Hill’s Vet Essentials Adult Cat Dental Health

Original price was: 27,20€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 23,90€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-263 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η ξηρά τροφή για γάτες Hill’s Vet Essentials Adult Cat Dental Health με κοτόπουλο παρέχει προηγμένη διατροφή με πολυάριθμα οφέλη υγείας για την ενήλικη και ηλικιωμένη γάτα σας, περιλαμβανομένης μιας μοναδικής, κλινικά αποδεδειγμένης τεχνολογίας φροντίδας των δοντιών που διατηρεί τα δόντια και τα ούλα υγιή.

 Οι μεγαλύτερες κροκέτες, με τεχνολογία φυτικών ινών μίας κατεύθυνσης, βοηθούν στον καθαρισμό των δοντιών με φυσικό τρόπο και με δράση παρόμοια με οδοντόβουρτσας, προκειμένου να αποτρέπεται η πέτρα στα δόντια της γάτας.

 Οφέλη της τροφής:

  • Υγεία των δοντιών: Κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία κροκετών φροντίδας των δοντιών που μειώνει τον σχηματισμό πλάκας και πέτρας, για να παραμένουν τα δόντια και τα ούλα υγιή.
  • Πέψη: Με βέλτιστο μείγμα φυτικών ινών για υποστήριξη της γαστρεντερικής υγείας.
  • Υγεία του ουροποιητικού: Βοηθά στην υποστήριξη της υγείας του ουροποιητικού συστήματος.
  • Δέρμα & τρίχωμα: Με ωμέγα-6 λιπαρά οξέα για υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα.
  • Βάρος: Βοηθά στη διατήρηση βέλτιστου σωματικού βάρους με κλινικά αποδεδειγμένα επίπεδα L-καρνιτίνης συν τεχνολογία φυτικών ινών.
  • Ζωτικά όργανα: Χάρη στα ισορροπημένα επίπεδα ανόργνων συτατικών, η φόρμουλα του προϊόντος συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των ζωτικών οργάνων του οργανισμού της γάτας.


 












ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΛΗ
Ενεργειακή πυκνότητα, Λιπαρά Μειωμένα επίπεδα Βοηθά στην αποφυγή πρόσληψης βάρους.
Φυτικές Ίνες Αυξημένα επίπεδα Προσφέρει πρόσθετο όγκο τροφής, που βοηθά στη μείωση του αισθήματος πείνας. Βοηθά στην παράσυρση των τριχών στο πεπτικό σύστημα, μειώνοντας την ανάπτυξη τριχομπαλών. Βοηθά στη διατήρηση υγιούς πέψης και σχηματοποιημένων κοπράνων.
Τεχνολογία φυτικών ινών Κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία φροντίδας των δοντιών με ευθυγράμμιση των φυτικών ινών σε σχήμα πλέγματος Οι φυτικές ίνες καθαρίζουν την επιφάνεια των δοντιών μειώνοντας την πλάκα και την πέτρα για να διατηρούνται τα δόντια και τα ούλα υγιή.
L-καρνιτίνη Συμπλήρωση Διευκολύνει τον μεταβολισμό του λίπους σε ενέργεια περιορίζοντας την αποθήκευση λίπους.
Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα Υψηλά επίπεδα Συμβάλλουν σε υγιές δέρμα και τρίχωμα.
Μαγνήσιο, Φώσφορος, Ασβέστιο Ελεγχόμενα επίπεδα Υποστηρίζουν την υγεία των ουροφόρων οδών.
Στόχος ρύθμισης pH ούρων Όξινο: pH 6.2–6.4 Υποστηρίζει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος
Προηγμένη αντιοξειδωτική σύνθεση Προηγμένα κλινικά αποδεδειγμένα επίπεδα αντιοξειδωτικών. Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες C & E Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και βοηθά στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος

 Συστήνεται για:


 Ενήλικες και Ηλικιωμένες γάτες ηλικίας από άνω του ενός έτους.

 Δεν συστήνεται για:


 Γατάκια κάτω των 6 μηνών.

 Γάτες σε κύηση ή γαλουχία. Κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας θα πρέπει να αλλάξετε την τροφή στις γάτες σε τροφή Hill’s VET ESSENTIALS (MULTI-BENEFIT) Kitten.

 

 Συστατικά της Hill’s Vet Essentials Adult Cat Dental Health:



 ΣΥΝΘΕΣΗ: Άλευρα κοτόπουλου και γαλοπούλας (κοτόπουλο 14%, συνολικά πουλερικά 23%), άλευρο γλουτένης αραβοσίτου, αραβόσιτος, θραύσματα ρυζιού, κυτταρίνη, ζωικά λίπη, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, φυτικό έλαιο, ανόργανα συστατικά, υδρολυμένες πρωτεΐνες, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (0,5%).
























Θρεπτική ουσία  
Υγρασία 8 %
Πρωτεΐνη 31.5 %
Λίπος 16.9 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 30.7 %
Ακατέργαστες Ίνες 7.6 %
Τέφρα 5.2 %
Ασβέστιο 0.79 %
Φωσφόρος 0.58 %
Κάλιο 0.77 %
Νάτριο 0.29 %
Μαγνήσιο 0.061 %
Ταυρίνη 0.23 %
Βιταμίνη Α 7887 IU/kg
Βιταμίνη C 104 ppm
Βιταμίνη D 654 IU/kg
Βιταμίνη Ε 567 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.3 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.56 %
Ολικά Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα 3.86 %
Βήτα-Καροτένιο 2.07 ppm


 

 

 

 Βρείτε διαθέσιμη τη τροφή Hill’s Vet Essentials Adult Cat Dental Health με κοτόπουλο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στα φυσικά μας καταστήματα σε τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις