Hill’s Science Plan Adult Medium No Grain με Κοτόπουλο

31,80111,70

Κωδικός προϊόντος: PETVET-166 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Hill’s Science Plan Adult Medium No Grain με Κοτόπουλο είναι super premium, ολοκληρωμένη, ξηρά τροφή για ενήλικες σκύλους μεσαίου μεγέθους από ενός έως έξι ετών και με βάρους από 11 έως 25 κιλά, ειδικά σχεδιασμένη για τη κάλυψη των αναγκών του οργανισμού, με σκοπό μια μακροχρόνια και υγιή ζωή.

 Παρασκευασμένη με υψηλή περιεκτικότητα εξαιρετικά εύπεπτα συστατικά υψηλής ποιότητας, η συγκεκριμένη τροφή διευκολύνει τη διαδικασία της πέψης, συμβάλλοντας στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος των σκύλων και στην αποφυγή εντερικών διαταραχών.

 Τα οφέλη της Hill’s Science Plan Adult Medium No Grain με Κοτόπουλο:

  • Υψηλή περιεκτικότητα σε κοτόπουλο, το οποίο αποτελεί το πρώτο συστατικό στη λίστα συστατικών της συσκευασίας, καθιστώντας τη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνη για τη δημιουργία μυϊκής μάζας, που θα διευκολύνει τη κινητικότητα των σκύλων και τις επιδόσεις τους σε καθημερινά καθήκοντα και δραστηριότητες.
  • Χωρίς προσθήκη σιτηρών και γλουτένης, για να μη προκαλεί τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες στα κατοικίδιά μας.
  • Πλούσια σε ωμέγα 6 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, που προάγουν τη καλή υγεία του δέρματος και κάνουν το τρίχωμα των σκύλων λαμπερό.
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της φυσικής άμυνας του οργανισμού απέναντι σε παθογόνους μικροοργανισμούς.


 Συστατικά του προϊόντος:

 Σύνθεση: Άλευρα κοτόπουλου (25%), άμυλο πατάτας, αποξηραμένη πατάτα, αποξηραμένα μπιζέλια, κίτρινα μπιζέλια, ζωικά λίπη, υδρόλυμα ζωικών ιστών, φυτικά έλαια, λιναρόσπορος, ανόργανες ουσίες, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, αποξηραμένα καρότα, αποξηραμένος πολτός ντομάτας, αποξηραμένος πολτός εσπεριδοειδών, σπανάκι σε σκόνη.

 Αναλυτικά συστατικά:





















Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
%
Πρωτεΐνη 28.8 %
Λίπος 16.9 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 45.9 %
Ακατέργαστες Ίνες 3 %
Τέφρα 5.4 %
Ασβέστιο 0.89 %
Φωσφόρος 0.69 %
Κάλιο 0.81 %
Νάτριο 0.33 %
Μαγνήσιο 0.087 %
Βιταμίνη Α 13059 IU/kg
Βιταμίνη C 101 ppm
Βιταμίνη D 1001 IU/kg
Βιταμίνη Ε 481 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.81 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.34 %
Βήτα-Καροτένιο 8.2 ppm


 

 

 Βρείτε τη Hill’s Science Plan Adult Medium No Grain με Κοτόπουλο διαθέσιμη στο e-shop και στα φυσικά μας καταστήματα σε συσκευασίες 2,5kg & 12kg σε εξαιρετική τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις