Hill’s Science Plan Adult Large Breed No Grain

Original price was: 126,90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 111,70€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-164 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Hill’s Science Plan Adult Large Breed No Grain είναι πλήρης, super premium, ξηρά τροφή για ενήλικες σκύλους μεγαλόσωμων φυλών, από την ηλικία του ενός έως πέντε ετών, που ζυγίζουν πάνω από 25 κιλά στη πλήρη ενηλικίωσή τους, ειδικά σχεδιασμένη για την υποστήριξη του οργανισμού και τη κάλυψη των αναγκών τους.

 Η φόρμουλα της τροφής είναι παρασκευασμένη με εξαιρετικά εύπεπτα συστατικά υψίστης ποιότητας, διευκολύνοντας τη καλή λειτουργία της πέψης και προάγοντας την υγεία του πεπτικού συστήματος και κατ’ επέκταση συνολικά του οργανισμού.

 Τα οφέλη της Hill’s Science Plan Adult Large Breed No Grain:

  • Υψηλή περιεκτικότητα σε κοτόπουλο που είναι πρώτο στη λίστα συστατικών της συσκευασίας και πλούσια πηγή πρωτεΐνης για τη διατήρηση καθαρής μυϊκής μάζας και την εκτέλεση ζωτικών λειτουργιών του οργανισμού.
  • Περιεκτικότητα σε χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη, που υποστηρίζουν τη καλή υγεία των αρθρώσεων, που είναι καταπονημένοι στις μεγαλόσωμες ράτσες σκύλων, επιτρέποντας στα κατοικίδιά μας να παραμένουν ευκίνητα και δραστήρια.
  • Χωρίς προσθήκη σιτηρών και γλουτένης, για να μη προκαλεί τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες στα κατοικίδιά μας.
  • Πλούσια σε ωμέγα 6 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, που προάγουν τη καλή υγεία του δέρματος και κάνουν το τρίχωμα των σκύλων λαμπερό.
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της φυσικής άμυνας του οργανισμού απέναντι σε παθογόνους μικροοργανισμούς.


 Συστατικά του προϊόντος:

 Σύνθεση: Άλευρα κοτόπουλου (25%), αποξηραμένη πατάτα, άμυλο πατάτας, κίτρινα μπιζέλια, αποξηραμένα μπιζέλια, ζωικά λίπη, υδρόλυμα ζωικών ιστών, φυτικά έλαια, λιναρόσπορος, ανόργανες ουσίες, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, αποξηραμένα καρότα, αποξηραμένος πολτός ντομάτας, αποξηραμένος πολτός εσπεριδοειδών, σπανάκι σε σκόνη, χόνδρος χοιρινού (πηγή θειικής χονδροϊτίνης), υδρόλυμα κελύφους μαλακοστράκων (πηγή γλυκοζαμίνης).

Αναλυτικά συστατικά:





















Θρεπτική ουσία      

 
Ξηρά Ουσία %

 
Πρωτεΐνη 28.9 %
Λίπος 16.9 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 45.8 %
Ακατέργαστες Ίνες 3 %
Τέφρα 5.4 %
Ασβέστιο 0.89 %
Φωσφόρος 0.69 %
Κάλιο 0.81 %
Νάτριο 0.33 %
Μαγνήσιο 0.087 %
Βιταμίνη Α 13100 IU/kg
Βιταμίνη C 102 ppm
Βιταμίνη D 1004 IU/kg
Βιταμίνη Ε 481 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.8 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 3.34 %
Βήτα-Καροτένιο 8.2 ppm


 

 Βρείτε τη Hill’s Science Plan Adult Large Breed No Grain διαθέσιμη στο e-shop και στα φυσικά μας καταστήματα σε συσκευασία 12kg σε εξαιρετική τιμή προσφοράς!


Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις