Purina Pro Plan Vet Diets OM (Obesity Management) Φακελάκι Γάτας

Original price was: 16,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 13,40€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-545 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Purina Pro Plan Vet Diets OM (Obesity Management) Φακελάκι Γάτας: Πλήρης, κτηνιατρική διατροφική επιλογή για όσες γάτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα παχυσαρκίας, αλλά και για εκείνες που θέλουν να διατηρήσουν το ιδανικό βάρος και να λαμβάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται μέσω της τροφής.

 

 Χαρακτηριστικά της τροφής:

  • Χάρη στις μειωμένες θερμίδες και τα λιπαρά που διαθέτει συμβάλλει στο πιο γρήγορο και ασφαλές αδυνάτισμα της τροφαντής γατούλας σας.
  • Περιέχει τη κατάλληλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες για να διατηρεί τη μυϊκή μάζα της γάτας και να της επιτρέπει να επιτελεί όλες τις ασκήσεις καθημερινά με μεγαλύτερη επιτυχία.
  • Ειδική πατενταρισμένη φόρμουλα που διαλύει τους ουρόλιθους στρουβίτη και οξαλικού ασβεστίου, ενώ προάγει τη συνολική υγεία του ουροποιητικού συστήματος, που είναι παράγοντας αδυνατίσματος.
  • Οι φυτικές ίνες και οι πρωτεΐνες οδηγούν πιο γρήγορα σε αίσθημα κορεσμού, με αποτέλεσμα οι γάτες να χορταίνουν πιο γρήγορα και να αφήνουν περίσσευμα φαγητού.
  • Εμπλουτισμένη με χονδροπροστατευτικές ουσίες, όπως οι γλυκοζαμινογλυκάνες και τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, για την υποστήριξη των αρθρώσεων που είναι επιβαρυμένες από τα παραπανίσια κιλά. Ταυτόχρονα, η γάτα γίνεται πιο ευκίνητη και καίει περισσότερες θερμίδες μέσως της άσκησης και της διατροφής.


 

 Σύνθεση: Κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων 4%), παράγωγα φυτικής προελεύσεως, ψάρι και παράγωγα ψαριών, ανόργανα άλατα, δημητριακά.

 Αναλυτικά συστατικά: Υγρασία: 80%, πρωτεΐνη: 10.6%, περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 2.5%, ακατέργαστη τέφρα: 2.7%, ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 1.4%, ΜΕ: 750.

 Διατροφικά πρόσθετα (IU/kg): Βιταμίνη Α: 1180, Βιταμίνη D3: 165. (mg/kg): 3b103: (Fe: 11), 3b202: (I: 0.43),  3b405: (Cu: 1), 3b503  (Mn: 1.9), 3b605: (Zn: 20), Ταυρίνη: 1449.

 Οργανοληπτικά πρόσθετα: Αρωματικές ύλες.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις