Pro Plan Sterilised Deligate Digestion Cat με Κοτόπουλο

14,9060,00

Κωδικός προϊόντος: PETVET-143 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Pro Plan Sterilised Deligate Digestion Cat με Κοτόπουλο είναι super premium, ξηρά τροφή για ενήλικες, στειρωμένες γάτες από την ηλικία του 1 έτους και άνω, σχεδιασμένη για τη πλήρη κάλυψη των αναγκών τους, με εξέχουσα έμφαση στην υγεία του πεπτικού συστήματος.

 Παρασκευασμένη να προάγει τη βέλτιστη υγεία των γατών μετά τη στείρωση, η Pro Plan Sterilised Deligate Digestion Cat με λαχταριστό και εύπεπτο κοτόπουλο διαθέτει ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη, για να βοηθά στη διατήρηση υγιούς σωματικού βάρους.

 Την ίδια στιγμή, η σύνθεση Optidigest με επιλεγμένα, θρεπτικά συστατικά και φυσικά πρεβιοτικά ενισχύει τη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και του οργανισμού γενικότερα.

 Τα οφέλη της Pro Plan Sterilised Deligate Digestion Cat με Κοτόπουλο:

    • Optidigest: Ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα με επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά και πρεβιοτικά που συμβάλλουν στη πεπτική υγεία της γάτας.

 

    • Διατήρηση ιδανικού βάρους: Ισορροπημένη αναλογία πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπαρών για τη κάλυψη των αναγκών της στειρωμένης γάτας, χωρίς τη πρόσληψη περιττών θερμίδων και κιλών.

 

    • Ουροποιητική υγεία: Προηγμένη σύνθεση για την εξισορρόπηση του Ph των ούρων και τη καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος, αλλά και των νεφρών.

 

    • Στοματική υγιεινή: Κατάλληλο σχήμα και μέγεθος κροκέτας που αποτρέπει τον σχηματισμό πέτρας στα δόντια, συμβάλλοντας στη πρόληψη οδοντικών προβλημάτων.

 

 Συστατικά που διαθέτει η τροφή:

 Σύνθεση: Κοτόπουλο (20%), αφυδατωμένη Πρωτεΐνη πουλερικών, άλευρο Γλουτένης αραβοσίτου, ρύζι, άλευρο Γλουτένης σίτου, ίνες σίτου, σιτάρι, κυτταρίνη, αραβόσιτος, αποξηραμένο αυγό, αποξηραμένη ρίζα Σικορέ (2%*), Ανόργανα άλατα, ιχθυέλαιο, ζωικό Λίπος, υδρολυμένες πρωτεΐνες, Ζύμες.

 Ανάλυση:

 

Bασικές θρεπτικές αξίες* Ξηρά Τροφή
Υγρασία 8.0%
Πρωτεΐνη 41%
Λίπη 12%
Ακατέργαστες Διατροφικές Ίνες 4.5%
Ασβέστιο 1.9%
Σίδηρος 76 mg/kg
Ψευδάργυρος 120 mg/kg
Βιταμίνη A 32000 IU/kg
Βιταμίνη D3 1000 IU/kg
Βιταμίνη E 670 mg/kg
Βιταμίνη C 140 mg/kg
Μεταβολιστέα Ενέργεια (ME)1 3.7 kcal/g

 Προτεινόμενη δοσολογία σίτισης με τη Pro Plan Sterilised Deligate Digestion Cat με Κοτόπουλο:

 

Βάρος ενήλικης γάτας (κιλά) γραμμάρια/ημέρα
2-4 25-55
4-6 55-80
6-8 80-110

 Δείτε τη Pro Plan Sterilised Deligate Digestion Cat με Κοτόπουλο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στους φυσικούς μας χώρους σε τιμή προσφοράς, για να προσφέρετε στη μαλλιαρή φιλενάδα σας τη θρέψη που χρειάζεται για να παραμένει δραστήρια, χαρούμενη και υγιής!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις