Hill’s Prescription Diet Canine B/D (Anti Ageing)

42,90129,70

Κωδικός προϊόντος: PETVET-148 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Hill’s Prescription Diet Canine B/D (Anti Ageing) είναι μία πλήρης, κλινική δίαιτα, για ηλικωμένους σκυλάκους, ειδικά σχεδιασμένη για τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου κατά τη περίοδο του γήρατος και την αντιμετώπιση λανθασμένων συμπεριφορών και διαταραχών του χαρακτήρα τους.

 

 

 Πώς λειτουργεί η φόρμουλα;

 Με το πέρασμα των χρόνων, η λειτουργία του εγκεφάλου σταδιακά εξασθενεί με αποτέλεσμα αυτό να έχει επιπτώσεις στη γενικότερη διαβίωση και συμπεριφορά των σκύλων.

 Την ίδια στιγμή, οι σκύλοι που διαβιώνουν τη «τρίτη ηλικία» μπορεί να εμφανίσουν αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, όπως «ατυχήματα» με τη τουαλέτα, ανυπακοή σε βασικούς κανόνες του σπιτιού, ανήσυχο ύπνο ή και απώλεια μνήμης.

 Η συγκεκριμένη φόρμουλα της τροφής με υψηλή περιεκτικότητα ωμέγα 3 και 6 λιπαρών οξέων είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι επιδρά θετικά στην υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και στην εξάλειψη τέτοιου είδους συμπεριφορών, με αποτέλεσμα να έχετε μια ομαλή συμβίωση με το τετράποδο φιλαράκι σας.

 Παρασκευασμένη με ειδική σύνθεση, πλούσια αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και φυτικές ίνες, η Hill’s Prescription Diet Canine B/D μειώνει τα δυσμενή συμπτώματα της γήρανσης του οργανισμού, υποστηρίζοντας τις ζωτικές λειτουργίες των κατοικίδιών μας.

 Τα οφέλη από την χορήγηση της Hill’s Prescription Diet Canine B/D (Anti Ageing):

    • Βελτίωση του μοτίβου του ύπνου του σκύλου σας και μείωση ατυχημάτων μέσα στο σπίτι.

 

    • Υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας ζωτικών οργάνων, όπως η καρδιά και οι νεφροί.

 

    • Συμβάλλει στην ανάπτυξη της κοινωνικότητας των σκύλων.

 

    • S+OXSHIELD: Ειδικά διαμορφωμένη σύνθεση που συμβάλλει στην αραίωση των ούρων και στην αποτροπή σχηματισμού ουρόλιθων στο ουροποιητικό σύστημα.

 

 Η σύσταση της τροφής:

 Σύνθεση: Καλαμπόκι, σιτάρι, άλευρο κοτόπουλου (6%) και γαλοπούλας, ζωικό λίπος, άλευρο από πίτουρο αρακά, υδρολυμένη πρωτεΐνη, λιναρόσπορος, άλευρο τόνου, σόγιαλευρο, σογιέλαιο, αποξηραμένος πελτές ντομάτας, αποξηραμένος πολτός εσπεριδοειδών, σπανάκι σε σκόνη, αποξηραμένα καρότα, μέταλλα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και β-καροτίνη (λαχανικά συνολικά 3,6%, φρούτα συνολικά 1,3%).

 

 Αναλυτικά συστατικά:

πρωτεΐνη 17.2 %
ακατέργαστες λιπαρές ουσίες 13.7 %
ακατέργαστες ίνες 4.8 %
ακατέργαστη τέφρα 4.3 %
ασβέστιο 0.63 %
φώσφορος 0.53 %
μαγνήσιο 0.12 %
κάλιο 0.7 %
νάτριο 0.23 %
ωμέγα-3 λιπαρά 0.9 %

 

 Ημερήσια ποσότητα πρόσληψης της τροφής:

Σωματικό Βάρος (σε κιλά) Ξηρή τροφή (σε γραμμάρια)
2.5 60
5 105
10 175
20 295
30 400
40 495
50 585
60 + 11 / kg

 

 

 

 

 

 

 Η Hill’s Prescription Diet Canine B/D (Anti Ageing) είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα σε συσκευασία 3kg σε τιμή προσφοράς, προκειμένου να εξαλείψετε ανεπιθύμητες συμπεριφορές του μπαγασάκου σας και να συμβάλλετε στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού του τη περίοδο του γήρατος.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις