Brit VC Dog VEG High Fibre

Καλέστε μας για τιμή

Κωδικός προϊόντος: PETVET-136 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Brit VC Dog VEG High Fibre με εξαιρετική γεύση μπιζελιού μήλου και προσθήκη ελαίου καρύδας αποτελεί μία κλινική δίαιτα, που λειτουργεί συμπληρωματικά στο καθημερινό διαιτολόγιο των σκύλων, στοχεύοντας στη μείωση του περιττού βάρους και τη καταπολέμηση πεπτικών προβλημάτων.

 Πλούσια σε φυτικές ίνες και χωρίς τη προσθήκη ζωϊκής πρωτεΐνης και σιτηρών, η συγκεκριμένη κλινική τροφή χορηγείται συνδυαστικά με τη καθιερωμένη τροφή του σκύλου σας, ανακουφίζοντας από γαστρεντερικές διαταραχές και αποτρέποντας τη πρόκληση αλλεργικών αντιδράσεων και δυσανεξιών του οργανισμού.

 Τα οφέλη από τη πρσθήκη του προϊόντος στο καθημερινό διαιτολόγιο του σκυλάκου σας:

  1. Γεμάτη σε διαλυτές και μη διαλυτές φυτικές ίνες από πλήθος λαχανικών, που υποστηρίζουν το μικροβίωμα του εντέρου, προκειμένου να αντιμετωπίζεται με επιτυχία η κολίτιδα και η διάρροια των σκύλων.
  2. Ενίσχυση της πεπτικής υγείας των σκύλων αποτρέποντας την εμφάνιση γαστρεντερικών επιπλοκών στον οργανισμό.
  3. Δημιουργία κορεσμού, προκειμένου να καταναλώνονται μικρότερα γεύματα ημερησίως και ο σκύλος να μην παίρνει περιττά κιλά.
  4. Απουσία ζωϊκών θρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνη και λίπος από κοτόπουλο), ώστε να αποφεύγονται οι αλλεργίες στα κατοικίδιά μας.
  5. Μοναδικό μείγμα πρεβιοτικών ινών, mojave yucca και γαϊδουράγκαθου που υποστηρίζουν τα καλά βακτήρια του εντέρου και ενισχύουν τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  6. Προσθήκη ταυρίνης που είναι πολύτιμο θρεπτικό συστατικό για τη καλή λειτουργία της καρδιάς, του αναπαραγωγικού, της όρασης, του ανοσοποιητικού και τη φυσιολογική κυκλοφορία του αίματος στο σώμα των ζώων.
  7. Νόστιμη και ελκυστική γεύση που ικανοποιεί τα γούστα των κατοικιδίων μας.


 Η σύσταση της Brit VC Dog VEG High Fibre:

 Σύνθεση: κίτρινος αρακάς, πρωτεΐνη αρακά, αποξηραμένος πολτός μήλου, λάδι καρύδας, λιγνοκυτταρίνη, λιναρόσπορος (5%), κόκκινη φακή, υδρολυμένη μαγιά, σπόροι και φλοιός ψύλλιου (2%), σπόροι γαϊδουράγκαθου (1%), yucca schidigera (1%), αποξηραμένος πολτός ελιάς (1%), αποξηραμένα φύκη (Ascophyllum nodosum), mannan-ολιγοσακχαρίτες (0,5%), αποξηραμένα φύκη (0,5%, Schizochytrium limacinum).

 Αναλυτικά συστατικά: ακατέργαστη πρωτεΐνη 15,0%, ακατέργαστο λίπος 10,0%, ακατέργαστες ίνες 10,0%, ακατέργαστη τέφρα 2,4%, υγρασία 10,0%, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 1,0%, ωμέγα-6 λιπαρά οξέα 0,3%, EPA (20:5 n-3) 0,1%, DHA (22:6 n-3) 0,15%, ασβέστιο 0,1%, φώσφορος 0,2%. Μεταβολιστέα ενέργεια: 3200 kcal/kg.

 Tips για την ορθή χρήση της κλινικής δίαιτας της Brit:

 Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας πριν προσθέσετε τη Brit VC Dog VEG High Fibre στη διατροφή του σκύλου σας. Λάβετε υπόψη, ότι δεν πρόκειται για πλήρη τροφή, αλλά για συμπληρωματική, θεραπευτική δίαιτα.

 Σιγουρευτείτε ότι το κατοικίδιό σας έχει πάντα πρόσβαση σε φρέσκο, καθαρό νερό. Περιέχει αντιοξειδωτικά εγκεκριμένα από την ΕΕ: εκχυλίσματα τοκοφερόλης από φυτικά έλαια (1b306 (i)), παλμιτικό ασκορβύλιο (1b304) και εκχύλισμα δεντρολίβανου.

 Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος, χωρίς την άμεση επαφή με το φως του ήλιου. Η συσκευασία πρέπει να παραμένει κλειστή καθημερινά. Χρήση κατά προτίμηση πριν από την ημερομηνία που αναγράφεται στη συσκευασία του προϊόντος.

 

 

 

 Η συμπληρωματική, κλινική τροφή Brit VC Dog VEG High Fibre για σκύλους διατίθεται σε συσκευασίες των 400 γραμμαρίων και των 2 κιλών.

 Θα τις βρείτε το ηλεκτρονικό και στο φυσικό μας κατάστημα, ενώ συγχρόνως μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας που αναγράφονται από κάτω, για να σας λυθεί οποιαδήποτε απορία.

210 22 81 272 για Γαλάτσι και 210 83 27 925 για Αγίου Μελετίου, Αθήνα.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις