Hill’s Vet Essentials Adult Cat Με Κοτόπουλο

Original price was: 23,60€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 20,80€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-264 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η ξηρά τροφή για γάτες Hill’s VET ESSENTIALS (Multi-Benefit) Adult με κοτόπουλο παρέχει προηγμένη διατροφή με πολλαπλά, ουσιώδη οφέλη υγείας για τη γάτα σας, περιλαμβανομένων ειδικών διατροφικών ινών για υποστήριξη της υγιούς πέψης & της αποφυγής τριχομπαλών.

 Οφέλη της τροφής:

  • Πέψη & Τριχόμπαλες: Υποστηρίζει την υγιή πέψη. Οι ειδικές φυτικές ίνες συμβάλλουν σε σχηματοποιημένα κόπρανα και βοηθούν στην αποφυγή των τριχομπαλών.
  • Υγιείς Μύες: Με πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας για υποστήριξη της μυικής υγείας.
  • Υγεία του ουροποιητικού: Βοηθά στην υποστήριξη της υγείας του ουροποιητικού συστήματος, χάρη στα ισορροπημένα επίπεδα μαγνησίου, ασβεστίου και φωσφόρου.
  • Δέρμα & τρίχωμα: Με ωμέγα-6 λιπαρά & βιταμίνη E για υγιές δέρμα και τρίχωμα.
  • Ανοσία: Κλινικά αποδεδειγμένα αντιοξειδωτικά για υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

 Συστήνεται για:


 Ενήλικες γάτες ηλικίας 1 έτους έως 7 ετών.

 Δεν συστήνεται για:


 Γατάκια

 Γάτες σε κύηση ή γαλουχία. Κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας θα πρέπει να αλλάξετε την τροφή στις γάτες σε τροφή Hill’s VET ESSENTIALS (MULTI-BENEFIT) Kitten.

 

 ΣΥΝΘΕΣΗ: Άλευρο κοτόπουλου (19%) και γαλοπούλας (ολικά πουλερικά 30%), καλαμπόκι, ζωικό λίπος, κυτταρίνη, άλευρο γλουτένης καλαμποκιού, ρύζι ζυθοποιίας, ανόργανα συστατικά, υδρόλυμα πρωτεϊνών, φυτικό έλαιο.








ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΛΗ
Φυτικές Ίνες Αυξημένα επίπεδα Προσφέρει πρόσθετο όγκο τροφής, που βοηθά στη μείωση του αισθήματος πείνας. Βοηθά στην παράσυρση των τριχών στο πεπτικό σύστημα, μειώνοντας την ανάπτυξη τριχομπαλών. Βοηθά στη διατήρηση υγιούς πέψης και σχηματοποιημένων κοπράνων.
Μαγνήσιο, Φώσφορος, Ασβέστιο Ελεγχόμενα επίπεδα Υποστηρίζει την υγεία του ουροποιητικού από τους νεφρούς ως την ουροδόχο κύστη
Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα & Βιταμίνη E Βέλτιστα επίπεδα Βοηθούν στην επίτευξη υγιούς δέρματος και τέλειου τριχώματος
Προηγμένη αντιοξειδωτική σύνθεση Προσθήκη Υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών για την υποστήριξη των φυσικών αμυντικών μηχανισμών






















Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
%
Πρωτεΐνη 33.8
Λίπος 21.0
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 31.1
Ακατέργαστες Ίνες 8.1
Τέφρα 6.0
Ασβέστιο 0.96
Φωσφόρος 0.73
Κάλιο 0.83
Νάτριο 0.39
Μαγνήσιο 0.071
Ταυρίνη 0.21
Βιταμίνη Α 6742 IU/kg
Βιταμίνη C 109 ppm
Βιταμίνη D 651 IU/kg
Βιταμίνη Ε 516 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.32
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.72
Βήτα-Καροτένιο 3.29 ppm


 Βρείτε διαθέσιμη τη τροφή Hill’s VET ESSENTIALS Adult με κοτόπουλο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στα φυσικά μας καταστήματα σε τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις