Herpless Facile & Powder

13,9024,90

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

Το Herpless περιέχει το αμινοξύ L-λυσίνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γάτες όλων των ηλικιών ως συμπλήρωμα διατροφής για την υποστήριξη γάτων που παρουσιάζουν λοίμωξη από ερπητοϊό (FHV-1).

 Το Herpless της Candioli υποστηρίζει την θεραπεία γάτων που εμφανίζουν λοιμώξεις από τον ερπητοϊό (FHV-1). Για πιο αποτελεσματική χρήση, προτείνεται η χορήγησή του όσο το δυνατό νωρίτερα, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη θεραπεία, σε γατάκια που έχουν προσβληθεί από τον ιό FHV-1 και παρουσιάζουν κλινικά συμπτώματα.

 Έχει επίσης ιδιαίτερα θετική επίδραση όσον αφορά τη μείωση του επιπέδου και της συχνότητας επανεμφάνισης τους είτε από μόνο του είτε σε συνεργασία με συγκεκριμένες θεραπείες που θα σας υποδείξει ο Κτηνίατρος σας.

Τρόπος Χορήγησης & Δοσολογία Herpless Powder for Cats:

 Προσθέστε το Herpless Powder (σκόνη) στην τροφή της γάτας σας, κατά προτίμηση υγρή τροφή, ανάλογα με το δοσολογικό σχήμα παρακάτω.

Γατάκια (έως 6 μηνών): 1 κουτάλι μέτρησης (ίσο με 250 mg L-λυσίνης) δύο φορές την ημέρα

Ενήλικες Γάτες: 2 κουτάλι μέτρησης (ίσο με 500 mg L-λυσίνης) δύο φορές την ημέρα

 Σε περίπτωση διατροφής που βασίζεται μόνο σε ξηρά τροφή, υγράνετε ελαφρώς με λίγο νεράκι το φαγητό για να εξασφαλίσετε καλή πρόσφυση της σκόνης και την πλήρη πρόσληψή της.

Σύνθεση:

 Μαλτοδεξτρίνη, φυσικά αρώματα κι ενισχυτικά γεύσης, L-Λυσίνη υδροχλωρική 500g

 Η χορήγηση πρέπει να διαρκεί 30 ημέρες, σύμφωνα με τις συμβουλές του κτηνιάτρου.

Τρόπος Χορήγησης & Δοσολογία Herpless Facile 60gr (Μασώμενο):

Προσφέρετε στην γάτα σας το Μασώμενο Herpless σε ένα μπολ ή κατευθείαν στο στόμα ακολουθώντας το δοσολογικό σχήμα.

Γατάκια (έως 6 μηνών): 1 μασώμενη λιχουδια την ημέρα, με την καθοδήγηση του Κτηνιάτρου.

Ενήλικες Γάτες: 1 με 2 μασώμενες λιχουδιες την ημέρα, ανάλογα με το μέγεθος της γάτας και με την καθοδήγηση του Κτηνιάτρου.

Σύνθεση:

 υδροχλωρική L-λυσίνη g 250, ζωικές πρωτεΐνες και υπο-προϊόντα, νερό, σιρόπι γλυκόζης, άμυλο ρυζιού, λεκιθίνη, συντηρητικά.

Βρείτε διαθέσιμο το Herpless σε συσκευασία Powder 30g και  Facile (Λιχουδιών) 30 τεμάχια σε τιμές προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις