Royal Canin Baby Dog Milk

Original price was: 42,70€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 33,70€.

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Royal Canin Baby Dog Milk είναι ένα βρεφικό γάλα σκύλων, που μοιάζει κατά πολύ με το μητρικό γάλα, ειδικά σχεδιασμένο με υψηλό ενεργειακό περιεχόμενο και περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες για τη πλήρη και φυσιολογική ανάπτυξη των κουταβιών τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους.

 Ειδικά σχεδιασμένο με περιεκτικότητα σε λακτόζη, για να προσομοιάζει κατά πολύ στο μητρικό γάλα των σκύλων, το Royal Canin Baby Dog Milk έχει παρασκευαστεί με πολύ εύπεπτες πρωτεΐνες και πρεβιοτικά, για να μη βλάπτει το ευαίσθητο στομαχάκι των μικρών κουταβιών, συμβάλλοντας στη φυσιολογική υγεία και λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

 Την ίδια στιγμή, η απουσία αμύλου καθιστά το γάλα ακόμα πιο εύπεπτο, καθώς πρόκειται για μια ουσία που δεν μεταβολίζεται εύκολα από το πεπτικό σύστημα των μωρών.

 Εμπλουτισμένο με απαραίτητα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, το Baby Dog Milk της Royal Canin υποστηρίζει τη καλή λειτουργία του εγκεφάλου, που είναι ζωτικής ανάπτυξης για τη περαιτέρω ανάπτυξη του οργανισμού των κουταβιών.

 Το προϊόν είναι κατάλληλο για τα πρώτα στάδια ζωής των κουταβιών, μέχρι τον απογαλακτισμό τους και τη μετάβασή τους σε ολοκληρωμένη ξηρά ή υγρή τροφή για κουτάβια. 

 Τα οφέλη του Royal Canin Baby Dog Milk:

  • Υγεία πεπτικού συστήματος: Ειδικά πατενταρισμένη φόρμουλα με εξαιρετικά εύπεπτες πρωτεΐνες και πρεβιοτικά, χωρίς προσθήκη αμύλου, για να υποστηρίζεται η φυσιολογική μικροχλωρίδα του εντέρου και η συνολική υγεία του πεπτικού συστήματος.
  • Ομοιογενής φόρμουλα: Ειδικά πατενταρισμένη φόρμουλα που διαλύεται κατευθείαν στο στομάχι του κουταβιού, χωρίς να αφήνει κατακάθια.


 Συστατικά του προϊόντος:

 Σύνθεση: Πρωτεΐνες γάλακτος, ζωικά λίπη, πρωτεΐνες ορού γάλακτος, έλαιο σόγιας, έλαιο ινδοκάρυδου, ιχθυέλαιο (πηγή DHA), μεταλλικά άλατα, φρουκτοολιγοσακχαρίτες.

Πρόσθετες ύλες(ανά kg): Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη A: 25000 IU, Βιταμίνη D3: 1500 IU, E1 (Σίδηρος): 100 mg, E2 (Ιώδιο): 4 mg, E4 (Χαλκός): 15 mg, E5 (Μαγγάνιο): 80 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 230 mg, E8 (Σελήνιο): 0,43 mg, Ταυρίνη: 2,5 g – Αντιοξειδωτικά.

 Αναλυτικά συστατικά: Πρωτεΐνη 33%, περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες 39%, ακατέργαστη τέφρα 6%, ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, λιπαρό οξύ (DHA) 1,0 g/kg.

 Οδηγίες σίτισης: Βλέπετε τον πίνακα δοσολογίας. Αριθμός παρτίδας, αριθμός εργοστασιακής καταχώρησης και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: βλέπετε στη συσκευασία. Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και ξηρό.

 Συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία:








ΗΛΙΚΙΑ (ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΙΝΙ (1-10 kg) ΜΕΣΑΙΑ (11- 25 kg) MΕΓΑΛΟΣΩΜΑ (26-44kg) ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ (+ 45 kg)
1 x8 3-10 ml 5-20 ml 10-25 ml 15-35 ml
2 x5 10-30 ml 15-50 ml 30-70 ml 40-80 ml
3 x4 20-50 ml 35-90 ml 60-120 ml 85-125 ml
4 x4 25-60 ml 45-125 ml 90-170 ml 120-190 ml


 

 Βρείτε τώρα το Royal Canin Baby Dog Milk διαθέσιμο στο e-shop και στα φυσικά μας καταστήματα σε εκπληκτική τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις