Κέρατο Ελαφιού για Σκύλους Antler Dog Chews

7,0027,00

Κωδικός προϊόντος: PETVET-492 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Δώστε στον σκύλο σας ένα κέρατο ελαφιού για μεγάλη διάρκεια στην μάσηση και μεγαλύτερη απόλαυση.

Το κέρατο ελαφιού είναι μία φυσική λιχουδιά μάσησης για τον σκύλο σας σε διαφορετικά μεγέθη, όλα μαζεύονται φυσικά αφότου τα έχουν ρίξει τα ελάφια και δεν υπάρχει κάποια βίαιη διαδικασία (NO CRUELTY).

 Είναι ιδανικά για δυνατούς ”μασήστες”, με σκοπό να διατηρούν τα δόντια τους καθαρά και υγιή, και γεμάτα με τα απαραίτητα μέταλλα όπως κάλιο, μαγνήσιο και φώσφορο, καθώς και κολλαγόνο και γλυκοσαμίνη για την υποστήριξη της λειτουργείας οστών και αρθρώσεων.

 Δεδομένου ότι είναι φυσικής προέλευσης και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, δεν περιέχουν ορμόνες, συντηρητικά, λευκαντικά, στεροειδή, αντιβιοτικά ή χημικά, μπορείτε να αισθανθείτε ασφάλεια όταν του δίνετε καθημερινά καθημερινά το κέρατο ελαφιού για σκύλους.

 Βασικά πλεονεκτήματα (Ιδιότητες) για το Κέρατο Ελαφιού για Σκύλους:

  • 100% φυσικό προϊόν, ανανεώσιμα κέρατα από ελάφια ελευθέρας βοσκής.
  • Ιδανικά για σκύλους που τους αρέσει η μάσηση και στο παρελθόν κατέστρεφαν παιχνίδια και κόκκαλα σε χρόνο ρεκόρ. Τώρα η ευχαριστήση τους θα είναι μεγαλύτερη, βοηθώντας παράλληλα στην αποφυγή καθαρισμού, με την αφαίρεση της εξωτερικής πλάκας και πέτρας.
  • Γεμάτο με χρήσιμα μέταλλα όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο, συν κολλαγόνο και γλυκοζαμίνη για την υποστήριξη της αρθρικής και οστικής λειτουργίας.
  • Χωρίς Ορμόνες και συντηρητικά, χαμηλό σε λιπαρά!


Σημαντικές πληροφορίες:

 Λόγω του ότι πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν είναι αδύνατο να υπάρχει ομοιομορφία σε κάθε κατηγορία και μέγεθος, οπότε το κάθε κέρατο ενδεχομένως να διαφέρει σε σχήμα.

 Για ασφαλή κατανάλωση, παρακαλείσθε όταν η λιχουδιά γίνει τόσο μικρή που το κατοικίδιο μπορεί να την καταπιείνα την απομακρύνετέ!

 Βρείτε τώρα το κατάλληλο κέρατο ελαφιού για τον σκύλο σας σε 4 μεγέθη ανάλογα το μέγεθος του, σε τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις