Πάνα Βρακάκι Σκύλου

6,9012,10

Κωδικός προϊόντος: PETVET-414 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Πάνα Βρακάκι Σκύλου σε διάφορες διαστάσεις για το κατάλληλο μέγεθος του σκύλου σας. Κάθε συσκευασία περιέχει 12 τεμάχια.

 Μεγέθη:

 XSmall: 32 x 27 cm

 Small: 39 x 29 cm

 Large: 49 x 33 cm

 XLarge: 52.5 x 35 cm

 XXLarge: 60 x 37 cm

 Οποιοιδήποτε έχουν παιδάκι ή τουλάχιστον φρόντισαν έστω και μία φορά κάποιο είναι ήδη αρκετά εξοικειωμένοι με τις πάνες – και δεν είναι οι μόνοι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για πολλούς ιδιοκτήτες σκύλων.

 Για την ακρίβεια, αρκετοί είναι εκείνοι που συνειδητοποιούν πως ο σκυλάκος τους χρειάζεται να φοράει ειδικές Πάνες για Σκύλους σε κάποια φάση της ζωής του.

 Για άλλους, πάλι, πρόκειται για ένα απαραίτητο είδος πρώτης ανάγκης, ώστε να αποφεύγουν τυχόν ατυχήματα!

 Σε γενικές γραμμές, οι πάνες βρακάκια αποτελούν τα ιδανικά προϊόντα βοήθειας και στήριξης για σκυλάκια που το έχουν ανάγκη. Έτσι, θα πρέπει να βρίσκονται διαθέσιμες σε κάθε νοικοκυριό με κατοικίδιο σκύλο.

 Οι φορετές πάνες δεν αποτελούν προνόμιο, αλλά δικαίωμα που αξίζει σε κάθε σκυλάκο. Για αυτό, μπορείτε να τις βρείτε εύκολα και γρήγορα σε διάφορα μεγέθη και διαστάσεις, αφού σχεδιάζονται με σκοπό να κάνουν την τέλεια εφαρμογή σε κάθε κατοικίδιο.

 Βέβαια, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και στη μορφή τους, καθώς έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε πάνες βρακάκια μίας χρήσης ή και επαναχρησιμοποιούμενες. Ειδικά τις τελευταίες, μπορείτε να τις βρείτε και σε ένα σωρό χρώματα!

 Αξίζει να τις χρησιμοποιήσετε στο δικό σας σκυλάκι, λόγω της άνεσης και της ελευθερίας κινήσεων που του προσφέρουν.

 Ακόμα, διαθέτουν μεγάλη απορροφητικότητα, οπότε βάζουν ένα μόνιμο τέλος στις διαρροές. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να φροντίζετε να τις αλλάζετε συχνά και να καθαρίζετε το κατοικίδιο σας, ώστε να παραμείνει απόλυτα υγιές.

 Οι πάνες βρακάκια εφαρμόζονται εύκολα και παντού, μιας και η διακριτική και πρακτική συσκευασία τους σας επιτρέπει να τις κουβαλάτε πάντα μαζί σας. Μάλιστα, κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 12 πάνες βρακάκια μίας χρήσης κι έτσι, δεν ξεμένετε ποτέ!

 Στα συν τους, εντάσσεται η ειδική ανακυκλώσιμη κατασκευή που διαθέτουν. Αυτή τις κάνει φιλικές προς το περιβάλλον.

 Χρησιμότητα της Πάνας Βρακάκι:

 Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα σκυλί θα χρειαζόταν μια πάνα.

 Αρχικά, η ακράτεια ούρων αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα σκυλάκια. Εμφανίζεται συχνότερα σε κατοικίδια μεγάλης ηλικίας που δεν μπορούν να ελέγξουν πλέον το σώμα τους – και είναι απολύτως φυσιολογικό.

 Στην πραγματικότητα όμως, δεν αποκλείεται να δείτε ακόμη και τον πιο εκπαιδευμένο σκύλο να αδυνατεί να κρατηθεί σε κάποια φάση της ζωής του.

 Σε κάθε περίπτωση, οι πάνες ακράτειας για σκύλους είναι μία εύκολη και οικονομική λύση και υπόσχονται να βάλουν ένα τέλος στα μικροατυχήματα του σκυλάκου σας.

 Από εκεί και πέρα, είναι αρκετά συνηθισμένη η χρήση τους σε θηλυκά σκυλάκια, που έχουν ωριμάσει σεξουαλικά και είναι αδιάθετα. Τότε, μια πάνα θα διατηρήσει το σπίτι και τα έπιπλα σας καθαρά.

 Παράλληλα η σκυλίτσα σας θα αισθάνεται αρκετά άνετη, ώστε να τρέχει ανέμελη πέρα δώθε και φυσικά, θα σταματήσετε το υπερβολικό γλείψιμο.

 Τέλος, αν το κατοικίδιο σας είναι νεαρό σε ηλικία και δεν έχει πειθαρχήσει ακόμη σε ό,τι αφορά τις βιολογικές του ανάγκες, οι πάνες βρακάκια έρχονται να σας γλιτώσουν από το συνεχόμενο σφουγγάρισμα!

 Εν κατακλείδι, αυτές οι άνετες πάνες βρακάκια για σκύλους είναι ένα εξαιρετικό και χρήσιμο αξεσουάρ, που υπόσχονται να διευκολύνουν τον τετράποδο φίλο μας στην καθημερινότητα του, παρέχοντας του τη στήριξη και την ασφάλεια που χρειάζεται.

 Βρείτε τις φορετές πάνες σκύλων σε διάφορες διαστάσεις και μεγέθη κατάλληλα προσαρμοσμένα στο δικό σας σκυλάκι και μάλιστα, στις πιο προσιτές τιμές!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις