Κρεβάτι Πούφ Σκύλου

24,1046,10

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Κρεβάτι Πούφ Σκύλου με αποσπώμενο μαξιλάρι είναι ενδεχομένως η καλύτερη επιλογή για την ξεκούραση του μικρού σας φίλου!

 Μπορεί οι σκύλοι να μην έχουν την ικανότητα της ανθρώπινης ομιλίας και να μην εκφράζονται με παρόμοιο τρόπο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν τις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες.

 Σαν υπεύθυνοι κηδεμόνες που είμαστε, λοιπόν, καλούμαστε να κατανοήσουμε τις βαθύτερες ανάγκες τους και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τις ικανοποιήσουμε.

 Μία από τις σημαντικότερες όλων συνδέεται με την καθημερινότητα και το ευαίσθητο κομμάτι του ύπνου.

 Για την ακρίβεια, ο καλός και ποιοτικός ύπνος είναι υψίστης σημασίας για τη διατήρηση της καλής σωματικής, αλλά και πνευματικής υγείας των κατοικίδιων μας.

 Έτσι, λοιπόν, το κατάλληλο Κρεβάτι Πούφ Σκύλου αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι με κατοικίδιο σκύλο, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να παρέχετε στον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο όλη την ασφάλεια, τη ζεστασιά και την προστασία που χρειάζεται!

 

 Χαρακτηριστικά για το Κρεβάτι Πούφ:

 Το συγκεκριμένο κρεβατάκι είναι η ιδανική λύση για τον λατρεμένο σας σκυλάκο, δεδομένου πως του αρέσει να κοιμάται κουλουριασμένος. Είναι χουχουλιάρικο και αγκαλιάζει το κουρασμένο του κορμάκι, προσφέροντας του την πολυπόθητη άνεση που επιζητάει.

 Το πουφ αυτό διαθέτει τρεις υπερυψωμένες πλευρές στα πλάγια και το πίσω μέρος και μια πιο χαμηλωμένη μπροστά, ώστε να του επιτρέπει μια εύκολη πρόσβαση.

 Είναι εμπλουτισμένο με μια εσωτερική βάση από ένα ποιοτικό ανατομικό υλικό, που ισορροπεί κατάλληλα το σωματικό του βάρος και του παρέχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεται.

 Ο ειδικός σχεδιασμός του περιλαμβάνει ένα απόλυτα φιλικό προς το δέρμα και τα καταπονημένα του άκρα υφασμάτινο υλικό. Αυτό του παρέχει άνεση και διασφαλίζει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να υπερθερμανθεί κατά τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες.

 Μπορείτε να το βρείτε σε μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα, σχέδια και διαστάσεις. Έτσι, είναι κατάλληλο για κάθε ράτσα και προσαρμόζεται ομαλά σε όλα τα μεγέθη των σκύλων.

 

 

 

 Βρείτε το Κρεβάτι Πούφ Σκύλου που ταιριάζει στο δικό σας κατοικίδιο και τις ιδιαίτερες ανάγκες του και μάλιστα σε μοναδική τιμή προσφοράς! Ακόμα, μπορείτε να δείτε περισσότερες επιλογές στην κατηγορία μας με Κρεβάτια και στρώματα σκύλων!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις