Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete Mini

Original price was: 20,80€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 18,70€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-147 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete Mini είναι μία πλήρης, κλινική δίαιτα για μικρόσωμους σκύλους με αλλεργίες σε συγκεκριμένα τροφικά συστατικά και περιβαλλοντικούς παράγοντες, ειδικά σχεδιασμένη για την αποτροπή εμφάνισης των συμπτωμάτων και τη προστασία του δέρματος.

 Παρασκευασμένη με μειωμένο αριθμό συστατικών και μία πηγή ζωικής πρωτεΐνης για να μη πυροδοτεί τις αλλεργίες, η φόρμουλα της τροφής αποτελείται από ένα ειδικό μείγμα βιοδραστικών και φυτοθρεπτικών συστατικών που συμβάλλουν στην υποστήριξη του ρόλου της ασπίδας του δέρματος απέναντι σε ερεθιστικούς παράγοντες και στην ολοκληρωτική του θρέψη.

 

 

 

 Τα οφέλη της τροφή στα σκυλάκια μας:

    • Αντιμετώπιση των τροφικών και περιβαλλοντικών αλλεργιών.

 

    • Υποστήριξη της καλή λειτουργίας του δέρματος.

 

    • Καταπράυνση και επούλωση του δέρματος από ερεθισμούς και κνησμό εξαιτίας των αλλεργιών.

 

    • Σύμπλεγμα ωμέγα 3 και 6 λιπαρών οξέων και βιταμινών που προάγουν την υγεία του δέρματος και κάνουν το τρίχωμά τους λαμπερό.

 

    • Περιορισμός της αντίδρασης του ανοσοποιητικού συστήματος σε περιβαλλοντικούς, ερεθιστικούς παράγοντες, προκειμένου να μη πυροδοτούνται οι αλλεργίες στα κατοικίδιά μας.

 

    • Σύνθεση S + OXSHIELD: Εξισορρόπηση του Ph του δέρματος και δημιουργία δυσμενούς περιβάλλοντος για τη δημιουργία ουρόλιθων, με σκοπό τη καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος.

 

 Σύσταση της Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete Mini:

 Σύνθεση: Δημητριακά, έλαια και λίπη, αυγά και προϊόντα αυγών, κρέας και ζωικά παράγωγα, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, σπέρματα, ανόργανα συστατικά, υποπροϊόντα φυτικής προελεύσεως, λαχανικά, φρούτα. Πηγή υδατανθράκων: Ρύζι ζυθοποιίας. Πηγές πρωτεϊνών: Αποξηραμένα πλήρη αυγά, συμπύκνωμα πρωτεϊνών ρυζιού.

 Ημερήσια πρόσληψη τροφής:

Βάρος σκύλου (kg) Ποσότητα (γραμμάρια/ημέρα)
1 30
2 50
4 85
5 100
10 170
20 285
30 385
40 480
50 565
60+ 102 / 10 kgs

 

 

 

 

 

 

Τη Hill’s Prescription Diet Canine Derm Complete Mini για μικρόσωμες ράτσες σκύλων μπορείτε να την βρείτε διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στα φυσικά μας καταστήματα σε συσκευασία 1kg σε τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις