzly Λάδι Σολομού:

Σωματικό Βάρος Δόση
Έως 12 κιλά 1
12 – 25 κιλά 2
25 – 40 κιλά 3
Άνω των 40 κιλών 4

 *Κατανάλωση εντός 3 μηνών από το άνοιγμα της συσκευασίας.

 

 Συστατικά:

 Ανά 3,5ml πίεσης της αντλίας:

 -Ω-3 λιπαρά οξέα 935mg 29%

 -DHA  355mg 11%

 -EPA 320mg 10%

 – Ω-6 λιπαρά οξέα 95mg 3%

 

 

 Θα βρείτε το Grizzly Λάδι Σολομού διαθέσιμο σε μπουκαλάκι των  250ml & 500ml, σε τιμή προσφοράς.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις