Hill’s Vet Essentials Puppy Medium

20,9066,70

Κωδικός προϊόντος: PETVET-275 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217



 Η ξηρά τροφή για σκύλους Hill’s Vet Essentials (Multi-Benefit) Puppy Medium με κοτόπουλο παρέχει προηγμένη διατροφή με κλινικά αποδεδειγμένα οφέλη υγείας για τον σκύλο σας: Μείγμα αντιοξειδωτικών για υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και τεχνολογία ActivBiome+ για υγιή πέψη.

 

 Τα οφέλη της τροφής:

  • Με μείγμα προβιοτικών ActivBiome+ για την υποστήριξη της ανάπτυξης του μικροβιώματος του κουταβιού σας για υγιή πέψη και ευεξία.
  • Ισχυρά αντιοξειδωτικά (βιταμίνες C+E) για υποστήριξη ενός αναπτυσσόμενου ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από ιχθυέλαιο για βέλτιστη ανάπτυξη του εγκεφάλου, που ενισχύει την ικανότητα του κουταβιού σας να μαθαίνει.
  • Παρέχει ισορροπημένα με ακρίβεια ανόργανα συστατικά, και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από ιχθυέλαιο για υγιή ανάπτυξη οστών και αρθρώσεων.
  • Με θρεπτικά ωμέγα-6 λιπαρά οξέα για υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα.

 

 Συστήνεται για:


 Κουτάβια έως 1 έτους και σκυλίτσες σε εγκυμοσύνη ή γαλουχία, όπως επίσης και για στειρωμένα κουτάβια.

 Δεν συστήνεται για:


 Ενήλικοι σκύλοι, ενήλικοι σκύλοι 7+, σκύλοι παχύσαρκοι ή με τάση παχυσαρκίας, μεγαλόσωμες ράτσες σκύλων, άνω των 25 κιλών.

 Συστατικά του προϊόντος:

ΣΥΝΘΕΣΗ: Άλευρα κοτόπουλου και γαλοπούλας (κοτόπουλο 18%, συνολικά πουλερικά 28%), αραβόσιτος, σίτος, ζωικά λίπη, υδρολυμένες πρωτεΐνες, άλευρο γλουτένης αραβοσίτου, ιχθυέλαιο (1,9%), ανόργανα συστατικά, φυτικό έλαιο, αλεσμένοι φλοιοί καρυδιών πεκάν, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, λιναρόσπορος, αποξηραμένη πούλπα εσπεριδοειδών, αποξηραμένα κράνμπερι. Μείγμα πρεβιοτικών ActivBiome+ (4%): Αλεσμένοι φλοιοί καρυδιών πεκάν, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, λιναρόσπορος, αποξηραμένος πολτός εσπεριδοειδών, αποξηραμένα κράνμπερι.
























Θρεπτική ουσία As Fed2
%
Υγρασία 8 %
Πρωτεΐνη 28 %
Λίπος 18.4 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 35.7 %
Ακατέργαστες Ίνες 2.2 %
Τέφρα 7.7 %
Ασβέστιο 1.46 %
Φωσφόρος 1.14 %
Κάλιο 0.87 %
Νάτριο 0.51 %
Μαγνήσιο 0.118 %
Βιταμίνη Α 9296 IU/kg
Βιταμίνη C 101 ppm
Βιταμίνη D 713 IU/kg
Βιταμίνη Ε 750 IU/kg
DHA 0.21 %
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 1.1 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.64 %
Βήτα-Καροτένιο 1.88 ppm
Καρνιτίνη 21.7 ppm



 

 Βρείτε διαθέσιμη τη τροφή Hill’s VET ESSENTIALS Puppy Medium με κοτόπουλο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στα φυσικά μας καταστήματα σε μοναδική τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις