Iasis Liposomal Curcumin

21,6034,20

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Iasis Liposomal Curcumin είναι ένα δραστικό συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες με Κουρκουμίνη και προσθήκη βιταμίνης C για βέλτιστα αποτελέσματα. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη προάσπιση της συνολικής υγείας του οργανισμού.

 Η κουρκουμίνη είναι μία πολύτιμη, δραστική ουσία που διακρίνεται για τις αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιγηραντικές και αντιμικροβιακές της ιδιότητες, ενώ η συχνή της χρήση έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην άμυνα του οργανισμού απέναντι σε σοβαρές ασθένειες και διάφορες μορφές καρκίνου.

 Σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C που περιέχεται στη φόρμουλα του προϊόντος, το Iasis Liposomal Curcumin προστατεύει την υγεία και τη λειτουργία των κυττάρων, θωρακίζοντας τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού απέναντι σε παθογόνα αίτια.

 Μάλιστα, χάρη στη πρωτοποριακή λιποσωμιακή τεχνολογία που διαθέτει, το συμπλήρωμα διατροφής βοηθά στη μέγιστη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από τον οργανισμό, με στόχο καλύτερα κλινικά αποτελέσματα στη θεραπεία ασθενειών των τετράποδων φίλων μας.

 Τι είναι η λιποσωμιακή τεχνολογία που διακρίνουμε στο προϊόν;

 Τα συμπληρώματα διατροφής της IASIS είναι βασισμένα σε μία καινούρια τεχνολογία που διατηρεί τη δραστική ουσία ανέπαφη και αναλλοίωτη μέχρι τη μεταφορά της στο αίμα, προκειμένου να απορροφηθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά από τον οργανισμό.

 Πως επιτυγχάνεται αυτό; Η δραστική ουσία του συμπληρώματος ενθυλακώνεται σε λιποσώματα, τα οποία δεν επιτρέπουν στο γαστρικό οξύ και τα ένζυμα του στομάχου να αλλοιώσουν τα θρεπτικά συστατικά.

 Στη συνέχεια, εξαιτίας της δομής τους, τα λιποσώματα ενώνονται με τις κυτταρικές μεμβράνες και μεταφέρουν τα θρεπτικά συστατικά κατευθείαν στο αίμα των ζώων, χωρίς να υπάρχει κάποια απώλεια από τον οργανισμό, που να επηρεάζει τη δράση του διατροφικού συμπληρώματος.

 Τα οφέλη του Iasis Liposomal Curcumin:

    • Χάρη στη περιεκτικότητα σε κουρκουμίνη και βιταμίνη C, τα οποία έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το συμπλήρωμα προστατεύει τα κύτταρα του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες, ενώ αποτρέπει τη πρόκληση θανάσιμων ασθενειών, όπως ο καρκίνος.

 

    • Υποστηρίζει τη καλή υγεία και τη κινητικότητα των αρθρώσεων, ώστε τα κατοικίδιά μας να απολαμβάνουν έναν δραστήριο τρόπο ζωής, χωρίς τραυματισμούς.

 

    • Συμβάλλει στη παραγωγή κολαγόνου, το οποίο είναι πολύτιμο όχι μόνο για την υγεία του δέρματος, αλλά και ολόκληρου του μυοσκελετικού συστήματος.

 

    • Λειτουργεί συμπληρωματικά για τη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας, αλλά και του σακχαρώδους διαβήτη, που απειλούν σοβαρά την ακεραιότητα του σκύλου και της γάτας.

 

    • Έχει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα σε σχέση με άλλα προϊόντα του εμπορίου, με αποτέλεσμα να μη μεταβολίζεται κατευθείαν από το ήπαρ και το συκώτι και να απορροφάται πιο αποτελεσματικά από τον οργανισμό.

 

 Συμβουλές για τη σωστή φύλαξη και χρήση του προϊόντος:

 Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για τη χρήση του διατροφικού συμπληρώματος, όπως επίσης και για τη σωστή δοσολογία.

 Πριν το άνοιγμα, φυλάγετε τη φιάλη σε θερμοκρασία δωματίου σε μέρος δροσερό και ξηρό, που δεν έρχεται σε επαφή με τις ηλιακές ακτίνες. Μετά το άνοιγμα, διατηρήστε το εντός ψυγείου σε κάποιο ράφι με χαμηλή ψύξη. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.

 Διαθέσιμες συσκευασίες:

    • 100ml

 

    • 250ml

 

 Ανακαλύψτε το συμπλήρωμα διατροφής Iasis Liposomal Curcumin για σκύλους και γάτες σε πολύ καλή τιμή προσφοράς, για να εφοδιάσετε το τετράποδο πλασματάκι σας με τη καλύτερη «ασπίδα» έναντι των παθογόνων μικροοργανισμών που απειλούν την υγεία του.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις