Purina Pro Plan Veterinary Diets Γάτας EN Gastrointestinal

6,0019,00

Κωδικός προϊόντος: PETVET-562 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η ξηρά τροφή Purina Pro Plan Veterinary Diets Γάτας EN Gastrointestinal είναι μια κτηνιατρική πλήρης δίαιτα υψηλής γευστικότητας και πεπτικότητας, που βοηθά στη διαχείριση των γαστρεντερικών, παγκρεατικών και χρόνιων παθήσεων του ήπατος (χωρίς εγκεφαλοπάθεια) σε ενήλικες γάτες και γατάκια.

 Οι γαστρεντερικές διαταραχές συχνά συνδέονται με δυσαπορρόφηση και δυσπεψία, για αυτόν τον λόγο η EN Gastrointestinal της Purina Pro Plan για γάτες περιέχει επιλεγμένα υψηλής πεπτικότητας συστατικά, που βοηθούν στη μείωση του εντερικού φόρτου και στην ελαχιστοποίηση των αρνητικών γαστρεντερικών αντιδράσεων.

 Επίσης, περιέχει περιορισμένο αριθμό πρωτεϊνικών πηγών που βοηθούν στη μείωση των αντιδράσεων στην τροφή.

 Η Pro Plan Gastrointestinal EN γάτας περιέχει πρεβιοτικά που προάγουν ένα υγιές εντερικό περιβάλλον και είναι εξαιρετικά εύγευστη, παράγοντας πολύ σημαντικός για τις γάτες με εντερική νόσο, αφού συχνά έχουν μειωμένη όρεξη. Συστήνεται η συμβουλή του κτηνιάτρου πριν από τη χρήση και πριν από την παράταση της περιόδου χρήσης.

 Τα οφέλη της Purina Pro Plan Veterinary Diets Γάτας EN Gastrointestinal: 

  • Υψηλή πεπτικότητα: εύκολα στην απορρόφηση συστατικά που διασφαλίζουν υψηλή αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών και βοηθούν στην μείωση του εντερικού φόρτου.
  • Περιορισμένο αριθμό πρωτεϊνικών πηγών που βοηθούν στην ελαχιστοποίηση των ανεπιθύμητων γαστρεντερικών αντιδράσεων.
  • Προσθήκη πρεβιοτικών (ινσουλίνη) που βοηθά στην βελτίωση της μικροβιακής ισορροπίας και διεγείρουν την ανάπτυξη των ωφέλιμων βακτηρίων.
  • Με ST/OX για την ασφάλεια του ουροποιητικού: σχεδιασμένη να βοηθά στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου για FLUTD (νόσος του κατώτερου ουροποιητικού της γάτας).


 Η σύσταση της τροφής:

 Σύνθεση: πρωτεΐνη σόγιας σε σκόνη*, αποξηραμένη πρωτεΐνη κοτόπουλου*, άλευρο σόγιας, άμυλο αραβόσιτου*, χοιρινό λίπος*, υδρολυμένες πρωτεΐνες, ανόργανα άλατα, ινουλίνη σικορέ (1,2%), ιχθυέλαιο*.

 *Εξαιρετικά εύπεπτα συστατικά.


 Διατροφικά πρόσθετα: IU/kg: Βιταμίνη Α: 44 000, Βιταμίνη D3: 1 250, Βιτ Ε: 700.
mg/kg: Ταυρίνη: 1 100, 3b103: (Fe: 120), 3b202: (I: 1.8), 3b405: (Cu: 12), 3b503: (Mn: 44); 3b605: (Zn: 110), 3b801: (Se: 0.13).


 Τεχνολογικά πρόσθετα:mg/kg:  Μπεντονίτης: 10000.Με αντιοξειδωτικά.

 Αναλυτικά Συστατικά:

  • Πρωτεΐνη: 40.0%
  • Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 20.0%
  • Ακατέργαστη τέφρα: 8.5%
  • Ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 2.0%
  • Ασβέστιο: 1,5%
  • Φωσφόρος: 1.3%
  • Νάτριο: 0.54%
  • Κάλιο: 0.71%
  • Ενεργειακή αξία: 4.15kcal/g


 

 Η Purina Pro Plan Veterinary Diets Γάτας EN Gastroinestinal είναι διαθέσιμη σε συσκευασίες 400gr, 1.5kg.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις