Παιχνίδι σκύλου Κόκκαλο (Για καθαρισμό δοντιών)

4,807,20

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Παιχνίδι σκύλου Κόκκαλο (Για καθαρισμό δοντιών) της Nobleza είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τα τετράποδα φιλαράκια μας, καθώς συμβάλλει στη καλή στοματική και οδοντική υγιεινή, ενώ απασχολεί το μυαλό τους, με αποτέλεσμα να κάθονται πιο ήρεμοι.

 Η καλή υγεία του στόματος και των δοντιών είναι υψίστης σημασίας για τους σκυλάκους μας, διότι μέσω της στοματικής και ρινικής τους κοιλότητας έχουν την ικανότητα να δοκιμάζουν και να μυρίζουν πράγματα, προκειμένου να αντιλαμβάνονται το περιβάλλον στο οποίο διαβιώνουν.

 

Πως λειτουργούν τα μασώμενα κόκκαλα σκύλου;

 Τα κόκκαλα μάσησης και απασχόλησης για σκύλους δρουν συμβάλλοντας στον καθαρισμό των δοντιών με φυσικό τρόπο, καθώς μέσω της τριβής αποτρέπουν τον σχηματισμό πλάκας/τρυγίας στα δόντια και ασθενειών των ούλων, με αποτέλεσμα να προασπίζεται η καλή υγεία της στοματικής κοιλότητας.

 Το Παιχνίδι σκύλου Κόκκαλο της Nobleza είναι ειδικά σχεδιασμένο από καουτσούκ και διαθέτει επιπλέον δοντάκια σε όλο το μήκος του, που προσομοιάζει τη κοινή οδοντόβουρτσα, με αποτέλεσμα να προσφέρει έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στη μάσηση και να επιτυγχάνεται καλύτερος καθαρισμός των δοντιών.

 Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού των δοντιών του σκύλου, που διεγείρει τον εγκέφαλό του, βοηθώντας τον μπαγασάκο σας να μένει απασχολημένος και φρόνιμος για πολλή ώρα είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω, όταν τον παίρνετε μαζί σας για δουλειές.

 Την ίδια στιγμή, τα κόκκαλα είναι ωφέλιμα και απαραίτητα για κουτάβια που αρχίζουν σιγά σιγά να βγάζουν τα πρώτα τους δόντια, καθώς συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των ούλων και την οδοντοφυΐα.

 Μάλιστα, τα κουτάβια αισθάνονται πολύ πόνο όταν ξεκινάει η περίοδος ανάπτυξης των δοντιών τους, οπότε μέσω της μάσησης κοκκάλων διασπάται η προσοχή τους και ανακουφίζονται από τον υπερβολικό πόνο που τα ταλαιπωρεί.

 

 ΜΕΓΕΘΗ: 

SMALL

  • ΜΗΚΟΣ: 10 εκατοστά
  • ΠΛΑΤΟΣ: 3 εκατοστά


 MEDIUM

  • ΜΗΚΟΣ: 13 εκατοστά
  • ΠΛΑΤΟΣ: 4 εκατοστά


 LARGE

  • ΜΗΚΟΣ: 16 εκατοστά
  • ΠΛΑΤΟΣ: 5 εκατοστά


 EXTRA LARGE

  • ΜΗΚΟΣ: 19 εκατοστά
  • ΠΛΑΤΟΣ: 6 εκατοστά


 

 ΧΡΩΜΑ:

  • ΠΡΑΣΙΝΟ
  • ΚΟΚΚΙΝΟ
  • ΜΠΛΕ


 

 

 

 Το Παιχνίδι σκύλου Κόκκαλο για καθαρισμό δοντιών διατίθεται στο e-shop και το κατάστημά μας σε τιμή προσφοράς και σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με το μέγεθος της σιαγόνας του σκύλου σας για να προσφέρει τη καλύτερη δυνατή φροντίδα στα δοντάκια του!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις