Κρεβάτι Σκύλου

21,5041,20

Κωδικός προϊόντος: PETVET-411 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Tο κρεβάτι σκύλου & γάτας είναι η νόυμερο ένα επιλογή για τον τετράποδο φιλαράκο σας, που προτιμάει να χουχουλιάζει λίγο πριν κοιμηθεί.

 Περιτριγυρισμένο εσωτερικά από ένα γούνινο ύφασμα, εξαιρετικά μαλακό, για να χαρίζει περισσότερη ζεστασιά στο κατοικίδιο μας.

Διαστάσεις – Μέγεθος:

Small: L 50 * W 40 cm

Medium: L 70 * W 55 cm

Large: L 80 * W 65 cm

Διαστάσεις – Μέγεθος ( Χρώματα Κόκκινο-Καφέ-Γαλάζιο-Πράσινο):

Small: L 53 * W 43 * H 18 cm

Medium: L 66 * W 52 * H 19 cm

Large: L 77 * W 61 * H 19 cm

Πώς να επιλέξετε το ιδανικό κρεβατάκι για το κατοικίδιο σας.

 Λανθασμένα υπάρχει η πεποίθηση ότι οι σκύλοι είναι ανθεκτικοί απέναντι σε όλα και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση.

 Η αλήθεια, όμως, είναι ότι οι τετράποδοι φίλοι μας έχουν ανάγκη από προστασία και ασφάλεια, ακόμα και στον ύπνο τους. Το κρεβάτι τους παίζει βασικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του σκοπού και αποτελεί αναπόσπαστο αντικείμενο της καθημερινότητας τους.

Πού χρησιμεύει ένα κρεβάτι σκύλου;

 Πολλές φορές τα αγαπημένα μας κατοικίδια αρέσκονται να πηδούν πάνω στο κρεβάτι του αφεντικού τους, να κουρνιάζουν δίπλα του και να «ρίχνουν και κανέναν υπνάκο»!   Παρόλ’ αυτά, όμως, όλοι οι σκύλοι έχουν ανάγκη το δικό τους ή τα δικά τους κρεβατάκια για πολλούς και διάφορους λόγους.

 Το κρεβάτι είναι ο χώρος που ο σκύλος παίρνει τη «μεσημεριανή σιέστα» και τον βαθύ ύπνο του. Χάρη στη κατασκευή του, προσφέρει ζεστασιά, χαλάρωση, υποστηρίζει τις αρθρώσεις και προλαμβάνει τον σχηματισμό κάλλων.

 Επιπλέον, σε περίπτωση που κάποιος έχει αλλεργία στους σκύλους, αλλά δεν μπορεί να αποχωριστεί τη πλήρη απουσία τους από τη ζωή του, είναι προτιμότερο για όλους το κατοικίδιο να έχει ξεχωριστό μέρος στο οποίο κοιμάται.

 Κατά τη διάρκεια ταξιδιωτικών αποδράσεων μαζί με το σκυλάκι μας, καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψη και τη δική του άνεση και ξεκούραση παίρνοντας μαζί το κρεβατάκι του, για να μη κοιμάται στο δάπεδο.

 Για λόγους προσωπικής υγιεινής και των δύο, καλό είναι να υπάρχει πάντα τουλάχιστον ένα κρεβάτι σκύλου, προκειμένου το σκυλάκι να μην λερώνει το σαλόνι ή το χαλί του σπιτιού. Καθαρίζει εύκολα στο πλυντήριο ή στο χέρι και όλοι είναι χαρούμενοι!

 Κάτι πολύ σημαντικό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το κρεβάτι του σκύλου δεν πρέπει να αποτελεί μέρος τιμωρίας και επιβολής του ανθρώπου. Αντιθέτως, είναι χώρος ηρεμίας, ξεγνοιασιάς και αποβολής άγχους.

Κριτήρια επιλογής ιδανικού κρεβατιού για τον σκύλο ή την γάτα σας!

 Στο εμπόριο και στο διαδίκτυο υπάρχει πληθώρα κρεβατιών σκύλου με διαφορετικά σχέδια, μεγέθη και κόστος. Προτού αγοράσετε κάτι για το κατοικίδιο σας, ρίξτε μια ματιά στις εξής προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται.

    • Σωστό μέγεθος. Το μέγεθος του κρεβατιού πρέπει να συμβαδίζει με τον σωματότυπο και τα χαρακτηριστικά του σκύλου. Όλα πρέπει να βρίσκονται με άνεση στη θέση τους.

 

    • Ασφάλεια. Τα υπερστολισμένα κρεβατάκια με πολλές λεπτομέρειες, όχι μόνο παιρνούν απαρατήρητα από το ζώο, αλλά είναι και εξαιρετικά επικίνδυνα για την υγεία τους. Αποφύγετε περιττά υφάσματα, κλωστές, κουμπιά, κορδέλες, τα οποία μπορεί να τα μασήσει και να πνιγεί ή τουλάχιστον, προτιμήστε όσα είναι ανθεκτικά στη μάσηση και το δάγκωμα.

 

    • Εύκολο στο πλύσιμο. Ο σκύλος είναι ζωντανός οργανισμός, όχι λούτρινο αρκουδάκι που δεν ακουμπάει και δεν λερώνει τίποτα. Το φαγητό, τα σάλια, τα ούρα, ο εμετός, το γδάρσιμο είναι φυσιολογικές αντιδράσεις που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να συμβούν και να λερώσουν το κρεβάτι του. Στην αγορά υπάρχουν αναρίθμητα υλικά που πλένονται εύκολα και γρήγορα.

 

    • Ιδιαίτερες ανάγκες του ζώου.  Δεν είναι λίγα τα σκυλάκια που αντιμετωπίζουν αρθρητικά προβλήματα ή προβλήματα γήρατος και χρειάζονται ειδικά κρεβατάκια. Τα ορθοπεδικά κρεβάτια διαθέτουν πυκνό και ποιοτικό αφρώδες υλικό και προσφέρουν περισσότερη άνεση και στήριξη. Άλλα κρεβάτια έχουν σφαιρίδια φελιζόλ στο εσωτερικό τους. Επίσης, κυκλοφορούν στρωματάκια με ένα πυκνό, ευέλικτο τζελ που είναι πιο άνετο από τον αφρό, διανέμει ισότιμα το βάρος του ζώου και προορίζονται για γηραιότερα σκυλάκια. Τέλος, θα βρείτε κρεβάτια με κομμάτια κέδρου που απορροφούν τις δυσάρεστες οσμές.

 

    • Υλικά- φυλικά προς το περιβάλλον. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λησμονούμε την υγεία του περιβάλλοντος, αλλά να επιλέγουμε, όσο το δυνατόν, υλικά που δεν βλάπτουν το πλανήτη μας και ανακυκλώνονται.

 

    • Σκυλάκια με ακράτεια. Αν το κατοικίδιο έχει τάσεις ακράτειας είναι προτιμότερο να επιλέγονται απορροφητικά μαξιλαράκια μιας χρήσεως ή που πλένονται εύκολα. Ωστόσο, αν το κρεβατάκι είναι σε σχήμα φωλιάς, αυτά τα μαξιλαράκια δεν θα σας βολέψουν.

 

Πώς θα βρω το ιδανικό μέγεθος για το κρεβατάκι του σκύλου

 Για τη καλύτερη και ασφαλέστερη αγορά ενός κρεβατιού για το κατοικίδιο ζωάκι σας καλό είναι να ληφθούν υπόψη οι εξής παράγοντες:

    1. Μέτρηση διαστάσεων

 

 Το μέγεθος του κρεβατιού στο οποίο πρέπει να κοιμάται ένας σκύλος εξαρτάται από τον σωματότυπο και τα κιλά του. Για να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε σωστή αγορά, αρκεί να μετρήσετε τις διαστάσεις του. Στη συνέχεια, προσθέστε επιπλέον 15 με 30 εκατοστά, προκειμένου να υπάρχει αρκετός χώρος για να τεντώνεται το ζωάκι.

 Η σωστή μέτρηση του σκύλου γίνεται από τη μύτη έως την ουρά για το μήκος και από τον ένα ώμο έως τον άλλον για το πλάτος. Πάντα να προσθέτετε μερικά επιπλέον εκατοστά για περισσότερη άνεση και ευκολία κινήσεων.

    1. Χαρακτηριστικά ύπνου

 

Η στάση του ύπνου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή κρεβατιού για το σκυλάκι. Παραδείγματος χάρη, αν το σκυλάκι συνηθίζει να κουλουριάζει στον ύπνο του, ώστε να νιώθει περισσότερη ασφάλεια και ζέστη, προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα κρεβατάκια και δεν χρειάζεται κάτι πολύ μεγάλο.

 Αν,πάλι, ο σκύλος τεντώνεται τον ύπνο του, είναι προτιμώτερο να επιλέξετε κρεβάτι με έξτρα χώρο, για να μην περιορίζεται και νιώθει ακαμψία. Επιπλέον, τα υπερβολικά μεγάλα κρεβατάκια είναι καλή επιλογή για σκυλάκια με αρθρητικά προβλήματα.

    1. Κλινοσκεπάσματα

 

 Τα σεντόνια και το ύφασμα του κρεβατιού αποτελούν βασικούς παράγοντες για την αγορά του προϊόντος. Κάποια είδη κρεβατιών δεν πρέπει να πλένονται μόνο για την απομάκρυση σκουπιδιών και λεκέδων, αλλά και ακάρεων, ψύλλων και διαφόρων άλλων πραγμάτων που μπορεί ο σκύλος να φέρει από έξω. Η ιδανική επιλογή είναι τα ευκόλως αποσπώμενα κλινοσκεπάσματα ή τα αδιάβροχα κρεβάτια που διαθέτουν αντιβακτηριακά υφάσματα.

    1. Υλικό γέμισης στρωμάτων

 

 Από τα πιο συνηθισμένα υλικά γέμισης στρωμάτων είναι τα αφρώδη και διάφορα άλλα μαλακά υλικά. Ωστόσο, πέραν του χαμηλού οικονομικού κόστους, δεν είναι ανθεκτικά και δεν πλέονονται εύκολα, με αποτέλεσμα να χαλάνε γρήγορα. Σταδιακά το υλικό μετατοπίζεται, ισοπεδώνεται και συρρικνώνεται, καθιστώντας το στρώμα άβολο και μικρότερο για το μέγεθος του σκύλου. Είναι προτιμώτερα τα ποιοτικότερα και ακριβότερα υλικά, τα οποία, όμως, προσφέρουν απόσβεση χρημάτων.

 Επιλογικά, το κρεβάτι σκύλου αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας του ζώου και πρέπει να πληροί ορισμένες βασικές κατασκευαστικές προδιαγραφές για την υγεία και την ασφάλεια του. Πριν οποιαδήποτε αγορά, καλό θα ήταν να μετρήσετε τις διαστάσεις του ζώου και να λάβετε ιδιαίτερη προσοχή στο υλικό των στρωμάτων, ώστε να προσφέρει στήριξη, προστασία και να είναι υγιεινό προς τον οργανισμό του ζώου.

Βρείτε διαθέσιμο το κρεβάτι του σκύλου ή της γάτας σε τιμές προσφοράς. Ενναλακτικά μπορείτε να ανακαλύψετε την μεγάλης μας ποικιλίας σε κρεβάτια και στρώματα σκύλων.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις