Hill’s Science Plan Canine Senior 11+ Small & Mini

Original price was: 21,70€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 19,10€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-168 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Hill’s Science Plan Canine Senior 11+ Small & Mini με ακαταμάχητο Κοτόπουλο είναι πλήρης και θρεπτική, ξηρά τροφή για ώριμους, ηλικιωμένους σκύλους μικρόσωμων φυλών, ειδικά σχεδιασμένη για την υποστήριξη του οργανισμού στη φάση του γήρατος.

 Η τροφή είναι ειδικά παρασκευασμένη με το πιο μικρό μας μέγεθος κροκέτας, για να ταιριάζει στη σιαγόνα των μικρόσωμων σκυλάκων και να διευκολύνει τη κατανάλωση της τροφής.

 

 Τα οφέλη της Hill’s Science Plan Canine Senior 11+ Small & Mini:

  • Πλούσια σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που προστατεύουν τις αρθρώσεις και συμβάλλουν στην ευκινησία των ηλικιωμένων σκύλων.
  • Ισορροπημένη αναλογία ανόργανων συστατικών που υποστηρίζουν τη καλή λειτουργία ζωτικών οργάνων, όπως της καρδιάς και των νεφρών, ενώ συμβάλλουν και στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
  • Εμπλουτισμένη με ωμέγα 6 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε που προασπίζουν την υγεία του δέρματος και κάνουν το τρίχωμά των κατοικίδιών μας λαμπερό.
  • Ειδικό μείγμα αντιοξειδωτικών για μικρόσωμες ράτσες σκύλων που ενισχύουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού απέναντι σε παθογόνους μικροοργανισμούς.


 

 Συστατικά του προϊόντος:

 Σύνθεση: Άλευρο κοτόπουλου και γαλοπούλας, καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι ζυθοποιίας, καστανό ρύζι, υδρόλυμα πρωτεϊνών, κριθάρι, βρώμη, ζωικό λίπος, φυτικό έλαιο, ιχθυέλαιο, ανόργανα συστατικά, αφυδατωμένος πολτός τεύτλων, λιναρόσπορος, αποξηραμένος πολτός ντομάτας, αποξηραμένος πολτός εσπεριδοειδών, αλευροποιημένο σπανάκι.






















Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
%
Πρωτεΐνη 21.4
Λίπος 15.5
Ακατέργαστες Ίνες 1.8
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 56.0
Ασβέστιο 0.86
Φωσφόρος 0.65
Νάτριο 0.27
Κάλιο 0.75
Μαγνήσιο 0.097
Καρνιτίνη 364.7 ppm
Βιταμίνη C 127 ppm
Βιταμίνη Ε 447 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 1.19
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.31
Τέφρα 5.3
Βήτα-Καροτένιο 2.61 ppm
Βιταμίνη Α 11828 IU/kg
Βιταμίνη D 820 IU/kg


 

 Συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία (γραμμάρια/ημέρα):











Σωματικό Βάρος σκυλου (kg) Ξηρή τροφη (g)
1.5 35
2 45
3 60
4 75
5 90
7.5 120
10 150


 

 Βρείτε τη Hill’s Science Plan Canine Senior 11+ Small & Mini με λαχταριστό κοτόπουλο διαθέσιμη στο e-shop και στα φυσικά μας καταστήματα σε συσκευασία 1,5kg σε εξαιρετική τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις