Σωσίβιο Σκύλου (Γιλέκο)

15,9023,20

Κωδικός προϊόντος: PETVET-222 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Σωσίβιο Σκύλου (Γιλέκο) της Nobleza είναι το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού για το σκυλάκι σας, που του επιτρέπει να κολυμπάει στη θάλασσα ή τη πισίνα με ασφάλεια και άνεση, χωρίς να στερείται τις οικογενειακές διακοπές και τις εξορμήσεις το καλοκαίρι.

 

 Τα χαρακτηριστικά που διαθέτει το σωσίβιο σκύλου της Nobleza:

 Αποτελούμενο από ρυθμιζόμενη ζώνη που σφίγγει στη μέση του σκύλου και του παρέχει την απόλυτη στήριξη και σταθερότητα για να επιπλέει μέσα στο νερό, το σωσίβιο γιλέκο για σκύλους είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ είτε για εκείνους που είναι δεινοί κολυμβητές είτε για εκείνους που δεν έχουν καθόλου καλή σχέση με το υγρό στοιχείο και κουράζονται εύκολα. 

 Επιπλέον, το σωσίβιο σκύλων της Nobleza διαθέτει αντανακλαστικές λωρίδες που βοηθούν τα κατοικίδια να γίνονται ορατά μέσα στο νερό, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες, για περισσότερη ασφάλεια, ενώ συγχρόνως, τους παρέχει μια έξτρα προστασία από το κρύο νερό που σε πολλά σκυλάκια προκαλεί υποθερμία.

 

 Για ποιους λόγους χρειάζεστε ένα σωσίβιο για σκύλους;

  1.  Κάποιοι σκύλοι εκ φύσεως δεν μπορούν να κολυμπήσουν


 Υπάρχουν κάποιες ράτσες σκύλων, όπως το Γκρέιχαουντ, οι οποίες εκ φύσεως δεν μπορούν να επιπλεύσουν εύκολα μέσα στο νερό, ενώ άλλες με φαρδύ στήθος, όπως το Μπουλντόγκ ή το Παγκ, έχουν μεγαλύτερο βάρος στο πάνω μέρος του σώματος, με αποτέλεσμα να βυθίζονται.

 Την ίδια στιγμή, ενώ τα μικρόσωμα σκυλιά, όπως το Γιορκσάιρ Τεριέ και το Σιχ Τσου, αποβαίνουν πολύ καλοί κολυμβητές το πρώτο καιρό, λόγω του μεγέθους τους, δεν μπορούν να κουνήσουν πολύ εύκολα τα άκρα τους μέσα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να κουράζονται σχετικά γρήγορα και να κινδυνεύουν από πνιγμό.

 2. Η θάλασσα δημιουργεί σωματική κόπωση

 Ράτσες, όπως ο Πορτογαλικός Σκύλου Νερού, που διαθέτει νηκτική μεμβράνη στα πατουσάκια του ή το Λαμπραντόρ Ριτρίβερ, που έχει εκτραφεί για να έχει έφεση στο κολύμπι και σε θαλάσσια σπορ, έχουν πολύ περισσότερες αντοχές μέσα στο νερό.

 Ωστόσο, ακόμα και οι πιο καλοί κολυμβητές νιώθουν τις δυνάμεις τους να τους εγκαταλείπουν μετά από ένα χρονικό διάστημα.

 Το σωσίβιο σκύλου γιλέκο προσαρμόζεται στο στήθος και τη πλάτη του ζώου, προσφέροντάς του ελευθερία και μεγάλο εύρος κίνησης, με αποτέλεσμα να κουράζεται πολύ πιο δύσκολα.

 3. Αστάθμητοι παράγοντες

 Ανεξαρτήτως της ράτσας, υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να δυσκολέψουν το σκυλί σας στο κολύμπι, όπως για παράδειγμα να έχει κύμα, να αισθανθεί μια ξαφνική δυσφορία, να τρομάξει με κάτι που θα δει ή να κολλήσουν στα πόδια του φύκια που θα δυσκολέψουν τη κίνησή του.

 Με το σωσίβιο σκύλων διασφαλίζετε ότι το κατοικίδιό σας θα είναι προστατευμένο και ήρεμο μέσα και έξω από το νερό, προκειμένου να απολαμβάνει το μπάνιο και το παιχνίδι στη παραλία.

 Συγχρόνως, επιτρέπει και σε σας να είστε ξέγνοιαστοι και να απολαμβάνετε το μπάνιο με τη παρέα σας, χωρίς να είστε διαρκώς μέσα στο άγχος και στον πανικό για τη σωματική του ακεραιότητα.

 4. Προστασία από την υποθερμία

 Ακόμα και οι σκύλοι με πολύ πυκνό και μακρύ τρίχωμα μπορεί να πάθουν υποθερμία μέσα στη θάλασσα.

 Παρόλο που η φυσιολογική θερμοκρασία των σκύλων κυμαίνεται από 38 έως 39.2 βαθμούς κελσίου, το παγωμένο νερό της θάλασσας μπορεί να ρίξει τη θερμοκρασία τους κάτω από τους 37 βαθμούς κελσίου.

 Σε αυτή τη περίπτωση, οι σωματικές τους λειτουργίες επιβαρύνονται και παθαίνουν υποθερμία. Πέραν της πλευστότητας που προσφέρει, το σωσίβιο σκύλου γιλέκο αγκαλιάζει το σώμα του μικρού σας φίλου και το κρατάει ζεστό.

 Εν ολίγοις, το σωσίβιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για το κατοικίδιό σας φέτος το καλοκαίρι, ούτως ώστε να μη μένει μόνο του στο σπίτι, ενώ όλοι οι δικοί του καλοπερνάνε στη παραλία.

 Οι σκύλοι έχουν ανάγκη να συμμετέχουν σε κάθε δραστηριότητα της οικογένειάς τους, πόσο μάλλον αν είναι εκ φύσεως ταλαντούχοι στο κολύμπι και τα θαλάσσια σπορ, οπότε με αυτόν τον τρόπο δεν στερούνται καμία εμπειρία που θα τους κάνει ευτυχισμένους!

 Διαστάσεις

 Small:

  • Περίμετρος στήθους: 45-53cm
  • Μήκος πλάτης: 25cm
  • Περίμετρος λαιμού: 36-44cm


 Medium:

  • Περίμετρος στήθους: 52-60cm
  • Μήκος πλάτης: 30cm
  • Περίμετρος λαιμού: 42-50cm


 Large:

  • Περίμετρος στήθους: 57-66cm
  • Μήκος πλάτης: 35cm
  • Περίμετρος λαιμού: 47-53cm


Χρώματα

  • Μπλε
  • Πορτοκαλί


 

 Βρείτε τώρα το Σωσίβιο Σκύλου (Γιλέκο) διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα σε τρία μεγέθη (S,M,L) και δύο επιλογές χρωμάτων (Μπλε και πορτοκαλί) σε φοβερή τιμή, για να χαρίσετε στον μπαγασάκο σας μια αξέχαστη εμπειρία στις διακοπές πλάι στο κύμα, πάντα με ασφάλεια, σιγουριά και αξιοπιστία!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις