Acana Dog Free-Run Duck

37,20120,00

Κωδικός προϊόντος: PETVET-209 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Acana Dog Free-Run Duck είναι μία πλήρης, super premium, ξηρά τροφή για σκύλους, ειδικά σχεδιασμένη με 50% περιεκτικότητα ποιοτικής πρωτεΐνης από πάπια ολόκληρης λείας σε συνδυασμό με αχλάδια Barlett, που βοηθά σε περιπτώσεις πεπτικών διαταραχών λόγω διατροφικών ευαισθησιών.

 Χωρίς σιτηρά για να μειωθούν οι ανεπιθύμιτοι υδατάνθρακες, η Acana Dog Free-Run Duck περιέχει φρέσκα φρούτα, βότανα και λαχανικά χαμηλού γλυκαιμικού δείτκη, όπως κολοκύθα και κολοκυθάκια, τα οποία είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία και φυτικά θρεπτικά συστατικά.

 Συστατικά του προϊόντος

 ΣΥΝΘΕΣΗ: Φρέσκια πάπια (18%), γεύμα κρέατος πάπιας (17%), ολόκληρος πράσινος αρακάς, ολόκληρες κόκκινες φακές, φρέσκα εντόσθια πάπιας (συκώτι, καρδιά, νεφρό) (7%), λίπος πάπιας (6%), φρέσκα αχλάδια Bartlett (4%), ολόκληρα ρεβίθια, ολόκληρες πράσινες φακές, ολόκληρος κίτρινος αρακάς, αποξηραμένος χόνδρος πάπιας (2%), ίνες από φακές, θαλάσσια άλγη (1,2%) (αγνή και βιώσιμη πηγή DHA και EPA), φρέσκια ολόκληρη κίτρινη κολοκύθα, φρέσκια ολόκληρη κολοκύθα, αποξηραμένα καφέ φύκια, Freeze-Dried συκώτι πάπιας (0,1%), αλάτι, φρέσκα ολόκληρα κράνμπερι, φρέσκα ολόκληρα βατόμουρα, ρίζα ραδικιού, κουρκουμάς, γάλα γαϊδουράγκαθου, ρίζα κολλιτσίδας, λεβάντα, ρίζα μολόχας, καρποί τριανταφυλλιάς

 ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΘΕΡΜΙΔΩΝ: Η Μεταβολιστέα Ενέργεια είναι 3393 kcal/kg (407 kcal ανά 250ml /120gr) με το 32% από πρωτεΐνη, το 30% από λαχανικά και φρούτα και το 38% από λίπος.

 Ανάλυση της τροφής

Ακατέργαστη πρωτεΐνη (ελαχ.) 31%
Ακατέργαστο λίπος (ελαχ.) 15%
Ακατέργαστη τέφρα (μεγ.) 7.5%
Ακατέργαστες ινώδεις ουσίες (μεγ.) 5%
Υγρασία (μεγ.) 12%
Ασβέστιο (ελαχ.) / Φώσφορος (ελαχ.) 1.3% – 0.9%
Ωμέγα-6 (ελαχ.) / Ωμέγα-3 (ελαχ.) 2.2% – 1.8%
DHA (ελαχ.) / EPA (ελαχ.) 0.15% – 0.1%
Γλουκοζαμίνη (ελαχ.) 1200 mg/kg
Χονδροϊτίνη (ελαχ.) 1000 mg/kg

 

 Βρείτε την Acana Dog Free-Run Duck διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στα φυσικά μας καταστήματα διαθέσιμη σε συσκευασίες 2kg & 11.4kg για να βοηθήσετε το κατοικίδιό σας να απαλλαγεί από διατροφικές ευαισθησίες.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις