Hill’s Science Plan Mature Adult Medium No Grain

31,90109,30

Κωδικός προϊόντος: PETVET-163 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Hill’s Science Plan Mature Adult Medium No Grain με λαχταριστό Κοτόπουλο είναι ολοκληρωμένη, super premium, ξηρά τροφή για ηλικιωμένους σκύλους όλων των φυλών και άνω των εφτά ετών, ειδικά σχεδιασμένη για την υποστήριξη του οργανισμού κατά τη περίοδο του γήρατος.

 Παρασκευασμένη με ένα ειδικό μείγμα από εξαιρετικά εύπεπτα συστατικά, η συγκεκριμένη τροφή διευκολύνει τη διαδικασία της πέψης και συμβάλλει στη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος των γεράκων σκυλάκων μας.

 Τα οφέλη της Hill’s Science Plan Mature Adult Medium No Grain:

  • Υψηλή περιεκτικότητα σε κοτόπουλο, το οποίο είναι πρώτο στη λίστα συστατικών της συσκευασίας και βασική πηγή πρωτεΐνης, για τη διατήρηση καθαρής μυϊκής μάζας και την υποστήριξη ζωτικών λειτουργιών του οργανισμού.
  • Περιεκτικότητα σε χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη για την ενδυνάμωση των αρθρώσεων και του μυοσκελετικού συστήματος, που είναι καταπονημένο στους ηλικιωμένους σκύλους με το πέρασμα των χρόνων.
  • Χωρίς προσθήκη σιτηρών και γλουτένης, για να μη προκαλεί τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες στα κατοικίδιά μας.
  • Πλούσια σε ωμέγα 6 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, που προάγουν τη καλή υγεία του δέρματος και κάνουν το τρίχωμα των σκύλων λαμπερό.
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της φυσικής άμυνας του οργανισμού απέναντι σε παθογόνους μικροοργανισμούς.


 Συστατικά του προϊόντος:

 Σύνθεση: Άλευρα κοτόπουλου (25%), αποξηραμένη πατάτα, άμυλο πατάτας, κίτρινα μπιζέλια, αποξηραμένα μπιζέλια, ζωικά λίπη, υδρόλυμα ζωικών ιστών, φυτικά έλαια, λιναρόσπορος, ανόργανες ουσίες, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, αποξηραμένα καρότα, αποξηραμένος πολτός ντομάτας, αποξηραμένος πολτός εσπεριδοειδών, σπανάκι σε σκόνη, χόνδρος χοιρινού (πηγή θειικής χονδροϊτίνης), υδρόλυμα κελύφους μαλακοστράκων (πηγή γλυκοζαμίνης).

 Αναλυτικά συστατικά:





















Θρεπτική ουσία Ξηρά Ουσία1
%
Πρωτεΐνη 22.6 %
Λίπος 14.3 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 53.6 %
Ακατέργαστες Ίνες 4.6 %
Τέφρα 4.9 %
Ασβέστιο 0.74 %
Φωσφόρος 0.6 %
Κάλιο 0.75 %
Νάτριο 0.25 %
Μαγνήσιο 0.099 %
Βιταμίνη Α 13436 IU/kg
Βιταμίνη C 101 ppm
Βιταμίνη D 1001 IU/kg
Βιταμίνη Ε 509 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.96 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 2.97 %
Βήτα-Καροτένιο 9.58 ppm


 Συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία (γραμμάρια/ημέρα):














ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΚΥΛΟΥ (KG) ΞΗΡΗ ΤΡΟΦΗ (G)
2.5 55
5 90
7.5 125
10 155
20 260
25 305
30 350
40 435
50 515
60 + 10 ανά kg


 

 Βρείτε τη Hill’s Science Plan Mature Adult Medium No Grain με ακαταμάχητη συνταγή κοτόπουλου διαθέσιμη στο e-shop και στα φυσικά μας καταστήματα σε συσκευασίες 2,5kg & 12kg σε εξαιρετική τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις