Στηθόλουρο – Σαμαράκι Σκύλου

4,907,40

Κωδικός προϊόντος: PETVET-425 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το σαμαράκι σκύλου είναι το κατάλληλο εργαλείο για την βόλτα με το κατοικίδιο σας και οπωσδήποτε δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σκυλογονιό!

 Η ώρα του καθημερινού περιπάτου με τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεφύγετε λιγάκι και να χαλαρώσετε. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να ασκηθείτε και να περάσετε ποιοτικό χρόνο οι δυο σας, ενισχύοντας τον ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ σας.

 Αυτά είναι μερικά μονάχα από τα οφέλη, που προσφέρει η βόλτα στην σωματική και ψυχική υγεία τόσο τη δική σας, όσο και του σκυλάκου σας. Για αυτό, είναι σημαντικό η κάθε βόλτα να είναι όσο το δυνατόν πιο απολαυστική και διασκεδαστική!

 Ως υπεύθυνοι κηδεμόνες, λοιπόν, καλείστε να τη μετατρέψετε σε μια άκρως ευχάριστη εμπειρία και για τους δυο σας.

 Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα εργαλεία.

 Το κατάλληλο Σαμαράκι για Σκύλους αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ, που υπόσχεται να απογειώσει τον κάθε σας περίπατο!

 Πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο, το οποίο προσφέρει άνεση στο λατρεμένο σας κατοικίδιο, δίνοντας του παράλληλα την πολυπόθητη ελευθερία κινήσεων που χρειάζεται.

 Το ακόμη καλύτερο είναι πως στο εμπόριο θα μπορέσετε να βρείτε άμεσα και εύκολα μία τεράστια ποικιλία από στηθόλουρα για σκύλους και, μάλιστα, σε πολύ προσιτές τιμές.

 Διαλέξτε το στυλ, το μέγεθος και το χρώμα, που εφαρμόζει σωστά στο δικό σας σκυλάκο και είστε έτοιμοι να πάρετε τους δρόμους!

Διαστάσεις:

 Small: W 1.5 * Αυχένας 28-45 * Στήθος 30-55 cm

 Medium: W 2.0 * Αυχένας 34-55 * Στήθος 36-60 cm

 Large: W 2.5 * Αυχένας 38-60 * Στήθος 45-65 cm

 Τι είναι το Σαμαράκι για Σκύλους;

 Θα μπορούσαμε να πούμε πως το σαμαράκι είναι ένα είδος ανθεκτικού λουριού, ειδικά σχεδιασμένο για σκυλάκια.

 Τεχνικά, δεν είναι ακριβώς κολάρο, μιας και δεν φοριέται στο λαιμό, αλλά στο στήθος του κατοικίδιου. Για αυτό, άλλωστε, το λέμε και στηθόλουρο ή επιστήθιο.

 Διαθέτει έναν ιδιαίτερο και πανέξυπνο τρόπο εφαρμογής επάνω στον σκύλο σας, αφού σας διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να το βγάλει από πάνω του, μόλις γυρίσετε το βλέμμα σας αλλού.

 Μπορείτε να το βρείτε κατασκευασμένο από διάφορα υλικά υψηλής ποιότητας, που είναι εξαιρετικά μαλακά και φιλικά για το δέρμα του σκύλου σας.

 Μάλιστα, με μια γρήγορη αναζήτηση θα βρείτε όλα τα μεγέθη και τα αγαπημένα σας χρώματα σε αρκετά οικονομικές τιμές. Άλλωστε, τα περισσότερα στηθόλουρα είναι σχεδιασμένα, ώστε να προσαρμόζονται σε διαφορετικές φυλές σκύλων.

 Γιατί να επιλέξω Στηθόλουρο κι όχι απλό κολάρο;

 Το Σαμάρι αποτελεί την ιδανική λύση για τη βόλτα σκύλων, που συνηθίζουν να τραβάνε πολύ στη βόλτα ή που έχουν ευαίσθητο λαιμουδάκι ή τραχεία.

 Αυτό, γιατί με το συγκεκριμένο αξεσουάρ η πίεση του τραβήγματος μεταφέρεται από το λαιμό στον θώρακα του ζωντανού. Έτσι, αποφεύγετε τυχόν τραυματισμούς ή κακώσεις στο λαιμό, που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση ενός απλού κολάρου.

 Πέρα από αυτό όμως, το στηθόλουρο διαθέτει ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στο κοινό κολάρο: αφήνει ελεύθερο το κεφάλι του σκύλου κατά τη διάρκεια της βόλτας και του επιτρέπει να μυρίζει και να κοιτάζει τριγύρω του άνετα!

 Με το κατάλληλο επιστήθιο, ο αγαπημένος σας τετράποδος φίλος θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνει πραγματικά την έξοδο του από το σπίτι, με άνεση και ασφάλεια.

 Την ίδια στιγμή, εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο του κατοικίδιου σας. Μάλιστα, ο εκπληκτικός σχεδιασμός αυτού του αξεσουάρ έρχεται για να απαλύνει την πίεση στην πλάτη και τα χέρια σας – ξέρετε, εκείνη που δημιουργούταν με το κοινό κολάρο.

 Στα συν του, ο μηχανισμός γρήγορης απελευθέρωσης που διαθέτει, που έρχεται να σας λύσει τα χέρια!

 Σε κάθε περίπτωση, μόλις επιλέξετε τη χρήση στηθόλουρου στη βόλτα, καλό θα ήταν να φορέσετε στον σκυλάκο σας και ένα δεύτερο απλό κολάρο κοινού τύπου, όπου θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

 Λοιπόν, τι περιμένετε; Προμηθευτείτε το μοναδικό αυτό αξεσουάρ και ετοιμαστείτε να πείτε αντίο στο ενοχλητικό τράβηγμα του σκυλάκου σας, διευκολύνοντας μια και καλή τη ζωή σας!

 Βρείτε το κατάλληλο σαμαράκι που κάνει καλή εφαρμογή στο δικό σας κατοικίδιο διαθέσιμο σε τιμή προσφοράς αλλιώς δείτε την μεγάλη μας ποικιλία σε σαμαράκια σκύλων & λουριά!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις